А пък що се отнася до жените тк са наи хубавите определеноPia kato zmei написа:Lazar написа:GOLFER написа:spamLazar написа:....дори на парижанки...лично наблюдение ....
къде виде 'убава французойка да те питам ? Screwy
В центъра..на Париж и то не една
Сто на сто не е била французойка, а се е правила на такава. В Германия също няма хубави жени, или ако ги има то те не стъпват при простосмъртните, а си седят в скъпите лимузинки и големите апартаментчета. Това го казвам поради лични наблюдения в градовете: Франкфурт на Майн, Нюрнберг, Майнхайм, Ашафенбург (ако знаете какъв автомобилен музей има там ? Ще ви паднат очичките от гледане) и още два три града, но никъде не видях по улиците да се разхождат красавици като в БГ.
Бихте ли напуснали България....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
G60
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Попаднах на е тая простотия http://i-love-bulgaria.hit.bg/ 
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
NovobranecGT написа:Попаднах на е тая простотия http://i-love-bulgaria.hit.bg/
Е те това е такава простотия.....
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да кажа, бил съм в Щатите легално и можех да остана легално, но чесно да кажа тук лично аз, както са ми тръгнали нещата намирам много повече възможност за реализация.... да не говорим че там имат следния график.... сън, ядене, работа, ядене сън, но трябва да им се признае че е доста уредено от законна гледна точка, но бюрокрацията си е ..... майката навсякаде.... Тук се чуствам в свой води....
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
За да се промени нещо трябва здрава ръка a boi de Да не говорим, че всички престъпници си имат досиета и са стари познайници на полицията, просто законите не пазят държавата а престъпността
Ако имаше свестни закони досега всички тия дето правят мизериите навсякъде ще са по затворите......друг е въпроса, че затворите не могат да приемат толкова гости
Истината е, че и полицаите нямат нужните права, ако ги имаха щяхме да гледаме как отучват престъпниците от заниманията си.Мисля, че на полицаите не им е никак хубаво да ги разиграват постоянно и да хващат многократно разни престъпници и да ги пускат, то си е изнервящо......фащат някой и като по погледнат казват "Абе Пешо, пак ли ти бе писна ни да те разкарваме с тая патрулка"
Сините таксита 
Истината е, че и полицаите нямат нужните права, ако ги имаха щяхме да гледаме как отучват престъпниците от заниманията си.Мисля, че на полицаите не им е никак хубаво да ги разиграват постоянно и да хващат многократно разни престъпници и да ги пускат, то си е изнервящо......фащат някой и като по погледнат казват "Абе Пешо, пак ли ти бе писна ни да те разкарваме с тая патрулка"
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Попаднах на е тая простотия http://i-love-bulgaria.hit.bg/
Истината може и да не ти харесва, но това не я прави "простотия"!
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Труден Въпрос
Това е доста труден въпрос според мене и няма правилен и грешен отговор. Всеки трябва да си зададе въпроса и да си отговори според собстенните принципи, разбирания, мироглед и най-вече социялна ситуация. Има хора (макар и не много) които правят много пари и в България, карат луксозни автомобили живеят в луксозни жилища и на тях не мисля, че им трябва да емигрират където и да било. (Много ми харесаха SL-a и ТТ-то от снимките в галерийте). Тука отговора беше доста лесен. По трудният въпрос е след като се преместиш в друга страна и видиш кое как е и остановиш, че не е точно като по Холивудските филми, тогава какво? Някой пробват да се внедряват в "системата" и да учат езика и да работят каквото могат. Други си стягат куфарите и поемат на обратно. Отново да подчертая, че и двамата могат да са прави за себе си. Зависи на какво си заложил за твоят успех в чуждата страна и какво си оставил в България.
На мене лично ми е много гот когато съм си в България, просто се чувствам "в къщи". Разбира се, че виждам и простотията и мизерията, но гледам с други очи на тези неща и се опитвам да разбирам защо нещата са такива и какво да се направи за да се преодолеят тези проблеми. От нищо не се оплаквам за живота ми в чужбина, просто определено ми е по гот когато съм си в България. Познавам мнозина други за които съвсем не е така и даже ми се присмиват когато им кажа това. Казват ми: "Ходи поживей там за по дълго време, пробвай да поработиш там, да те обрули едно хубаво ежедневието и пак ще си говориме" ... и може и да са прави кой знае ... Аз само знам че въпреки, че сега имам възможност да водя един "средностатистичен" живот без да лишавам себе си или семейството ми от нещо което ни е нужно, най-хубавите спомени от моя живот си остават от България.
Така че дами и господа правете си сметката и както е казал Човекът: "Ако не цените това което имате, имайте това което цените" но се опреквайте един друг на тази тема защото не се знае кой с какво и за какво се бори.
На мене лично ми е много гот когато съм си в България, просто се чувствам "в къщи". Разбира се, че виждам и простотията и мизерията, но гледам с други очи на тези неща и се опитвам да разбирам защо нещата са такива и какво да се направи за да се преодолеят тези проблеми. От нищо не се оплаквам за живота ми в чужбина, просто определено ми е по гот когато съм си в България. Познавам мнозина други за които съвсем не е така и даже ми се присмиват когато им кажа това. Казват ми: "Ходи поживей там за по дълго време, пробвай да поработиш там, да те обрули едно хубаво ежедневието и пак ще си говориме" ... и може и да са прави кой знае ... Аз само знам че въпреки, че сега имам възможност да водя един "средностатистичен" живот без да лишавам себе си или семейството ми от нещо което ни е нужно, най-хубавите спомени от моя живот си остават от България.
Така че дами и господа правете си сметката и както е казал Човекът: "Ако не цените това което имате, имайте това което цените" но се опреквайте един друг на тази тема защото не се знае кой с какво и за какво се бори.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”