Писна ми от тъпанари убийци-самоубийци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
prj57 написа:Аз такива обикновенно ги удрям с джипката и си заминавам, верно после си правя огледала туй-онуй ма вече ми е писнало, имам 2ма такива дето се правеха, единия се въртя щото е много уменИмам само две деруги на ръбовете на предната броня
Колко му искаш за час-два, че имам малко за метене из квартала - две три гъзета , едното от които снощи за малко да помете една майка бутаща количка с 6 месечно дете - караше бясно за квартална улица

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:prj57 написа:Аз такива обикновенно ги удрям с джипката и си заминавам, верно после си правя огледала туй-онуй ма вече ми е писнало, имам 2ма такива дето се правеха, единия се въртя щото е много уменИмам само две деруги на ръбовете на предната броня
Колко му искаш за час-два, че имам малко за метене из квартала - две три гъзета , едното от които снощи за малко да помете една майка бутаща количка с 6 месечно дете - караше бясно за квартална улица
Немаш проблеми, за спорта и без пари..... дебнеш го кат се засветка по улицата и леко си показваш носа от някоя пряка като приближи, ако ти кажа как започват да се качват по тротоара

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пък си карам по цариградско с ладата с около 100- 110 в крайна лява лента.. при което един с Форд Фиеста нов модел към 2000г. почна ми светка отзад да ме изпревари ... добре хубаво ама като гледах в огледалото на зад видях, че тоя кара като ненормален на зиг-заг ... и махнах с рака .. при което не отбих в дясно .. ТОЯ ПЕНДЕР щръкна пред мен и наби спирачки.. при което аз и баша ми напраоооо ей тъй
Баща ми викаше "Удари го тоя педераст,аз ще се опраям" ама аз не мислех да го удрам защото мислех за живота на ония .. че го ударя после никой няма ме спаси дори родители те ми.. след което аз бесен тръгнах след него ,.. е с лада малко трудно се гони нова кола ... ама успях да заснема част от номера му ... (не беше регистриран автомобила) и тоя пендел избяга карайки безумно тъпия форд явно се уплаши или е видял че баща ми погна джандак не знам ама така и не го видях до Орлов... пълни идиото...чудя се дали ако бяхме изкарали синият буркан отгоре на ладето щеше се прай ама както и да е.... луди колко искаш !

Баща ми викаше "Удари го тоя педераст,аз ще се опраям" ама аз не мислех да го удрам защото мислех за живота на ония .. че го ударя после никой няма ме спаси дори родители те ми.. след което аз бесен тръгнах след него ,.. е с лада малко трудно се гони нова кола ... ама успях да заснема част от номера му ... (не беше регистриран автомобила) и тоя пендел избяга карайки безумно тъпия форд явно се уплаши или е видял че баща ми погна джандак не знам ама така и не го видях до Орлов... пълни идиото...чудя се дали ако бяхме изкарали синият буркан отгоре на ладето щеше се прай ама както и да е.... луди колко искаш !
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
колега пак не си попадал на точните "гъзета". не сички големи джипове стават...... за удари не говориме.......... последно един нахъсан господин с Вранглерче на бул. България спре у средната лента пред мене и дойде да ми обяснява как се кара и че нещо го притеснявам - да се науча да шофирам. не претендирам че съм "шофьор" или карам 300 коня кола и не претендирам че съм от тея гъзета.......
Всеки водач преценява как да шофира според "обстановката" или правилата. има си органи за контрол и др.
Всеки водач преценява как да шофира според "обстановката" или правилата. има си органи за контрол и др.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
.....
Последна промяна от Дашо на Чет 16 авг 2007 10:59, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
....
Последна промяна от Дашо на Чет 16 авг 2007 10:58, променено общо 1 път.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Писна ми от тъпанари убийци-самоубийци
nadia23 написа:Нощеска към полунощ, по спешност ми се наложи да отида до Младост 1А до една ветеринарна клиника,за да спася едно котешко животче. На връщане към 01:30АМ-01:45АМ в стеснения участък на "Цариградско шосе" в посока Орлов мост,около "Аутотехника" и Полиграфическия,кво виждат кьоравите ми очи![]()
![]()
един малоумник с червен голф 2-ка в тъй нареченото насрещно- то нали лентите са отделени само с колчета със знаци,прави слалом между колчетата
![]()
![]()
!!!!! Хем ме вижда -хем продължава слалома малоумника
![]()
-ту е в моята лента,ту е в неговата.Аз на спирачките и клаксона,оня отзад едва не ми се нахендри в задницата- а тоя идиот продължава слалома
-на 5 метра от мен! .Ще загуби за момент управлението на колата-и хайде у статистиката на КАТ и моргите не дай си боже!!!!После що има статия в "Стандарт" за убийците на пътя с Голфове-е от такива идва това лошото име и статиите по медиите!?!?!?! Аман от убийци и самоубийци!!!
Ако бях на твое място, бих записал номера на този МАЛОУМНИК и щях ВЕДНАГА да се обадя на тел.166
Гарантирам ти че този НЕЩАСТЕН МАЛОУМНИК, щяха да го спипат макс. до 5мин.

- nadia23
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е как и кога да му запиша номера- 2 часа посред нощ е, тоя изрод е в насрещното- какво по-напред да гледам - да си спася живота ли, номера му, или пък да врътна колата наопаки да го гоня аджиба ,че е луд
и да му записвам номера?!?!?
Пуснах я тази тема ,за да предупредя колегите да имат едно/че може и 100/ на ум,като минават в стеснения участък на това шосе

Пуснах я тази тема ,за да предупредя колегите да имат едно/че може и 100/ на ум,като минават в стеснения участък на това шосе

Върни се в “ОФФ-Топик - други”