карта на globul с 500 безплатни минути

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Чет 04 окт 2007 17:29

И сега са кодирани.Един приятел си взе картата,а телефона приемаше само Мтел-ски карти.Тела беше 35лв. Водафон.

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XIKS » Чет 04 окт 2007 19:51

rexpitbul написа:
CRX Racing написа:
LILO&STICH написа:
CRX Racing написа:Имай предвид, че най-вероятно телефона е кодиран и ще работи само с карти на глобул :wink:
няма такова нещо :wink: .Тва да не е мЕн тел mhihi mhihi mhihi

Може и да си прав :wink: На Мтел са кодирани :)

Били са кодирани преди години !!! От много време насам не са кодирани !!! Или поне аз и приятелите ми не сме попадали на такива !!!
Мойто инфо е ,че на не се кодират и на М-тел телефоните отдавна !!!

на ем тел кодират тия които са с договор и карта и водафоните на глобул и на вивател не ги кодират

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Чет 04 окт 2007 19:59

XIKS написа:
rexpitbul написа:
CRX Racing написа:
LILO&STICH написа:
CRX Racing написа:Имай предвид, че най-вероятно телефона е кодиран и ще работи само с карти на глобул :wink:
няма такова нещо :wink: .Тва да не е мЕн тел mhihi mhihi mhihi

Може и да си прав :wink: На Мтел са кодирани :)

Били са кодирани преди години !!! От много време насам не са кодирани !!! Или поне аз и приятелите ми не сме попадали на такива !!!
Мойто инфо е ,че на не се кодират и на М-тел телефоните отдавна !!!

на ем тел кодират тия които са с договор и карта и водафоните на глобул и на вивател не ги кодират

Добре !!! Изложих се начи !!! Грешно ми е инфото :?

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Чет 04 окт 2007 20:22

зависи какъв е телефона на Глобул и те кодират. При Мтел всичи, които са на Водафон са кодирани.

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XIKS » Нед 07 окт 2007 8:52

:roll:

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Нед 07 окт 2007 16:23

това е аналога на м-тел релакс 500 минути към 10 номера и 0.32ст към всички?
аз не разбрах точно този дето ще ти направи партия-какво печели в случея-вместо да отиде където му е удобно и да си направи договор без телефон?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 07 окт 2007 16:31

rudolf написа:аз не разбрах точно този дето ще ти направи партия-какво печели в случея-вместо да отиде където му е удобно и да си направи договор без телефон?

Просто услуга :wink: Защо винаги трябва да се мисли за печалба :dontknow:

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Нед 07 окт 2007 16:42

rudolf написа:това е аналога на м-тел релакс 500 минути към 10 номера и 0.32ст към всички?
аз не разбрах точно този дето ще ти направи партия-какво печели в случея-вместо да отиде където му е удобно и да си направи договор без телефон?

няма да плаща сим-а. лошото е че когато е на някой на името, той трябва лично да активира и дезактивира всичко по нея.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 07 окт 2007 17:26

moleo написа:няма да плаща сим-а. лошото е че когато е на някой на името, той трябва лично да активира и дезактивира всичко по нея.

Не знам дали и при Глобул има нещо подобно но при Мтел ако си направиш "Клиентска парола" може по телефона чрез оператор да правиш всякакви промени по договора включително и да си смениш тарифния план ако го позволяват условията! Но определено трудно се намират хора дето да искат да вземат картата от комплекта а телефона да остане за колегата. Ако има такива да свиркат-веднага бих се възползвал да си взема някое телефонче по на далавера,но едва ли ще се появи такъв алтруист :lol: Те нали затова пускат телефони на такива цени та да се зарибяват още клиенти с 1-2г. договор :wink:

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Пон 08 окт 2007 11:53

moleo написа:
rudolf написа:това е аналога на м-тел релакс 500 минути към 10 номера и 0.32ст към всички?

няма да плаща сим-а. лошото е че когато е на някой на името, той трябва лично да активира и дезактивира всичко по нея.

ми картата ще си е на името на този който вземе картата а и незнам сима-плаща ли се и колко струва на днешно време...

..по скоро....

Stefan написа:
Просто услуга :wink: Защо винаги трябва да се мисли за печалба :dontknow:

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ЛЛЛЛ

Мнениеот XIKS » Пон 08 окт 2007 15:15

ДАЛАВЕРАТА Е ЧЕ НЕПЛАЩА СИМА-А КАРТАТА СИ Е НА НЕГОВО ИМЕ АЗ НЯМА ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С КАРТАТА А ТЕЛ Е 80 ЛЕВА БЕЗ КАМЕРА 65000 ЦВЯТА НЯМА НИЩО. КОЛКО ОТ ВАС ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ТАКЪВ ТЕЛЕФОН ВЕДНАГА МИСЛИТЕ ЧЕ Е НЕКЪВ СУПИР ТЕЛ ЗА БЕЗ ПАРИ И ЧЕ ДАЛАВЕРАТА Е ОГРОМНА ДА АМА НЕ ТЕЛ Е ПРЪЧКА И ДАЛАВЕРАТА Е МИНИМАЛНА ИМАМ ОЩЕ 3 ДНИ КАТО НЕ ГО ВЗЕМЕ НИКОЙ ЩЕ ПЛАТЯ 40 ЛЕВА ОТГОРЕ И ЩЕ ГО ВЗЕМА ЗА 120ЛВ ПУСНАХ ТЕМАТА ТУК ХЕМ ДА ПЛАТЯ ПО МАЛКО ХЕМ АКО ИМА НЯКОЙ НУЖДА ДА НЕДАВА ПАРИ ЗА СИМ АЗ СИ ВЗЕХ ТАКАВА КАРТА ПРЕДИ МЕСЕЦИ И ТЪРСИХ МЕСЕЦ НЯКОЙ ДА ИСКА САМО ТЕЛ ДА ВЗЕМА КАРТАТА ..........АКО ИМА ИНТЕРЕС НЯКОЙ ДА ПИШЕ НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ДАЛАВЕРА ЩЕ ИМАМ И АЗ И ТОЗ КОЙТО ВЗЕМЕ КАРТАТА ПРЕЕБАНИ НЯМА ДА ИМА СПОКОЙНО

Върни се в “ОФФ-Топик - други”