kam_tod написа:Ко стаа ве, нали за това е форума, да си помагаме? Или като разбрахте, че съм от Кърджали, вече не щете да помагате? Баси дискриминацията!
Но аз твърдо съм решил да пробия в София!
Мило момченце, с това си изказване само показваш колко си комплексиран. Никой не те смята за човек втора ръка - ти сам се мислиш за такъв и за това и такъв ще си останеш.
Ако ще и със селяндурското си нахалство да пробиеш не в София, ами и в Долно Нанагорнище.
Жалко за теб! С този си манталитет и комплексарско поведение далеч няма да стигнеш.
А сега към модераторите - и по точно към Vlad777- получих писмото ви и много ви моля да посочите къде точно нарушавам добрия тон и използвам нецензурни думи. Думате "комплекси" и произдводните й можете да срещнете във всяка литература по психология, а колкото до "селяндурски" - ами намерете по-добър заместител за охарактеризиране на подобен тип поведение, но въпреки това думата не се явява нецензурна. И аз лично не мога да нарека момченцето, пуснало темата"селянин" - защото на село има много свестни, интелигентни, културни и добри хора - и тогава това би било обида към тях. А именно "селяндурски" характеризира подобен тип поведение - на провинциалистче, дошло в София, с ниско самочувствие, което смята че всички тук го сочат с пръст.
Така че мисля че не съм нарушила правилата, които ми цитирахте.
А колкото до момченцето, което е пуснало темата - наистина ми е жал за него, и най-вече е жалко че не е единствен.