карта на globul с 500 безплатни минути
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rexpitbul написа:CRX Racing написа:LILO&STICH написа:няма такова нещоCRX Racing написа:Имай предвид, че най-вероятно телефона е кодиран и ще работи само с карти на глобул.Тва да не е мЕн тел
![]()
![]()
Може и да си правНа Мтел са кодирани
Били са кодирани преди години !!! От много време насам не са кодирани !!! Или поне аз и приятелите ми не сме попадали на такива !!!
Мойто инфо е ,че на не се кодират и на М-тел телефоните отдавна !!!
на ем тел кодират тия които са с договор и карта и водафоните на глобул и на вивател не ги кодират
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
XIKS написа:rexpitbul написа:CRX Racing написа:LILO&STICH написа:няма такова нещоCRX Racing написа:Имай предвид, че най-вероятно телефона е кодиран и ще работи само с карти на глобул.Тва да не е мЕн тел
![]()
![]()
Може и да си правНа Мтел са кодирани
Били са кодирани преди години !!! От много време насам не са кодирани !!! Или поне аз и приятелите ми не сме попадали на такива !!!
Мойто инфо е ,че на не се кодират и на М-тел телефоните отдавна !!!
на ем тел кодират тия които са с договор и карта и водафоните на глобул и на вивател не ги кодират
Добре !!! Изложих се начи !!! Грешно ми е инфото

- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rudolf написа:това е аналога на м-тел релакс 500 минути към 10 номера и 0.32ст към всички?
аз не разбрах точно този дето ще ти направи партия-какво печели в случея-вместо да отиде където му е удобно и да си направи договор без телефон?
няма да плаща сим-а. лошото е че когато е на някой на името, той трябва лично да активира и дезактивира всичко по нея.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
moleo написа:няма да плаща сим-а. лошото е че когато е на някой на името, той трябва лично да активира и дезактивира всичко по нея.
Не знам дали и при Глобул има нещо подобно но при Мтел ако си направиш "Клиентска парола" може по телефона чрез оператор да правиш всякакви промени по договора включително и да си смениш тарифния план ако го позволяват условията! Но определено трудно се намират хора дето да искат да вземат картата от комплекта а телефона да остане за колегата. Ако има такива да свиркат-веднага бих се възползвал да си взема някое телефонче по на далавера,но едва ли ще се появи такъв алтруист

moleo написа:rudolf написа:това е аналога на м-тел релакс 500 минути към 10 номера и 0.32ст към всички?
аз не разбрах точно този дето ще ти направи партия-какво печели в случея-вместо да отиде където му е удобно и да си направи договор без телефон?
няма да плаща сим-а. лошото е че когато е на някой на името, той трябва лично да активира и дезактивира всичко по нея.
ми картата ще си е на името на този който вземе картата а и незнам сима-плаща ли се и колко струва на днешно време...
..по скоро....
Stefan написа:
Просто услугаЗащо винаги трябва да се мисли за печалба
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЛЛЛЛ
ДАЛАВЕРАТА Е ЧЕ НЕПЛАЩА СИМА-А КАРТАТА СИ Е НА НЕГОВО ИМЕ АЗ НЯМА ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С КАРТАТА А ТЕЛ Е 80 ЛЕВА БЕЗ КАМЕРА 65000 ЦВЯТА НЯМА НИЩО. КОЛКО ОТ ВАС ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ТАКЪВ ТЕЛЕФОН ВЕДНАГА МИСЛИТЕ ЧЕ Е НЕКЪВ СУПИР ТЕЛ ЗА БЕЗ ПАРИ И ЧЕ ДАЛАВЕРАТА Е ОГРОМНА ДА АМА НЕ ТЕЛ Е ПРЪЧКА И ДАЛАВЕРАТА Е МИНИМАЛНА ИМАМ ОЩЕ 3 ДНИ КАТО НЕ ГО ВЗЕМЕ НИКОЙ ЩЕ ПЛАТЯ 40 ЛЕВА ОТГОРЕ И ЩЕ ГО ВЗЕМА ЗА 120ЛВ ПУСНАХ ТЕМАТА ТУК ХЕМ ДА ПЛАТЯ ПО МАЛКО ХЕМ АКО ИМА НЯКОЙ НУЖДА ДА НЕДАВА ПАРИ ЗА СИМ АЗ СИ ВЗЕХ ТАКАВА КАРТА ПРЕДИ МЕСЕЦИ И ТЪРСИХ МЕСЕЦ НЯКОЙ ДА ИСКА САМО ТЕЛ ДА ВЗЕМА КАРТАТА ..........АКО ИМА ИНТЕРЕС НЯКОЙ ДА ПИШЕ НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ДАЛАВЕРА ЩЕ ИМАМ И АЗ И ТОЗ КОЙТО ВЗЕМЕ КАРТАТА ПРЕЕБАНИ НЯМА ДА ИМА СПОКОЙНО
Върни се в “ОФФ-Топик - други”