Писна ми от тъпанари убийци-самоубийци

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 15 авг 2007 12:19

и кой е

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Сря 15 авг 2007 12:21

А какво стана с котето?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 15 авг 2007 14:13

prj57 написа:Аз такива обикновенно ги удрям с джипката и си заминавам, верно после си правя огледала туй-онуй ма вече ми е писнало, имам 2ма такива дето се правеха, единия се въртя щото е много умен :evil: Имам само две деруги на ръбовете на предната броня

Колко му искаш за час-два, че имам малко за метене из квартала - две три гъзета , едното от които снощи за малко да помете една майка бутаща количка с 6 месечно дете - караше бясно за квартална улица :shock

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Сря 15 авг 2007 14:45

Nick_axe написа:А какво стана с котето?

Ами котето слава богу е добре-хранило се е ,разходило се е :D .А го карах в клиниката ,защото едни улични помияри го нападнаха и искаха да го мезнат за вечеря :evil: .А то е мъничко-на около месец и половина.
Но е имало късмет :D :D :D -няма май никакви наранявания-само шок. :?

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 15 авг 2007 16:03

еее тъкмо ще се отрака за бъдщите среши с кучета.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 15 авг 2007 19:00

веселин написа:
prj57 написа:Аз такива обикновенно ги удрям с джипката и си заминавам, верно после си правя огледала туй-онуй ма вече ми е писнало, имам 2ма такива дето се правеха, единия се въртя щото е много умен :evil: Имам само две деруги на ръбовете на предната броня

Колко му искаш за час-два, че имам малко за метене из квартала - две три гъзета , едното от които снощи за малко да помете една майка бутаща количка с 6 месечно дете - караше бясно за квартална улица :shock

Немаш проблеми, за спорта и без пари..... дебнеш го кат се засветка по улицата и леко си показваш носа от някоя пряка като приближи, ако ти кажа как започват да се качват по тротоара :evil:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Сря 15 авг 2007 20:14

аз пък си карам по цариградско с ладата с около 100- 110 в крайна лява лента.. при което един с Форд Фиеста нов модел към 2000г. почна ми светка отзад да ме изпревари ... добре хубаво ама като гледах в огледалото на зад видях, че тоя кара като ненормален на зиг-заг ... и махнах с рака .. при което не отбих в дясно .. ТОЯ ПЕНДЕР щръкна пред мен и наби спирачки.. при което аз и баша ми напраоооо ей тъй :shock
Баща ми викаше "Удари го тоя педераст,аз ще се опраям" ама аз не мислех да го удрам защото мислех за живота на ония .. че го ударя после никой няма ме спаси дори родители те ми.. след което аз бесен тръгнах след него ,.. е с лада малко трудно се гони нова кола ... ама успях да заснема част от номера му ... (не беше регистриран автомобила) и тоя пендел избяга карайки безумно тъпия форд явно се уплаши или е видял че баща ми погна джандак не знам ама така и не го видях до Орлов... пълни идиото...чудя се дали ако бяхме изкарали синият буркан отгоре на ладето щеше се прай ама както и да е.... луди колко искаш !

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Сря 15 авг 2007 20:16

колега пак не си попадал на точните "гъзета". не сички големи джипове стават...... за удари не говориме.......... последно един нахъсан господин с Вранглерче на бул. България спре у средната лента пред мене и дойде да ми обяснява как се кара и че нещо го притеснявам - да се науча да шофирам. не претендирам че съм "шофьор" или карам 300 коня кола и не претендирам че съм от тея гъзета.......
Всеки водач преценява как да шофира според "обстановката" или правилата. има си органи за контрол и др.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 16 авг 2007 10:55

Аман от малоумници!!!Хората са казали-"който търси-нмира"!Така че може тоя ако продължава по същия начин след известно време да го прочетеме в някоя хроника като поредния превърнал колата си в собствен ковчег :(

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 16 авг 2007 10:56

.....

Последна промяна от Дашо на Чет 16 авг 2007 10:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 16 авг 2007 10:57

....

Последна промяна от Дашо на Чет 16 авг 2007 10:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: Писна ми от тъпанари убийци-самоубийци

Мнениеот petko5 » Чет 16 авг 2007 19:10

nadia23 написа:Нощеска към полунощ, по спешност ми се наложи да отида до Младост 1А до една ветеринарна клиника,за да спася едно котешко животче. На връщане към 01:30АМ-01:45АМ в стеснения участък на "Цариградско шосе" в посока Орлов мост,около "Аутотехника" и Полиграфическия,кво виждат кьоравите ми очи :shock :shock :shock един малоумник с червен голф 2-ка в тъй нареченото насрещно- то нали лентите са отделени само с колчета със знаци,прави слалом между колчетата :screwy :shocked :horror: !!!!! Хем ме вижда -хем продължава слалома малоумника :horror: :insane -ту е в моята лента,ту е в неговата.Аз на спирачките и клаксона,оня отзад едва не ми се нахендри в задницата- а тоя идиот продължава слалома :shock -на 5 метра от мен! .Ще загуби за момент управлението на колата-и хайде у статистиката на КАТ и моргите не дай си боже!!!!После що има статия в "Стандарт" за убийците на пътя с Голфове-е от такива идва това лошото име и статиите по медиите!?!?!?! Аман от убийци и самоубийци!!!

Ако бях на твое място, бих записал номера на този МАЛОУМНИК и щях ВЕДНАГА да се обадя на тел.166
Гарантирам ти че този НЕЩАСТЕН МАЛОУМНИК, щяха да го спипат макс. до 5мин. :wink:

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Чет 16 авг 2007 19:17

Tyan написа:ееееййй слалом .....как не съм се сетил
Ай вземи ме с тебе бе OuT oF SpAcE MaN :roll: ?

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 17 авг 2007 2:50

Е как и кога да му запиша номера- 2 часа посред нощ е, тоя изрод е в насрещното- какво по-напред да гледам - да си спася живота ли, номера му, или пък да врътна колата наопаки да го гоня аджиба ,че е луд :shock :shock :shock и да му записвам номера?!?!?
Пуснах я тази тема ,за да предупредя колегите да имат едно/че може и 100/ на ум,като минават в стеснения участък на това шосе :idea3 :woooow: :idea3

Върни се в “ОФФ-Топик - други”