Понякога писва ли ви от колите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз мойта за тва я карам само за удоволствие, събота и неделя, понякога вечер, иначе служебната - тя не се разваля никога, много е здрава и не харчи изобщо, абе 0 й е разхода...
Шегата настрана...значи моята кола, нещо като й има ми е кеф да дам парички, защото знам че после ще си е пак ОК...с удоволствие давам пари за нея (само да не чуе прияятелката ми
)

Шегата настрана...значи моята кола, нещо като й има ми е кеф да дам парички, защото знам че после ще си е пак ОК...с удоволствие давам пари за нея (само да не чуе прияятелката ми

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Това е момчета, колкото повече пари наливаме в тия кошници, те толкова повече се развалят. Това е България за съжаление.
Нестига, че караме 10 - 15 - 20 годишни дараци, нестига, че се развалят, нестига, че ги правим с скапани части (предпоставка да се развалят отново), караме ги по скапани пътища, горят ни много, бензина е скъп, ами и работим на по 500лв. заплата средно на месец ...
П.С. Бахти, де ще да му излезе края?
Нестига, че караме 10 - 15 - 20 годишни дараци, нестига, че се развалят, нестига, че ги правим с скапани части (предпоставка да се развалят отново), караме ги по скапани пътища, горят ни много, бензина е скъп, ами и работим на по 500лв. заплата средно на месец ...
П.С. Бахти, де ще да му излезе края?
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
chefito написа:абе ние да сме живи и здрави...няма смисъл да се ядосваш за една купчина тенекия и пластмаса....кат те ядоса я засилваш в някой язовир и и теглиш една майна......иначе съм съгласен че вкарват нерви от време на време чупеняците...

Последна промяна от stoqn_g60 на Сря 08 окт 2008 12:29, променено общо 1 път.
- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Мойта кошничка смело мога да заявя, че ме слуша много! Като се има предвид на какви години е, и че е талянка направо само добро или нищо! Сериозните ми ремонти са семеринги на коляновия вал, гумички на клапани и амортисъори(то всичките са си консумативи, но все пак). Карам я почти изцяло в София
, досега не ме е оставяла 9,10/100 газ и 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
rosy написа:Чувал съм, че Голф 2 са вечни и нищо не им се разваля, вземи си такава.
И това не е вярно, колегите с 2ки да потвърдят

rosy написа:Иначе на въпроса- да писнало ми е. Чакам да пуснат метрото до нас и махам всякакви коли.
И аз нямам търпение, но не за да махна голфа, а да си почине малко. Да си го карам само събота и неделя, да си се грижа за него (разходите ми ще паднат неколкократно) повече

Иначе хората не случайно са казали - ако нещо работи НЕ ГО ПИПАЙ!
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:rosy написа:Чувал съм, че Голф 2 са вечни и нищо не им се разваля, вземи си такава.
И това не е вярно, колегите с 2ки да потвърдятНяма нищо вечено на тоя свят.
rosy написа:Иначе на въпроса- да писнало ми е. Чакам да пуснат метрото до нас и махам всякакви коли.
И аз нямам търпение, но не за да махна голфа, а да си почине малко. Да си го карам само събота и неделя, да си се грижа за него (разходите ми ще паднат неколкократно) повече![]()
![]()
Иначе хората не случайно са казали - ако нещо работи НЕ ГО ПИПАЙ!
много добре казано, а аз мога да потвърдя за Г2

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Stivi написа:Всичко е до късмет колега,а колкото е по-стара колата толкова късмета е по-малко
То е до поддръжката - при добра поддръжка - добър късмет , при немарлив предишен собственик - какъв късмет чакаш , апропо това важи и за жените .....

Иначе на въпроса - не , не ми е омръзнала колата , и въобще не искам да чувам за по-нова кола .... все пак някой ако знае числата за джакпота , нека прати едно л.с

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- ivito_golf3
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”