Не съм човек....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегииииииииии бог да ни пази!!!Аз така веднъж си спирам на сфетофара и въпреки че съм натиснал спирачките пак тръгнах за малко.Първия момент си помислих че ми отиде количката.Беше на 1-2 месец като си бях взел количката.Когато поглеждам на огледалото ко да видя един таксиджия.той се беше изплашил повече а аз почти позеленял.Като слезнах и видях че на количката и няма нищо се оспокоих.питам го оня "къде гледаш ве охльов - аве падна ми запалката и се наведах да си я взема" е ако имаше нещо на колата въпреки че имам застраховка щеше да има запалка на аналите, та поне да не я търси амаи да знае къде му е.
Значи моето мнение че няма никва култура по пътищата.Човек като излезе по пътищата трябва да се въоражи с нерви и да се кръсти, че друго нищо не помага.
Значи моето мнение че няма никва култура по пътищата.Човек като излезе по пътищата трябва да се въоражи с нерви и да се кръсти, че друго нищо не помага.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Чакай и аз да се оплача :
то тая случка скоро беше , карам си аз колата и наближавам кръстовище , и пред мене само една кола чудех се да го изфирясъм , ама си викам "Бате карай си на кеф " , остави тва,че бех и с новата кола , а тоя пред мене имаше буркан (май беше на некъв СОТ тоя автомобил ) и на нас си свети зелено и стига тоя до средата на кръстовището и от долу некав засилен състезател ( явно е минал на червено ) като го отлепи тоя ми ти автомобил , завърте го чак на другия край на кръстовището .
а аз как спрех не се усетих , даже ми беше загаснала колата
ужас то вече незнам как требва да се пази човек
сигорно требва да имаш по два аутомобила , единия като е на ремонт да си джъткаш с другия
то тая случка скоро беше , карам си аз колата и наближавам кръстовище , и пред мене само една кола чудех се да го изфирясъм , ама си викам "Бате карай си на кеф " , остави тва,че бех и с новата кола , а тоя пред мене имаше буркан (май беше на некъв СОТ тоя автомобил ) и на нас си свети зелено и стига тоя до средата на кръстовището и от долу некав засилен състезател ( явно е минал на червено ) като го отлепи тоя ми ти автомобил , завърте го чак на другия край на кръстовището .
сигорно требва да имаш по два аутомобила , единия като е на ремонт да си джъткаш с другия
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:Чакай и аз да се оплача :

-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Re: Не съм човек....
Pioneer написа:...Как не се ударихме не знам... още ми хлопа сърцето като на дядка със сърдечна операция...
Просто си карал на безопасна дистанция и със съобразена скорост.
Вчера и днес станах неволен свидетел на две катастрофи пред блока, за щастие само със смачкани ламарини. И при двете беше измерен спирачен път от около 40-50 m, което е сигурно към 70-80 km/h, на улица, където и 50 са много.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Не съм човек....
stil написа:Pioneer написа:...Как не се ударихме не знам... още ми хлопа сърцето като на дядка със сърдечна операция...
Просто си карал на безопасна дистанция и със съобразена скорост.
Вчера и днес станах неволен свидетел на две катастрофи пред блока, за щастие само със смачкани ламарини. И при двете беше измерен спирачен път от около 40-50 m, което е сигурно към 70-80 km/h, на улица, където и 50 са много.
Да, гледам да карам яко Safely&Responsibly... ама на тия около мене май много не им дреме

Върни се в “ОФФ-Топик - други”