Митко Бербатов в Ман Ютд

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 05 сеп 2008 23:36

Много се радвам за Бербо ,играе си мом4ето дава вси4ко от себе си и сега събира плодовете :P Желая му този трансфер да му донесе много успехи и хубави моменти с "4ервените дяволи " :P

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 06 сеп 2008 0:08

Браво на Митака :D Мога да се похваля, че в Лондон живея на една пресечка от Тотнъм :D

Потребителски аватар
berbatov86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berbatov86 » Съб 06 сеп 2008 2:46

УСПЕХ МИТАК.Това е едно голямо признание за всеки играч.Дано му потръгне играта а доколкото сравнение със Стоичков и дума неможе да става да се сравняват.Митко е много по-голям от него и като характер и като стил на игра

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Митко Бербатов в Ман Ютд

Мнениеот CellNet ™ » Съб 06 сеп 2008 6:53

MK4 написа:Странно няколко дни след трансфера няма тема във форума.

Не е странно колега :wink: новината току що беше излязла и от сърце ми се искаше да я пусна във форума, но се спрях :?
понеже не искам да гледам как част от колегите ще се включат с негативизъм и нападки какъв бил.
Просто му пожелайте успех, толкова е лесно :patriot
Надявам се да се справи добре в Ман Юнтд, понеже това му е мечта :P
преди не ги харесвах особено дяволите но сега вече са ми любимци, късмет Бербатов :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Съб 06 сеп 2008 12:25

Masserati написа:Според мен целия трансфер ще се окаже много шум за нищо :idea:

Същото говорехте, и когато мина в Тотнъм :wink:
Успех на Митко, аз лично много се радвам! Един истински българин, в един истински отбор! Пожелавам му да направи така, че името на страната ни да започне да се асоциира с неговото, а не с това на простака Стоичков...

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Съб 06 сеп 2008 13:11

И аз от доста време чаках да се пусне темата в форума,много се радвам за Митко,това е отбора в който винаги е искал да играе и ще даде всичко от себе си за да го направи,сигурен съм в това! :twisted:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Съб 06 сеп 2008 18:17

Успех на Бербатов в Манчестър Ю и след няколко часа да им напълни мрежата на Черногорци! :beat_butt2 !

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 06 сеп 2008 18:19

Искам бербо в днешния мач да ги СМЯЧКА!! Искам да докаже на мен и на още хиляди българи, че той играе със сърце и че струва 30 милиона! Ако го покаже.. ще се извиня в темата! Но 1-2-3-4-5-6-76-76-6-78237 гола не значи, че е играл със сърце.. :)
Ако го направи ще се извиня на хилядите дето ми писаха на лични :lol:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Съб 06 сеп 2008 18:39

Vizor написа:Искам бербо в днешния мач да ги СМЯЧКА!! Искам да докаже на мен и на още хиляди българи, че той играе със сърце и че струва 30 милиона! Ако го покаже.. ще се извиня в темата! Но 1-2-3-4-5-6-76-76-6-78237 гола не значи, че е играл със сърце.. :)
Ако го направи ще се извиня на хилядите дето ми писаха на лични :lol:

Не искам да продължаваме коментарите, но изказването ти не е коректно. Едно е да играеш в Англия и едно е да играеш на "село". От твоето мнение става ясно че някой му е платил 30 млн за да играе в национала :P
Пожелай му успех и дано да направи нещо за БГ :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 06 сеп 2008 18:45

Изказването батенка си е лично мое мнение нали така ? Всеки си казва неговото
казах ти.. ако видя, това, което съм виждал в играчи струващи много по малко .. тогава ще се извиня :)
мога да ти дам пример .. ако не ги разбираш.. какво да гледаш

Ето ти пример за човек, който играе със сърце :)

Изображение

пак казвам.. българин съм и ще си викам за него.. просто за мен не е играч

Бербо е голям играч..но не и за България :)
Единственото което видях беше пропуска през първото полувреме и до тук 63 минути разходка в парка за това поне за сега не смятам да се извинявам :)

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 06 сеп 2008 21:21

Абсолютен статист е тази вечер

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 06 сеп 2008 22:14

luciano написа:Абсолютен статист е тази вечер

Ами да не е луд да се блъска с някакви черногорци играейки с отбор дето половината не сърца нямат ами и дробове да тичат /то в Син Сити дробове не се правят/ ! Момчето го чакат по около 300 000лв на седмица за да играе срещу най-силните отбори в света така че за какво му е да рискува някоя травма точно сега.....! Като изключим 5% от всичките български футболисти които имат голям талант и най-вече голяма дисциплина /като Бербо/ всички други стават само за това голямо недоразумение наречено Бългаско първенство където най-интересното е да слушаш псувните на треньорите след мач дето все съдията им е крив :twisted:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Съб 06 сеп 2008 22:26

Нали е ФУТБОЛИСТ, значи трябва да ИГРАЕ във всеки ФУТБОЛЕН мач за националния отбор. Ако не иска да отказва поканите и да си стои в Англия! За пореден мач на националите ме разочарова, а с това и нацяло. Присъденявам към мненията на Vizor на 100%.

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Съб 06 сеп 2008 22:51

jijibs написа:Нали е ФУТБОЛИСТ, значи трябва да ИГРАЕ във всеки ФУТБОЛЕН мач за националния отбор. Ако не иска да отказва поканите и да си стои в Англия! За пореден мач на националите ме разочарова, а с това и нацяло. Присъденявам към мненията на Vizor на 100%.

Абе вие чувате ли се какво говорите...егати пасовете раздава цяла вечер...всяко по интересно положение започваше от него или Велизар...няма футболист който да вкарва всяко създадено положение пред вратата..нито Роналдо..нито Рууни..нито който и да е било друг...първото полувреме отбора беше невероятен и малшанса не ни даде възможност да ги водим с 2-0...черногорците играха много силно,но и много грубо...заслужено равенство според мен..за надменното си държание накрая заслужаваха и да паднат...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 06 сеп 2008 22:55

:lol: Бате той не само, че не вкарва ами и montenegro-веца се разхожда до него и оня дори не го поглежда ами гледа на другата страна...
утре ще дръпна записа и ще го ъплоудна .. ако някой ми изреже момент от него където е хванат бербатов да бяга поне към топката.. ще кажа евала ! :)
Той просто не игра този мач
а да и името му го чух само като избиваше топка от наказателното поле щото атаката е била 5-6 минути и той е нямало какво да прави напреде и за това се е върнал малко назад :lol:
Аре успех му пожелавам дано и в МАН. Утд не е така!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”