Наеми в София?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 28 юли 2008 23:03

LILO&STICH написа:
kam_tod написа:Кухня и стая (хол), това разбирам. Какво друго се води гарсониера?
па тва не се ли види 2 стаен :roll:

Не, води се гарсониера. 2стаен се води 2 стаи + кухня.
иначе по темата: http://www.imoti.net. МНОГО трудно ще намериш без посредник. Трябва да прежалиш 1/2-1 наем и така.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:04

LILO&STICH написа:
kam_tod написа:Кухня и стая (хол), това разбирам. Какво друго се води гарсониера?
па тва не се ли види 2 стаен :roll:

Не, не се води двустаен.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 28 юли 2008 23:08

само се чудя да не си си наумил да правиш на маимуни целия форум , защото от толкова мнения само отговаряш троснато ... :?

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:08

ISRalien написа:....

Знам, че много трудно ще намеря, затова пуснах темата, нали все пак ВЗАИМОПОМОЩ нещо, това-онова, ако изпадне далаверка... не мога да издържа, на тия наеми в София, трябва ми нещо по-нормално, да се търпи...

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:10

hooligans написа:...

Не те разбирам, ако можеш да помогнеш - помагай, иначе не съм искал да отговарям троснато на никой...

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:11

Хора, на зор съм! Гонят ме в края на месеца!

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Пон 28 юли 2008 23:11

kam_tod написа:

Не те разбирам, ако можеш да помогнеш - помагай, иначе не съм искал да отговарям троснато на никой...

казах ти къде да провериш , точни цени не мога да ти кажа .... мисля са от порядъка на 300 лева 2 стай хол и кухня

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 28 юли 2008 23:13

hooligans написа:
kam_tod написа:

казах ти къде да провериш , точни цени не мога да ти кажа .... мисля са от порядъка на 300 лева 2 стай хол и кухня

зависи от квартала и от състоянието. Аз в младост 3 за гарсониера съм платил 400 лв миналата година февруари. В люлин знам, че са по-човешки наемите, ама си е далече.. С колата нп де, ама тогава нямах.. :)

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:16

Парко-места има ли? В Люлин?

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:23

Бюджета ни за наем е около 300 лв. Повче не мога да отделя.
Затова разчитам, ако някой от вас знае нещо някъде, тънко... + едно парко-място!

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 28 юли 2008 23:30

kam_tod написа:Бюджета ни за наем е около 300 лв. Повче не мога да отделя.
Затова разчитам, ако някой от вас знае нещо някъде, тънко... + едно парко-място!

Ами не мога да кажа, не живея там, но си зависи от блока. Ти като тръгнеш по огледи ще видиш на място какво е положението.
Аз специално работя в люлин-10 срещу макдоналдс и мога да ти кажа, че винаги намирам място да паркирам до сградата, НО около нас няма блокове наблизо, има само няколко къщи... Иначе до 300 лв предполагам ще можете да намерите там.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 23:43

А договора за наем трябва ли да го регистрирам в общината, че с тая Кърджакийска лична карта трябва да ходя всеки път до Кърджали да си оправям актовете... какво трябва направя за да си извадя Софийска лична карта?

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 29 юли 2008 0:12

Ко стаа ве, нали за това е форума, да си помагаме? Или като разбрахте, че съм от Кърджали, вече не щете да помагате? Баси дискриминацията!
Но аз твърдо съм решил да пробия в София! Ще направя каквото трябва, даже и личната карта ще си сменя, но ще успея!

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 29 юли 2008 0:22

kam_tod написа:Ко стаа ве, нали за това е форума, да си помагаме? Или като разбрахте, че съм от Кърджали, вече не щете да помагате? Баси дискриминацията!
Но аз твърдо съм решил да пробия в София!

Мило момченце, с това си изказване само показваш колко си комплексиран. Никой не те смята за човек втора ръка - ти сам се мислиш за такъв и за това и такъв ще си останеш.
Ако ще и със селяндурското си нахалство да пробиеш не в София, ами и в Долно Нанагорнище.
Жалко за теб! С този си манталитет и комплексарско поведение далеч няма да стигнеш.

А сега към модераторите - и по точно към Vlad777- получих писмото ви и много ви моля да посочите къде точно нарушавам добрия тон и използвам нецензурни думи. Думате "комплекси" и произдводните й можете да срещнете във всяка литература по психология, а колкото до "селяндурски" - ами намерете по-добър заместител за охарактеризиране на подобен тип поведение, но въпреки това думата не се явява нецензурна. И аз лично не мога да нарека момченцето, пуснало темата"селянин" - защото на село има много свестни, интелигентни, културни и добри хора - и тогава това би било обида към тях. А именно "селяндурски" характеризира подобен тип поведение - на провинциалистче, дошло в София, с ниско самочувствие, което смята че всички тук го сочат с пръст.

Така че мисля че не съм нарушила правилата, които ми цитирахте.

А колкото до момченцето, което е пуснало темата - наистина ми е жал за него, и най-вече е жалко че не е единствен.

Последна промяна от Aneto на Вто 29 юли 2008 7:49, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Вто 29 юли 2008 0:34

Не с това изказване потвърди че се ебава с хората , задето му заключиха предишните теми!
не го очаквах.... :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”