Реве ми се ... :(((

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пет 06 апр 2007 20:20

ти да си здрав батко, ламарини се оправят, коли се купуват, щастието се връща лесно!

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 06 апр 2007 21:14

vointex написа:По темата мога само да кажа, че във Варна има шофьори които шофират колите си все едно пилотират совалка в космоса. :не:

Аха...Ходих до Банско и като се връщах усетих веднага че съм близко до Варна.Почнаха се едни простотии от зиманета камикадзета.Шги факъм...То като се знам и аз как карам... :eyecrazy

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 06 апр 2007 21:30

добре де не ми е ясно този като те е подбрал не се ли е осетил да спре та е минал от край до край... :sly :hmmmm :036:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 06 апр 2007 21:36

Тъй и тъй е почнал :)Пък нали е и рожденник... :ihihih:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 06 апр 2007 23:19

hosetovw.....Нашите съболезнования(от мен и Веско)....Като гледаме всичко е поправимо,но гадното в случая е,че ти толкова се стремеше да я направиш колата кукличка и накрая ....някъв оклигофрен,който се мисли,че пътя е негов си прави каквото иска.
Ама аз ако бях хвърлила толкова труд и средства по колата и някой така хубаво се отърка в мен ...ще му се случи случка ,нищо че съм жена :censored :074: :beat_butt2

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Съб 07 апр 2007 18:34

VW-fenka написа:hosetovw.....Нашите съболезнования(от мен и Веско)....Като гледаме всичко е поправимо,но гадното в случая е,че ти толкова се стремеше да я направиш колата кукличка и накрая ....някъв оклигофрен,който се мисли,че пътя е негов си прави каквото иска.
Ама аз ако бях хвърлила толкова труд и средства по колата и някой така хубаво се отърка в мен ...ще му се случи случка ,нищо че съм жена :censored :074: :beat_butt2

10x за загриженоста и съболезнованията !!! Пак ще стане "кукличка" :twisted: :twisted: :twisted: и ще има ... :drive :олелеее :dance:

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Съб 07 апр 2007 20:45

Сачуствм ти колега за колицата :(
Къв е бил тоя индианец дето те е пребрисал по цялата страна :roll:
Няма страшно ще стане пак красавица :wink: важно е ти да си жив и здрав :)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 07 апр 2007 20:51

DrugiaBliznak написа:добре де не ми е ясно този като те е подбрал не се ли е осетил да спре та е минал от край до край... :sly :hmmmm :036:

Има ги всякакви колега. Жена ми разправя как преди два дена някаква УФСЪ вижда, че е тясно и не може да събере тъпата си кола, но все пак пробва - тръгва, е.ава мамата на едната кола от край до край, но това не е достатъчно - дава назад за да я одере още по-хубаво! След това си изчезва на заден ход без изобщо да изглежда загрижена за случилото се! М.МКА ИМ НА ТАКИВА!!! :014:

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пон 09 апр 2007 10:37

Ми те пък как са спрели че е станало тясно? И на такива им се чудя - "паркирал", колкото тико място да мине оставил - ми не му ли пука изобщо за тази кола. Колко пъти ме изнервят до крайност такива - спрял спрял, а че не може никой да завие повече не му стигнал акъла да се сети. Ми не е пък казано в центъра непременно с колата да ходиш. После някой те бил ужулил - ми кво правиш да там бе? А че не се минава по тротоарите пък е отделен въпрос - тогава пък с пирони дерели - ми ще дерат:twisted:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 09 апр 2007 10:39

trunner написа:
DrugiaBliznak написа:добре де не ми е ясно този като те е подбрал не се ли е осетил да спре та е минал от край до край... :sly :hmmmm :036:

Има ги всякакви колега. Жена ми разправя как преди два дена някаква УФСЪ вижда, че е тясно и не може да събере тъпата си кола, но все пак пробва - тръгва, е.ава мамата на едната кола от край до край, но това не е достатъчно - дава назад за да я одере още по-хубаво! След това си изчезва на заден ход без изобщо да изглежда загрижена за случилото се! М.МКА ИМ НА ТАКИВА!!! :014:

същата такава ми дамгоса и мойта кола...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 09 апр 2007 10:48

dj_tuhla написа:Ми те пък как са спрели че е станало тясно? И на такива им се чудя - "паркирал", колкото тико място да мине оставил - ми не му ли пука изобщо за тази кола. Колко пъти ме изнервят до крайност такива - спрял спрял, а че не може никой да завие повече не му стигнал акъла да се сети. Ми не е пък казано в центъра непременно с колата да ходиш. После някой те бил ужулил - ми кво правиш да там бе? А че не се минава по тротоарите пък е отделен въпрос - тогава пък с пирони дерели - ми ще дерат:twisted:

Не, че не е имало място - щом е одрала само едната кола значи е имало достатъчно място! Некадърният шофьор си е некадърен. А, че капутите са спряли кофти (може би) също е тъпо!

lubo_dud
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lubo_dud » Пон 09 апр 2007 12:03

Ще стане по-готина не се притеснявай :006: .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”