Имам 1 важен въпрос!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Имам 1 важен въпрос!
Прочел съм доста теми от този и от други форуми.От прочетеното ми става ясно,че се очаква рязко повтиняване на цените на внесените автомобили на старо от ЕС.Изтъкнати са доста причини затова.Единственото,което неразбрах е как България ще ограничи вносът на стари коли?След като се натресем на ЕС,от там със сигурност ще имат много високи ЕКОнорми и за нашата родина,а СТАРИТЕ КОЛИ са в противоречие с тези норми.При положение,че по обявеният начин(без ДДС след 01.01.07г) ще се стимулира вносът на стари ЕСколи.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:не се надявай на голяма разлика в цените от сега и това което предстои.
Много съм съгласен със SMEL от 1 януари 2007 година отпада митото за внасяне на коли от ЕС но пък ще има нови допълнителни цени с който цените ще са горе долу еднакви може да има много минимални парични далаверки както му се казва

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Абе се си мисля аз че ще стане като с винетките.Казаха че махат пътния данък 20лв. и сложиха винетки 54лв. И повечето хора бяха щастливи и викаха еха махнаха пътния данък без да се усетят че сме пак прецакани и на всичкото отгоре всяка година ги увеличават с по малко де да не се усеща много
Дано и сега не се получи нещо такова 

чакай да видя какво ще каже кристалната топка ...
"... след нова година ще можеш да си купиш стара кола по-евтино САМО и единствено ако имаш близък човек, който да ти я купи и докара без да те товари за това. В противен случай, като сложиш разходите ти за пребиваване в Германия/Италия, ходенето до там заради далаверата се обезсмисля. Тръговците на стари коли, може и да свалят малко, а може и да не свалят, защото вече няма да им се връща ДДС-то, пък и има доста внесени коли, новите коли ще поскъпнат с 10% за да влязат в ограничението от 5% разлика на цените в рамките на ЕС... "
"... след нова година ще можеш да си купиш стара кола по-евтино САМО и единствено ако имаш близък човек, който да ти я купи и докара без да те товари за това. В противен случай, като сложиш разходите ти за пребиваване в Германия/Италия, ходенето до там заради далаверата се обезсмисля. Тръговците на стари коли, може и да свалят малко, а може и да не свалят, защото вече няма да им се връща ДДС-то, пък и има доста внесени коли, новите коли ще поскъпнат с 10% за да влязат в ограничението от 5% разлика на цените в рамките на ЕС... "
Върни се в “ОФФ-Топик - други”