Понякога писва ли ви от колите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 08 окт 2008 9:30

НЕ !

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 08 окт 2008 9:52

Smoke написа:всеки ден ми писва :wink: въпреки това ми доставя и удоволствие

Малките деца съм забелязъл, че колкото повече ги пазиш да не се разболеят ефекта клони към нула :lol: колата е същата :wink:

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Сря 08 окт 2008 10:26

верно колкото повече се вманиачаваш, толкова повече се разваля. затова само чанч, докато не се откъсне някое колело и ако не може да се залепи с тиксо ходи на майстор :lol: шегата на страна, ама дъртото си е дърто и това за късмета е вярно.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 08 окт 2008 10:30

Чувал съм, че Голф 2 са вечни и нищо не им се разваля, вземи си такава.
Иначе на въпроса- да писнало ми е. Чакам да пуснат метрото до нас и махам всякакви коли.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 08 окт 2008 10:50

Аз мойта за тва я карам само за удоволствие, събота и неделя, понякога вечер, иначе служебната - тя не се разваля никога, много е здрава и не харчи изобщо, абе 0 й е разхода... :lol:

Шегата настрана...значи моята кола, нещо като й има ми е кеф да дам парички, защото знам че после ще си е пак ОК...с удоволствие давам пари за нея (само да не чуе прияятелката ми :roll: )

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Сря 08 окт 2008 11:06

Това е момчета, колкото повече пари наливаме в тия кошници, те толкова повече се развалят. Това е България за съжаление.
Нестига, че караме 10 - 15 - 20 годишни дараци, нестига, че се развалят, нестига, че ги правим с скапани части (предпоставка да се развалят отново), караме ги по скапани пътища, горят ни много, бензина е скъп, ами и работим на по 500лв. заплата средно на месец ...
П.С. Бахти, де ще да му излезе края?

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 08 окт 2008 11:11

chefito написа:абе ние да сме живи и здрави...няма смисъл да се ядосваш за една купчина тенекия и пластмаса....кат те ядоса я засилваш в някой язовир и и теглиш една майна......иначе съм съгласен че вкарват нерви от време на време чупеняците... :idea:
:idea: :idea: :idea: много точно казано :wink: но и да ги зарежем така на произвола на времето :? пак нестава,нормално е за по-старите коли да започнат да им се обаждат проблеми тук там...нормално е няма как :wink: по темата :arrow: колите не ми омръзват а задръстванията скапани :cry: още от малък имам страст към автомобилите :lady_dance: :lady_dance_party:

Последна промяна от stoqn_g60 на Сря 08 окт 2008 12:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Сря 08 окт 2008 11:13

Мойта кошничка смело мога да заявя, че ме слуша много! Като се има предвид на какви години е, и че е талянка направо само добро или нищо! Сериозните ми ремонти са семеринги на коляновия вал, гумички на клапани и амортисъори(то всичките са си консумативи, но все пак). Карам я почти изцяло в София :x , досега не ме е оставяла 9,10/100 газ и :034:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 08 окт 2008 11:13

rosy написа:Чувал съм, че Голф 2 са вечни и нищо не им се разваля, вземи си такава.

И това не е вярно, колегите с 2ки да потвърдят :) Няма нищо вечено на тоя свят.
rosy написа:Иначе на въпроса- да писнало ми е. Чакам да пуснат метрото до нас и махам всякакви коли.

И аз нямам търпение, но не за да махна голфа, а да си почине малко. Да си го карам само събота и неделя, да си се грижа за него (разходите ми ще паднат неколкократно) повече :) love.vw

Иначе хората не случайно са казали - ако нещо работи НЕ ГО ПИПАЙ!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 08 окт 2008 11:16

theraven написа:Колата трябва слугува, не вие на нея!

Toва е приказка! :lol:
Здраве да има, другото се купува! :wink:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Сря 08 окт 2008 11:22

ISRalien написа:
rosy написа:Чувал съм, че Голф 2 са вечни и нищо не им се разваля, вземи си такава.

И това не е вярно, колегите с 2ки да потвърдят :) Няма нищо вечено на тоя свят.
rosy написа:Иначе на въпроса- да писнало ми е. Чакам да пуснат метрото до нас и махам всякакви коли.

И аз нямам търпение, но не за да махна голфа, а да си почине малко. Да си го карам само събота и неделя, да си се грижа за него (разходите ми ще паднат неколкократно) повече :) love.vw

Иначе хората не случайно са казали - ако нещо работи НЕ ГО ПИПАЙ!

много добре казано, а аз мога да потвърдя за Г2 :wink: При все че си мислех, че няма какво вече да се пипа по колата счупих носач :evil: :lol:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 08 окт 2008 11:28

Stivi написа:Всичко е до късмет колега,а колкото е по-стара колата толкова късмета е по-малко :lol:

То е до поддръжката - при добра поддръжка - добър късмет , при немарлив предишен собственик - какъв късмет чакаш , апропо това важи и за жените ..... :oops: :oops: :oops:
Иначе на въпроса - не , не ми е омръзнала колата , и въобще не искам да чувам за по-нова кола .... все пак някой ако знае числата за джакпота , нека прати едно л.с :wink:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Сря 08 окт 2008 11:38

аз сменям всичко което трябва ,карам внимателно и се нещо се чупи-няма френски няма немски едни и същи са(от личен опит)!!!само боклуци караме!!вече ми е смешно ,не мога и да се ядосвам.......

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Сря 08 окт 2008 11:55

Напоследък гледам, когато има възможност да се придвижвам без колата. Иначе не ми е писнало от нея, писва ми само от задръствания!

Потребителски аватар
ivito_golf3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivito_golf3 » Вто 21 окт 2008 20:38

за един месец ДВА пати ме остави на патя......и нали се сещате колко интересна гледка е закасала жена с колата(добре че хората са измислили gсм–а)....ама то си е вярно че на стара жена и на стара кола винаги нещо им има.......вапреки това пак си я обичам и не мога без нея:)))))))))

Върни се в “ОФФ-Топик - други”