Чудомир написа:Някой да сложи край, щото вече нагарчат
Моля още не, защото язък ми за старанието....идва включване...
Толкова време да пишеш вложи , че можеше да заработиш половин заплата. До модераторите нека да бъде

Чудомир написа:Някой да сложи край, щото вече нагарчат
Моля още не, защото язък ми за старанието....идва включване...
Apokaliptiko написа:guru написа:Казал съм Ви по-горе правете ме розов и това е ...
Щом Вие нямате интерес да съм тук и аз нямам такъв.
Аз пък интересно знам, че на човек му е заложено да се бори до край. А ако си невинен и те обвиняват в нещо /както в този случай/ мисля, че ще обърна света за да докажа, че съм накиснат непочтено. А ти виж, не говориш конкретно, заобикалки много, ама ние нямаме интерес да си във Форума, ама ти си изгубил вече доверие към него. Ники, Гуру, Стоиле или всичките ти имена, никове и тен подобни, стана ли ти ясно какво става с теб?
dentdaemon написа:Sic transit gloria mundi
guru написа:...Интересно ми е какво ще стане когато колегата N1P0 намери последователи и започне лудото изнудване по форумите, защото в момента администраторите и модераторите позволяватда стане точно това, а това е тенденцията.
Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.
doaiena написа:Чудомир написа:Виж сега колега,
не става въпрос нито за изнудване по форумите, нито за гонене на вещици. За съжаление ти мен не успя да ме убедиш в твоята история, а че колегата късно се е усетил да си търси правата - лично за мен и това е така.
И к'во като и теб не е успял да убеди в обратното!!!!
Не мога да разбера каква е тази поема където си написал, цитирал си обяви на някакви хора и прочие, искаш да омаскариш човека ли? Типично българска черта, един да хвърли камък и всички го копират!
Няма никакво значение на кой са джантите и да ли си търговец във форум или в магазин или на улицата, всеки си има ГЛАВА на раменете и си я носи сам, трябва да си много глупав да се изразя по меко, да вярваш, че някой друг ще те предпази било то модератор или продавач със СИН цвят на името му в някой форум!
Отиваш, гледаш, пробваш, и решаваш дали да купиш!!!!
АКО ИСКАШ ЧИТАВО И ПЕРФЕКТНО С ГАРАНЦИЯ ОТИВАШ В МАГАЗИНА И БРОИШ ЗА СЪЩИТЕ ДЖАНТИ БЕЗ ЗАВАРКИ С ОРИГИНАЛНА БОЯ3000лв!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 47 госта