Ivailo написа:Благодаря на всички![]()
Познати ни препоръчаха д-р Хайвазов - http://medicine-bg.com/ та в петък сме при него за второ мнение.
Иначе операцията за сега я мислим при сегашния ортопед (д-р Костадинов, Болница "Люлин"), който ни го препоръча лекуващия лекар... Но пък в Горна Баня звучи най-логично, не знам...
П.П. Нищо еврейско няма в мен, противно на всички очакванияПланирах да ходя до Израел на гости, ама още не мога да намеря билети тънкана
Колега преди две години си извадих лявото коляно и от тогава съм ходил при тримата ортопеди в Самоков и само ми взимат направленията с обещания че ще ми помогнат и ще ме пратят на ЯМР(ядрено-магнитен резонанс),е да ама не само ме прехвърляха от един на друг а болките ми продължават,в началото на месец Юни тази година бях на преглед при Д-р Хайвазов и мога да кажа че съм много впечатлен от вниманието с което преглежда пациентите и изслушва проблемите от които са причинени травмите,след като ме прегледа написа писмо до здравната каса за ЯМР и на други ден лично го занесох сега чакам резултат от там.
П.П:Доктора работи с здравната каса и можете да минете с направление от личния лекар иначе прегледа без направление е 30лв,единствено рентгеновите снимки се заплащат по 20лв снимката Успех и дано помогне