Как се взима безплатен парцел, за да си построиш къща?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Как се взима безплатен парцел, за да си построиш къща?

Мнениеот Теодор » Сря 23 юли 2014 20:53

Спрямо циганите трябва да се прилагат три закона - бой, глад и е***е icon_idea Те така или иначе само от това разбират, и най-вече от първото :mhihi

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Сря 23 юли 2014 21:05

Гадно племе са ! Добре .... нема ли начин мнозинство от народа примерно 60% от хората в България ако искат задължително гласуване,гласуване само от хора със средно образование и да се въведе онлайн гласуване ... те тия 3 неща нема ли как да се направят ? Референдум може би или знам ли ?

То е ясно,че тия в парламента нема да го направят това никога , ама ако народа го иска какъв е начина ?

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 23 юли 2014 21:12

bmwww написа:То е ясно,че тия в парламента нема да го направят това никога , ама ако народа го иска какъв е начина ?

Начина е народа да се надигне от компютрите и телевизорите, и да отиде да си го поиска от където трябва!

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Сря 23 юли 2014 21:17

Ха...той народа мисля,че ходи 1 година всеки ден да го иска :biggrin

Сега ми дойде една идея ! Не може ли да помолим Русия да ни превземе ! Гледам,че вдигнаха пенсиите в Крим двойно ,а и така ще сме поне едни от най-силните в света ! :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 23 юли 2014 21:22

bmwww написа:Ха...той народа мисля,че ходи 1 година всеки ден да го иска :biggrin

Аз на това ходене му викам хипарска сбирка на по бира в центъра. Докато не се грабнат коловете и лопатите файда няма да има. Стой и гледай след предсрочните избори колко тепърва ще има от тези новите и модерни протести (на по биричка на паветата).

С мяукане промени не се постигат. Спомни си 97-ма как бягаха с подвита опашка когато лумнаха кладите и се плиснаха кървите по площада. Сгреши тогава народа, че ги остави да си идат без да ги избеси до крак.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 23 юли 2014 21:24

bmwww написа:Ха...той народа мисля,че ходи 1 година всеки ден да го иска :biggrin

Не, не, някои ходихме, но огромна част от "народа" пийваше ракийка вкъщи. Явно са били доволни и щастливи, не виждам причина да се оплакват по форуми.

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Сря 23 юли 2014 21:37

Не може да го сравнявате сега с 97-ма. Тогава още народа имаше някакви сили, имаше и вяра че нещо може да се промени, но сега вече няма кръв за нищо. Милион и половина са емигрирали от тогава ако не и повече и то все точно тези младите, които могат да подемат инициатива за такова нещо....тук останаха само малцилствени групи и 2 и половина милиона пенсионери. Тук съм и не съм избягал, защото все още си мисля че има някаква частичка надежда, но от ден на ден все по-лошо става и сега ако не се вземат мерки не знам кога.
Но, най-голямата истина е че не ние самите можем да определяме бъдещето си а конците ги дърпат други, които за съжаление са извън пределите нашата старана и са недостижими. Народа ни е приспан много сериозно :banghead

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 23 юли 2014 21:53

След няколко месеца ще имаме възможност да изразим мнението си по-тези въпроси, ако не го направим ние, братята роми ще го направят вместо нас!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 23 юли 2014 22:09

Темата отиде в друга посока, затова :lock

Мисля, че това е един добър завършек:
forski написа:След няколко месеца ще имаме възможност да изразим мнението си по-тези въпроси, ако не го направим ние, братята роми ще го направят вместо нас!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”