мани ще требва после да му викаме "портокалчо"Kaizer Soze написа:santo_trafficante написа:.....
Хахахахаха, това е лекиот вариант, да не се сети да му ги пъхне, дет слънце не изгряя...
![]()
Катастрофа с жена шофьор! Пазете се!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
bboikov написа:Както се казва: Кола втора ръка, прозводство 1969г. 190 000 километра, лети джанти, шибидах, електричски прозорци и огледала, пастирана с ремарке хи хи хи!Ще се влюбите, цена по договаряне!
Санто, Санто - казвам ти..., опс, облог на бутилка първокласно вино, че нема да го замеря по главата, след тоя пост......
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
хаха вервам тиKaizer Soze написа:bboikov написа:Както се казва: Кола втора ръка, прозводство 1969г. 190 000 километра, лети джанти, шибидах, електричски прозорци и огледала, пастирана с ремарке хи хи хи!Ще се влюбите, цена по договаряне!
Санто, Санто - казвам ти..., опс, облог на бутилка първокласно вино, че нема да го замеря по главата, след тоя пост......![]()
![]()
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
bboikov написа:Сега се сещам,че може да я докарам на собствен ход в неделя. Ако успея да я дотъркалям ще има веселба. Само не знам как ще я измъкна от баба меца? Дачо имаш ли идея?
Зависи къде я държиш колата!!!Ако е далече от прозорците на жилището ти,ще кажеш че отскачаш до съседния магазин и..... ще се метнеш на Рендето и хоп при нас на Метал
Нужни са само няколко минути,та да й се начудиме на колата и Даскала да я щракне!!!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
bboikov написа:Сега се сещам,че може да я докарам на собствен ход в неделя. Ако успея да я дотъркалям ще има веселба. Само не знам как ще я измъкна от баба меца? Дачо имаш ли идея?
аз имам пушка ! само че разрешително за отстрел на мечки е малко сложно да се изкара .....освен ако не е стръвница.....имаш ли нещо отхапано от нея?

- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Даскале, като си ме видял тъкмо отивах към лобното място. Още не бях наясно какво става. Катастрофата беше на ъгъла. Исправила завоя, удря кола странично презцяло и спира в бетоновия стълб странично. Било е с малка скорост - поражения има - доста ламарина за чукане, но колата се движи. Сеата е в лошо състояние минала е през цяло отпред та до края, вратата му не се отваря.
bboikov написа:Даскале, като си ме видял тъкмо отивах към лобното място. Още не бях наясно какво става. Катастрофата беше на ъгъла. Исправила завоя, удря кола странично презцяло и спира в бетоновия стълб странично. Било е с малка скорост - поражения им, доста ламарина за чукане, но колата се движи.
Абе аз видях,че отсреща стоят ченгета,ама помислих,че просто си спират а то каква била работата
Съжалявам,ти предчувстваше,че така ще стане
И кажи на съпругата да кротне,че така до никъде няма да я докара
Върни се в “ОФФ-Топик - други”