Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Мнениеот plamen-roni » Нед 08 сеп 2013 19:21

Чудомир написа:
Някой да сложи край, щото вече нагарчат

Моля още не, защото язък ми за старанието....идва включване...

Толкова време да пишеш вложи , че можеше да заработиш половин заплата. До модераторите нека да бъде :lock темата ,защото нещата не отиват на добре

dentdaemon
Автомобил: Polo 6N1
Двигател: 1.6L 55kW AEE
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Нед 08 сеп 2013 19:24

Sic transit gloria mundi :a045

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Нед 08 сеп 2013 19:25

Apokaliptiko написа:
guru написа:Казал съм Ви по-горе правете ме розов и това е ...
Щом Вие нямате интерес да съм тук и аз нямам такъв.

Аз пък интересно знам, че на човек му е заложено да се бори до край. А ако си невинен и те обвиняват в нещо /както в този случай/ мисля, че ще обърна света за да докажа, че съм накиснат непочтено. А ти виж, не говориш конкретно, заобикалки много, ама ние нямаме интерес да си във Форума, ама ти си изгубил вече доверие към него. Ники, Гуру, Стоиле или всичките ти имена, никове и тен подобни, стана ли ти ясно какво става с теб?

Аз съм Николай, Username-а ми тук е guru , както вече съм казал в audi форума на колегата N1P0, не съм Дон Кихот за да продължавам да се боря с вятърни мелници. Колко пъти отговорих на едни и същи въпроси задавани от 3-4-ма различни човека, които всячески от самото начало са убедени че не съм прав и какво и да им кажеш т го отричат и ти задават същите и същите въпроси с цел да те объркат.
Какво става с мен аз си знам, това че няма да имам обяви тук - не ми е проблем. Има много хора които ме познават, дори и лично и знят как и с какво мога да съм им полезен и каква работа мога да им свърша, те винаги ще намерят начин да се свържат с мен и да ме открият.
Интересно ми е какво ще стане когато колегата N1P0 намери последователи и започне лудото изнудване по форумите, защото в момента администраторите и модераторите позволяватда стане точно това, а това е тенденцията.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Нед 08 сеп 2013 19:28

dentdaemon написа:Sic transit gloria mundi :a045

В превод "Така минава славата на света "!

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 08 сеп 2013 19:55

Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.

Нещо обаче като тръгнеш да го вършиш (и това го казвам не само заради синия ми ник) трябва да имаш big balls както е казал Уини Джоунс в Гепи, за да стоиш зад името си. Именно това тук на мен ми липсва и затова в следващия пост ще ти разкажа една приказка, защото много мразя да ме пускат по нанадолнището...(малко дълъг пост следва, моля не заключвайте)

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 08 сеп 2013 20:02

guru написа:...Интересно ми е какво ще стане когато колегата N1P0 намери последователи и започне лудото изнудване по форумите, защото в момента администраторите и модераторите позволяватда стане точно това, а това е тенденцията.

Ами търговците ще трябва да се откажете от използването в писмен вид на вредните вариации на латинската сетенция caecus non ludere cards :mhihi Нямаше да спечелиш толкова фенове най -малкото...

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Нед 08 сеп 2013 20:41

Главния потърпевш никъв го няма :)според мен се търкаля от кеф ,че поне му направо мръсно и то много :c010
темата е за ключ вече .

ivo_asenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_asenov » Нед 08 сеп 2013 20:48

Прочетох цялата тема и съжелявам, че си загубих времето буквално за да чета оправдания тип- първи клас, втория срок!
Според мен всичко показва, че колегата "търговец" е продал джантите, знаел е за дефекта и го е прикрил! Аз лично предпочитам да купя нещо от колеги в този форум защото им се доверявам повече и вярвам, че няма да съм излъган , затова искам да кажа на всички които казват - ДА СИ ГЛЕДАЛ ... Ами и аз да бях и аз нямаше да ги огледам толкова - все пак ги вземам от КОЛЕГА! КОЛЕГА на който да звънна в 4ч сутринта, че съм закъсал близо до неговия град, а не тарикатчета които за 800лв са готови да те изпратят с цялото ти семейство в канафката. МОЛЯ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ СМИСАЛА И ЗНАЧЕНИТО НА ДУМИТЕ - ФОРУМ, КОЛЕГИ И МОРАЛ!
Аз също се занимавам с търговия, но в друга сфера и държа на името и клиентите си, но не забърквам нито себе си, нито телефона ми за контакт в нечисти сделки пък било то и в комбина с приятел. Съжелявам но след тази тема мисля, че трябва да внимавам повече с пазаруването от тук.

Бих искал да предложа нещо : търговец в форума и посиняване на ника да не става само срещу някой лев ами да се изискват и препоръки от клиенти, както и тема за всеки търговец в която всеки да може да пише отзиви за дадения човек. По този начин и търговците ще внимават повече и клиентите им ще имат информация.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 08 сеп 2013 20:59

За да ви е по-лесно да проследите исторята си отворете ето този линк в съседен прозорец - ще ви трябват никовете и линковете.

В тазвечершната история, мили деца, Сънчо ще ви разкаже за едно малко китно и топло градче в Южна България, наречено Пловдив, както и за младите хора, живеещи там.

Градчето било толкова хубаво, че възрастни хора, обиколили половин Европа, все още с радост се прибирали, защото градът имал рядка магия и душа, която не се срещала из иностранските географски ширини.

Та в това градче обикновено било много топло през лятото и пролетта. Толкова топло, че на всички млади юноши и девойки им се правило всичко друго, но не и да работят. По цял ден по кафетата, бермуди и флип флопи, бройкане, телефони, цайси, коли, лафове и пощипвания. Вечер пък дискотека и така ден за ден не оставало време да се работи.

Не и нормална работа по 8 часа на ден. Та в тази безизходица било станало мода сред младото население да са куул и да не трябва да работят, а да "правят далаверки" или ако се хванели да търсят работа, то единствените обяви, които били в ранга им, били от рода на "фирма си търси шефче"

Та в тази микроструктура 2ма (или може би и повече) герои на нашия разказ не правели изключение. Те се познавали от малки и имали едно хоби - да бръмчат с колите си.
Изображение

Както ви казах вече, още от малки те почнали да снимат колите си и да ги качват в интернета
Изображение

Изображение

И докато единия имал време да се занимава с колата си, то другия трябвало да ходи бачкаторче (което обаче в Пловдив не е куул, ама хич)
Изображение

Та общите кафета те прекарвали в мисли как да направят бърз лев...В един ден по случайност по-предприемчивия от тях решил да пробва нещо...
Изображение

И така в един момент се оказало, че аверчетата можели да си бъдат полезни един на друг - единия прави на работата "часпром", а другия пласира стоката му
Изображение

...и ествествено взаимопомощта не е еднопосочна, девиза е "едната мие другата"

Изображение

Работата потръгнала и скоро се включили други пловдивски помагачи и адаши :icon_lol
Изображение

....ествествено всички работили в тийм и по едно и също време, за да могат след това и да се веселят заедно...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Нещата потръгнали много добре, момчетата почнали да правят истинските неща за големите кинти, макар и тук таме още занаятлъка да им куцал, например при боядисването гладките части ги можели, но около ръбовете и вдлъбнатините все пак се искало сериозна техника, пък те още нямали...зли езици твърдели, че даже ползвали спрей-флакони (бел. разказвача: всички деца тук уплашени: "...аууууууууу.... :scare3 ")

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И така до един ден, в който един човек се оплакал, че не е доволен от стоката, а на момчетата им куцал кризисния мениджмънт, все пак те можели да знаят всичко...последните им години били минали в коли, джанти и унги-дунги. И така те направили най-голямата си грешка - не показали биг балс, което пък издразнило други хора, които мислели, че все пак си имат работа с големие хора....при което след малко търсене почнали да излизат различни никове и разни форуми, където били пускали момчетата обяви, например

Изображение
Изображение

...което от своя страна много притеснило шефчето на момчетата и то почнало да заличава следите си наред

Изображение

Изображение

но не само той, ами и неговите момчета били заети с промените
Изображение

И така шефчето твърдяло, че с оплакването на недоволния купувач той нямал нищо общо....Глупавото в цялата история е, че твърдейки, че той само бил "виждал дефектите и затова не ги взимал за продажба" и нямал нищо общо с конкретните снимки, всъщност се оказало, че през целите тези 4 години, през който той имал "много добра репутация със синия си ник", всичките джанти, въртящи се от този своебразен френчайз, били снимани само с неговата камерка

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И така мили деца, поуката от днешната приказка е, че на лъжата краката са къси и че дори и в райски кътчета като Пловдив трябва да си пазите честта и да седите зад постъпките си. А не да разчитате на 157897 ника в интернет, където обаче не ви е ясно кой откъде ще ви хване спатиите.

Айде сега да заспивате, мили деца.... Ето тука за лека нощ ще ви покажа още няколко импресии на местата, които момчетата искали да ползват под прикритие:
Изображение

Изображение

Изображение

Последна промяна от Чудомир на Нед 08 сеп 2013 21:52, променено общо 1 път.

dentdaemon
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Нед 08 сеп 2013 21:08

:11 :c010
:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 08 сеп 2013 21:10

Като ми потрябват дедективски услуги онлайн, вече знам към кого да се обърна
:bowdown Чудомир

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Нед 08 сеп 2013 21:18

След този пост на Чудомир, мисля, че всичко вече приключва. Едно голямо браво на колегата :th_up :bowdown

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 08 сеп 2013 21:24

Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.

И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!

Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази, било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ :icon_lol 3000лв!!!!!

dentdaemon
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Нед 08 сеп 2013 21:26

doaiena написа:
Чудомир написа:Виж сега колега,

И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!

Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ :icon_lol 3000лв!!!!!

Т.е. да разбирам ли, че ти като продаваш нещо винаги криеш дефектите му, пък ако мине номерът? :) И намираш това за... етично?

Последна промяна от dentdaemon на Нед 08 сеп 2013 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
audi_s2_
Автомобил: Golf MK2
Двигател: 1.8 GTI 8V

Мнениеот audi_s2_ » Нед 08 сеп 2013 21:27

Интересен филм :c010

Върни се в “ОФФ-Топик - други”