Реве ми се ... :(((
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
vointex написа:По темата мога само да кажа, че във Варна има шофьори които шофират колите си все едно пилотират совалка в космоса.
Аха...Ходих до Банско и като се връщах усетих веднага че съм близко до Варна.Почнаха се едни простотии от зиманета камикадзета.Шги факъм...То като се знам и аз как карам...

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hosetovw.....Нашите съболезнования(от мен и Веско)....Като гледаме всичко е поправимо,но гадното в случая е,че ти толкова се стремеше да я направиш колата кукличка и накрая ....някъв оклигофрен,който се мисли,че пътя е негов си прави каквото иска.
Ама аз ако бях хвърлила толкова труд и средства по колата и някой така хубаво се отърка в мен ...ще му се случи случка ,нищо че съм жена

Ама аз ако бях хвърлила толкова труд и средства по колата и някой така хубаво се отърка в мен ...ще му се случи случка ,нищо че съм жена

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
VW-fenka написа:hosetovw.....Нашите съболезнования(от мен и Веско)....Като гледаме всичко е поправимо,но гадното в случая е,че ти толкова се стремеше да я направиш колата кукличка и накрая ....някъв оклигофрен,който се мисли,че пътя е негов си прави каквото иска.
Ама аз ако бях хвърлила толкова труд и средства по колата и някой така хубаво се отърка в мен ...ще му се случи случка ,нищо че съм жена![]()
![]()
10x за загриженоста и съболезнованията !!! Пак ще стане "кукличка"

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DrugiaBliznak написа:добре де не ми е ясно този като те е подбрал не се ли е осетил да спре та е минал от край до край...![]()
![]()
Има ги всякакви колега. Жена ми разправя как преди два дена някаква УФСЪ вижда, че е тясно и не може да събере тъпата си кола, но все пак пробва - тръгва, е.ава мамата на едната кола от край до край, но това не е достатъчно - дава назад за да я одере още по-хубаво! След това си изчезва на заден ход без изобщо да изглежда загрижена за случилото се! М.МКА ИМ НА ТАКИВА!!!

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ми те пък как са спрели че е станало тясно? И на такива им се чудя - "паркирал", колкото тико място да мине оставил - ми не му ли пука изобщо за тази кола. Колко пъти ме изнервят до крайност такива - спрял спрял, а че не може никой да завие повече не му стигнал акъла да се сети. Ми не е пък казано в центъра непременно с колата да ходиш. После някой те бил ужулил - ми кво правиш да там бе? А че не се минава по тротоарите пък е отделен въпрос - тогава пък с пирони дерели - ми ще дерат:twisted:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:DrugiaBliznak написа:добре де не ми е ясно този като те е подбрал не се ли е осетил да спре та е минал от край до край...![]()
![]()
Има ги всякакви колега. Жена ми разправя как преди два дена някаква УФСЪ вижда, че е тясно и не може да събере тъпата си кола, но все пак пробва - тръгва, е.ава мамата на едната кола от край до край, но това не е достатъчно - дава назад за да я одере още по-хубаво! След това си изчезва на заден ход без изобщо да изглежда загрижена за случилото се! М.МКА ИМ НА ТАКИВА!!!
същата такава ми дамгоса и мойта кола...
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dj_tuhla написа:Ми те пък как са спрели че е станало тясно? И на такива им се чудя - "паркирал", колкото тико място да мине оставил - ми не му ли пука изобщо за тази кола. Колко пъти ме изнервят до крайност такива - спрял спрял, а че не може никой да завие повече не му стигнал акъла да се сети. Ми не е пък казано в центъра непременно с колата да ходиш. После някой те бил ужулил - ми кво правиш да там бе? А че не се минава по тротоарите пък е отделен въпрос - тогава пък с пирони дерели - ми ще дерат:twisted:
Не, че не е имало място - щом е одрала само едната кола значи е имало достатъчно място! Некадърният шофьор си е некадърен. А, че капутите са спряли кофти (може би) също е тъпо!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”