Митко Бербатов в Ман Ютд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Митко Бербатов в Ман Ютд
MK4 написа:Странно няколко дни след трансфера няма тема във форума.
Не е странно колега
понеже не искам да гледам как част от колегите ще се включат с негативизъм и нападки какъв бил.
Просто му пожелайте успех, толкова е лесно
Надявам се да се справи добре в Ман Юнтд, понеже това му е мечта
преди не ги харесвах особено дяволите но сега вече са ми любимци, късмет Бербатов
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Masserati написа:Според мен целия трансфер ще се окаже много шум за нищо
Същото говорехте, и когато мина в Тотнъм
Успех на Митко, аз лично много се радвам! Един истински българин, в един истински отбор! Пожелавам му да направи така, че името на страната ни да започне да се асоциира с неговото, а не с това на простака Стоичков...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Искам бербо в днешния мач да ги СМЯЧКА!! Искам да докаже на мен и на още хиляди българи, че той играе със сърце и че струва 30 милиона! Ако го покаже.. ще се извиня в темата! Но 1-2-3-4-5-6-76-76-6-78237 гола не значи, че е играл със сърце..
Ако го направи ще се извиня на хилядите дето ми писаха на лични
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Искам бербо в днешния мач да ги СМЯЧКА!! Искам да докаже на мен и на още хиляди българи, че той играе със сърце и че струва 30 милиона! Ако го покаже.. ще се извиня в темата! Но 1-2-3-4-5-6-76-76-6-78237 гола не значи, че е играл със сърце..
Не искам да продължаваме коментарите, но изказването ти не е коректно. Едно е да играеш в Англия и едно е да играеш на "село". От твоето мнение става ясно че някой му е платил 30 млн за да играе в национала
Пожелай му успех и дано да направи нещо за БГ
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Изказването батенка си е лично мое мнение нали така ? Всеки си казва неговото
казах ти.. ако видя, това, което съм виждал в играчи струващи много по малко .. тогава ще се извиня
мога да ти дам пример .. ако не ги разбираш.. какво да гледаш
Ето ти пример за човек, който играе със сърце
пак казвам.. българин съм и ще си викам за него.. просто за мен не е играч
Бербо е голям играч..но не и за България
Единственото което видях беше пропуска през първото полувреме и до тук 63 минути разходка в парка за това поне за сега не смятам да се извинявам
казах ти.. ако видя, това, което съм виждал в играчи струващи много по малко .. тогава ще се извиня
мога да ти дам пример .. ако не ги разбираш.. какво да гледаш
Ето ти пример за човек, който играе със сърце
пак казвам.. българин съм и ще си викам за него.. просто за мен не е играч
Бербо е голям играч..но не и за България
Единственото което видях беше пропуска през първото полувреме и до тук 63 минути разходка в парка за това поне за сега не смятам да се извинявам
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
luciano написа:Абсолютен статист е тази вечер
Ами да не е луд да се блъска с някакви черногорци играейки с отбор дето половината не сърца нямат ами и дробове да тичат /то в Син Сити дробове не се правят/ ! Момчето го чакат по около 300 000лв на седмица за да играе срещу най-силните отбори в света така че за какво му е да рискува някоя травма точно сега.....! Като изключим 5% от всичките български футболисти които имат голям талант и най-вече голяма дисциплина /като Бербо/ всички други стават само за това голямо недоразумение наречено Бългаско първенство където най-интересното е да слушаш псувните на треньорите след мач дето все съдията им е крив
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
jijibs написа:Нали е ФУТБОЛИСТ, значи трябва да ИГРАЕ във всеки ФУТБОЛЕН мач за националния отбор. Ако не иска да отказва поканите и да си стои в Англия! За пореден мач на националите ме разочарова, а с това и нацяло. Присъденявам към мненията на Vizor на 100%.
Абе вие чувате ли се какво говорите...егати пасовете раздава цяла вечер...всяко по интересно положение започваше от него или Велизар...няма футболист който да вкарва всяко създадено положение пред вратата..нито Роналдо..нито Рууни..нито който и да е било друг...първото полувреме отбора беше невероятен и малшанса не ни даде възможност да ги водим с 2-0...черногорците играха много силно,но и много грубо...заслужено равенство според мен..за надменното си държание накрая заслужаваха и да паднат...
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
утре ще дръпна записа и ще го ъплоудна .. ако някой ми изреже момент от него където е хванат бербатов да бяга поне към топката.. ще кажа евала !
Той просто не игра този мач
а да и името му го чух само като избиваше топка от наказателното поле щото атаката е била 5-6 минути и той е нямало какво да прави напреде и за това се е върнал малко назад
Аре успех му пожелавам дано и в МАН. Утд не е така!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”