Някой взима ли Fat Burner

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Re: Някой взима ли Fat Burner

Мнениеот xploda » Пон 13 яну 2014 10:06

Pokerstars написа:Малко не е по темата, но да питам все пак. 107 кг. свиня съм/170 см. имам огромно желание да отслабна, но не знам как.До преди 7-8 г. бях 70-75 кг. Наскоро си купих кростренажор, пробвах няколко пъти-взима ми здравето за 3-4-5 мин.Ясно е, че трябва да променя начина на хранете, но какви храни да ям и за какви да забравя, по колко пъти на ден- количество? Другото е, че нямам почти никакво движение-това ще го променя. От този кростренажор има ли смисъл и ако да, по колко пъти и минути на ден? Ако някой се наеме да отговори, може тук, може и на лично! Благодаря за отделеното време.

Ми основните неща - забрави за пържено, тестени изделия, тлъсто месо, сланинка и т.н., газирани, сладки и т.н. Ядеш черен/пълнозърнест хляб, риба, пилешко, ориз, мляко и сирена, но не мазни, ползваш зехтин вместо олио, яко плодове и зеленчуци и т.н. Поне по 3-4 пъти на ден ядеш по по-малко нали. Вечер след 6 е хубаво да не ядеш. Фитнеса ти е задължителен, но освен него също ти трябва и яко кардио. Спорт, ако вкараш също ще помогне много. Всичко тва е хубаво постепенно да го направиш за да не стане някой фал от рязко увеличена физическа активност, здравословни проблеми от рязка смяна на храна и хранителен режим и т.н. Ако имаш парички повечко силно ти препоръчвам персонален треньор, да те следи отблизо и да ти направи и диета, като за твоите нужди и програма на трениране за твоите нужди. Ако нямаш достатъчно финанси прочети за "позволени и забранени" храни, виж програми за начинаещи за фитнес и прави кардио колкото можеш, като изключиш бягането, щото на твоите килограми и ръст може да травмираш колена или нещо друго по краката.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 13 яну 2014 13:01

като заначало - намаили храненето, яж по често.... кроспренажора просто покачвай твоя максимум, но не се напъвай...
и след доста време ще има ефект.
За по бързи резултати вече към последните изречения на горното мнение

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Пон 13 яну 2014 18:14

Pokerstars написа:Малко не е по темата, но да питам все пак. 107 кг. свиня съм/170 см. имам огромно желание да отслабна, но не знам как.До преди 7-8 г. бях 70-75 кг. Наскоро си купих кростренажор, пробвах няколко пъти-взима ми здравето за 3-4-5 мин.Ясно е, че трябва да променя начина на хранете, но какви храни да ям и за какви да забравя, по колко пъти на ден- количество? Другото е, че нямам почти никакво движение-това ще го променя. От този кростренажор има ли смисъл и ако да, по колко пъти и минути на ден? Ако някой се наеме да отговори, може тук, може и на лично! Благодаря за отделеното време.

Здрасти колега. Кростренажора какъв ти е.Дай снимка,че ми е интересно.Ако си от София,кажи в кой квартал си,ще ти кажа евтини фитнеси,да си правиш Кардио тренировката която според мен е задължителна за човек който иска да отслабне.
Храни се добре,почни НВД http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd . Прави кардио тренировка,включи и фитнес. И при мен в началото едвам издържах 10 минути кардио,сега правя по 35 минути без проблем. Вземи си загряващ колан,аз с него се потя на животно. Вярвай и ще успееш.Бавно и славно,аз по-някое друго ненужно гадно кило от себе си. Пиши в темата,не на мен защото не ги разбирам много .

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 13 яну 2014 18:52

между другото тея термо колани и изобщо идеята,че когато се потиш сваляш килограми или губиш мазнини е една от най-големите заблуди :rolleyes

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 13 яну 2014 23:25

И доста водичка трябва да се пие.
Преди 7 години бях 120+кг.
Към днешна дата-88.
В момента не тренирам,вече.Просто нямам време.
Не прекалявам с храната.
Но и не гладувам.

П.П.Тъпия линк ме кара да свалям още 5кг.Па нали ще ме духне вятъра бе.185см съм висок.

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Вто 14 яну 2014 17:02

Zdravko Zankov написа:И доста водичка трябва да се пие.
Преди 7 години бях 120+кг.
Към днешна дата-88.
В момента не тренирам,вече.Просто нямам време.
Не прекалявам с храната.
Но и не гладувам.

П.П.Тъпия линк ме кара да свалям още 5кг.Па нали ще ме духне вятъра бе.185см съм висок.

Давай смело,аз от един месец откогато правя кардио почти всеки път съм свалил 1кг и малко.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Вто 14 яну 2014 23:19

В началото като си хипопотам лесно се сваля всичко ,по-трудно става като стигнеш почти до нормалното тегло и искаш да махнеш 1 см сланина от корема и задника , за там трябва вече и работа не само диета .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”