Бихте ли напуснали България....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Бихте ли напуснали България?

Не,Никога! Патриот съм !!
24
35%
Да,При първа възможност!! Мразя всичко тук!
19
28%
Само ако се оженя за Кубинка с Матова кожа!
25
37%

Общо гласове: 68
G60

Мнениеот G60 » Съб 05 мар 2005 15:13

Pia kato zmei написа:
Lazar написа:
GOLFER написа:spam
Lazar написа:....дори на парижанки...лично наблюдение ....

къде виде 'убава французойка да те питам ? Screwy

В центъра..на Париж и то не една :ble:

Сто на сто не е била французойка, а се е правила на такава. В Германия също няма хубави жени, или ако ги има то те не стъпват при простосмъртните, а си седят в скъпите лимузинки и големите апартаментчета. Това го казвам поради лични наблюдения в градовете: Франкфурт на Майн, Нюрнберг, Майнхайм, Ашафенбург (ако знаете какъв автомобилен музей има там ? Ще ви паднат очичките от гледане) и още два три града, но никъде не видях по улиците да се разхождат красавици като в БГ. :D
А пък що се отнася до жените тк са наи хубавите определено :!: :!: :!: в Германия има само некви тлъсти кранти по 100 кила и отгоре в Италия пък е пълно със скандалжиики дето само тормозят мъжете си и приличат на травестити с изключение на тея дето ги показват по телевизиите им но тях със свещ да ги търсиш не мож ги откри по улиците така че...пак се връщаме на тезата че Българките са едни от наи хубавите моми :!:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 21 мар 2005 0:05

Попаднах на е тая простотия http://i-love-bulgaria.hit.bg/ :x

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 21 мар 2005 0:53

ДА ???? !!!!! :roll: :cry: :roll:
Просто е култово !!!! :roll:
Само бих попитал всеки един и най-вече "авторът" на текста, той къде се вижда там(къде се вписва) и какво е направил той самият, поне една от "точките" да се промени !!!!????

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 21 мар 2005 11:54

NovobranecGT написа:Попаднах на е тая простотия http://i-love-bulgaria.hit.bg/ :x

Е те това е такава простотия..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: няма ли кой да го хакне?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 21 мар 2005 12:01

не ме псувайте много, не ме питайте аз какво съм направил за странат си /тия въпроси се задават в ЮСА/, но си признайте, че има много вярно в тези думи, сигурно е преувеличено, но е вярно в голяма степен
въпросът е как да го променим

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 21 мар 2005 13:18

Какво да кажа, бил съм в Щатите легално и можех да остана легално, но чесно да кажа тук лично аз, както са ми тръгнали нещата намирам много повече възможност за реализация.... да не говорим че там имат следния график.... сън, ядене, работа, ядене сън, но трябва да им се признае че е доста уредено от законна гледна точка, но бюрокрацията си е ..... майката навсякаде.... Тук се чуствам в свой води....

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 21 мар 2005 14:38

За да се промени нещо трябва здрава ръка a boi de Да не говорим, че всички престъпници си имат досиета и са стари познайници на полицията, просто законите не пазят държавата а престъпността :evil: Ако имаше свестни закони досега всички тия дето правят мизериите навсякъде ще са по затворите......друг е въпроса, че затворите не могат да приемат толкова гости :wink:
Истината е, че и полицаите нямат нужните права, ако ги имаха щяхме да гледаме как отучват престъпниците от заниманията си.Мисля, че на полицаите не им е никак хубаво да ги разиграват постоянно и да хващат многократно разни престъпници и да ги пускат, то си е изнервящо......фащат някой и като по погледнат казват "Абе Пешо, пак ли ти бе писна ни да те разкарваме с тая патрулка" :D Сините таксита :wink:

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пон 21 мар 2005 15:29

NovobranecGT написа:Попаднах на е тая простотия http://i-love-bulgaria.hit.bg/ :x

Истината може и да не ти харесва, но това не я прави "простотия"!

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 21 мар 2005 17:24

WDW написа:ДА ???? !!!!! :roll: :cry: :roll:
Просто е култово !!!! :roll:
Само бих попитал всеки един и най-вече "авторът" на текста, той къде се вижда там(къде се вписва) и какво е направил той самият, поне една от "точките" да се промени !!!!????

Ами що не му дадеш предложение какво да направи? :x
И кое според теб не е вярно? :roll:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 22 мар 2005 1:28

Не намирам за нужно да отговарям и да давам препоръки на едно мамино детенце дето е плакало на рамото на Мама и Тати и след това е намерило да плаче на по просторно поле!!!
Седнал да разсъждава за себе си,вгледал се някак си така у себе си и написал точките!!!!!

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Труден Въпрос

Мнениеот 20vTurbo » Чет 31 мар 2005 21:01

Това е доста труден въпрос според мене и няма правилен и грешен отговор. Всеки трябва да си зададе въпроса и да си отговори според собстенните принципи, разбирания, мироглед и най-вече социялна ситуация. Има хора (макар и не много) които правят много пари и в България, карат луксозни автомобили живеят в луксозни жилища и на тях не мисля, че им трябва да емигрират където и да било. (Много ми харесаха SL-a и ТТ-то от снимките в галерийте). Тука отговора беше доста лесен. По трудният въпрос е след като се преместиш в друга страна и видиш кое как е и остановиш, че не е точно като по Холивудските филми, тогава какво? Някой пробват да се внедряват в "системата" и да учат езика и да работят каквото могат. Други си стягат куфарите и поемат на обратно. Отново да подчертая, че и двамата могат да са прави за себе си. Зависи на какво си заложил за твоят успех в чуждата страна и какво си оставил в България.
На мене лично ми е много гот когато съм си в България, просто се чувствам "в къщи". Разбира се, че виждам и простотията и мизерията, но гледам с други очи на тези неща и се опитвам да разбирам защо нещата са такива и какво да се направи за да се преодолеят тези проблеми. От нищо не се оплаквам за живота ми в чужбина, просто определено ми е по гот когато съм си в България. Познавам мнозина други за които съвсем не е така и даже ми се присмиват когато им кажа това. Казват ми: "Ходи поживей там за по дълго време, пробвай да поработиш там, да те обрули едно хубаво ежедневието и пак ще си говориме" ... и може и да са прави кой знае ... Аз само знам че въпреки, че сега имам възможност да водя един "средностатистичен" живот без да лишавам себе си или семейството ми от нещо което ни е нужно, най-хубавите спомени от моя живот си остават от България.

Така че дами и господа правете си сметката и както е казал Човекът: "Ако не цените това което имате, имайте това което цените" но се опреквайте един друг на тази тема защото не се знае кой с какво и за какво се бори. :D

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 01 апр 2005 1:09

Просто не мога да повярвам,че тука има 16 човека,който мразят всичко и всички в България ............ :cry: :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”