бахти как може такова нещо да го направи 17 г. пишлигар,аз бях там цяла вечер.първо пожарната доиде след 30 мин. при условие че званяха 10 човека и никои не дигаше.не е за расправяне ква адска катастрофа.
НЯКОИ ДА НАПРАВИ НЕЩО С ТИЯ ЗАКОНИ ЧЕ СМЕ ПО ЗЛЕ ОТ ИРАК
ТРАГЕДИЯ-Слънчев бряг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
само че инфото в телевизиите е супер лъжлива
загинаха 6 човека а не 7 а един е с 80 процента изгаряния,в колата са били 4 човека,зад тях бременната с друга кола и се блъскат в форда с още 3 които са веновните,
цяла вечер съм ходил по болници и на мястото на катастрофата и съм сведетел на 90 процента от ситоацията,немога да ви опиша за кво става дума.УЖАС
загинаха 6 човека а не 7 а един е с 80 процента изгаряния,в колата са били 4 човека,зад тях бременната с друга кола и се блъскат в форда с още 3 които са веновните,
цяла вечер съм ходил по болници и на мястото на катастрофата и съм сведетел на 90 процента от ситоацията,немога да ви опиша за кво става дума.УЖАС
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
da__buzz написа:само че инфото в телевизиите е супер лъжлива
После открили и седми човек, тъй че май са 7
Хора, защо пускате няколко теми за едно и също? Прочетете дали има подобна тема и след това пускайте.
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 4:28 pm Заглавие: Жестока катастрофа с пламнало АГУ!!!
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:46 pm Заглавие: Седмина загинаха при верижна катастрофа край Кошарица
и твойта: Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:44 am Заглавие: ТРАГЕДИЯ-Слънчев бряг
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 4:28 pm Заглавие: Жестока катастрофа с пламнало АГУ!!!
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 11:46 pm Заглавие: Седмина загинаха при верижна катастрофа край Кошарица
и твойта: Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:44 am Заглавие: ТРАГЕДИЯ-Слънчев бряг
Върни се в “ОФФ-Топик - други”