мани ще требва после да му викаме "портокалчо"Kaizer Soze написа:santo_trafficante написа:.....
Хахахахаха, това е лекиот вариант, да не се сети да му ги пъхне, дет слънце не изгряя...
![]()

bboikov написа:Както се казва: Кола втора ръка, прозводство 1969г. 190 000 километра, лети джанти, шибидах, електричски прозорци и огледала, пастирана с ремарке хи хи хи!Ще се влюбите, цена по договаряне!
хаха вервам тиKaizer Soze написа:bboikov написа:Както се казва: Кола втора ръка, прозводство 1969г. 190 000 километра, лети джанти, шибидах, електричски прозорци и огледала, пастирана с ремарке хи хи хи!Ще се влюбите, цена по договаряне!
Санто, Санто - казвам ти..., опс, облог на бутилка първокласно вино, че нема да го замеря по главата, след тоя пост......![]()
![]()
bboikov написа:Сега се сещам,че може да я докарам на собствен ход в неделя. Ако успея да я дотъркалям ще има веселба. Само не знам как ще я измъкна от баба меца? Дачо имаш ли идея?
bboikov написа:Сега се сещам,че може да я докарам на собствен ход в неделя. Ако успея да я дотъркалям ще има веселба. Само не знам как ще я измъкна от баба меца? Дачо имаш ли идея?
bboikov написа:Даскале, като си ме видял тъкмо отивах към лобното място. Още не бях наясно какво става. Катастрофата беше на ъгъла. Исправила завоя, удря кола странично презцяло и спира в бетоновия стълб странично. Било е с малка скорост - поражения им, доста ламарина за чукане, но колата се движи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 105 госта