Не съм човек....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пон 14 ное 2005 17:33

"лазката" не е ли Уазка? :roll:

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Пон 14 ное 2005 18:41

колегата много не го цели правописа :lol: xa xa xa gruebel :wink:
преди време ме беше разбил с една тема "Богати в БГ"
В последствие се оказва, че пича си мисли за колата Бугати, която всъщност беше Бентли Континентал ГТ :dummy: mhihi

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 14 ное 2005 18:46

Айде и аз да се оплача,днес на едно кръстовище както си минавах някав идиот мина на червено и спря на 5 см от мен и казва извинявай...50 метра по надолу усетих че се бях изплашил,много неприятна работа.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 14 ное 2005 22:50

Колегииииииииии бог да ни пази!!!Аз така веднъж си спирам на сфетофара и въпреки че съм натиснал спирачките пак тръгнах за малко.Първия момент си помислих че ми отиде количката.Беше на 1-2 месец като си бях взел количката.Когато поглеждам на огледалото ко да видя един таксиджия.той се беше изплашил повече а аз почти позеленял.Като слезнах и видях че на количката и няма нищо се оспокоих.питам го оня "къде гледаш ве охльов - аве падна ми запалката и се наведах да си я взема" е ако имаше нещо на колата въпреки че имам застраховка щеше да има запалка на аналите, та поне да не я търси амаи да знае къде му е.
Значи моето мнение че няма никва култура по пътищата.Човек като излезе по пътищата трябва да се въоражи с нерви и да се кръсти, че друго нищо не помага.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 14 ное 2005 23:52

ANNIHILATOR написа:Колегииииииииии бог да ни пази!!!....
Значи моето мнение че няма никва култура по пътищата.Човек като излезе по пътищата трябва да се въоражи с нерви и да се кръсти, че друго нищо не помага.

Много на място казано... Истина е, за жалост! :cry:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 15 ное 2005 22:05

Чакай и аз да се оплача :
то тая случка скоро беше , карам си аз колата и наближавам кръстовище , и пред мене само една кола чудех се да го изфирясъм , ама си викам "Бате карай си на кеф " , остави тва,че бех и с новата кола , а тоя пред мене имаше буркан (май беше на некъв СОТ тоя автомобил ) и на нас си свети зелено и стига тоя до средата на кръстовището и от долу некав засилен състезател ( явно е минал на червено ) като го отлепи тоя ми ти автомобил , завърте го чак на другия край на кръстовището .

а аз как спрех не се усетих , даже ми беше загаснала колата

ужас то вече незнам как требва да се пази човек

сигорно требва да имаш по два аутомобила , единия като е на ремонт да си джъткаш с другия

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 15 ное 2005 22:25

madcap написа:Чакай и аз да се оплача :
то тая случка скоро беше , карам си аз колата и наближавам кръстовище , и пред мене само една кола чудех се да го изфирясъм , ама си викам "Бате карай си на кеф " , остави тва,че бех и с новата кола , а тоя пред мене имаше буркан (май беше на некъв СОТ тоя автомобил ) и на нас си свети зелено и стига тоя до средата на кръстовището и от долу некав засилен състезател ( явно е минал на червено ) като го отлепи тоя ми ти автомобил , завърте го чак на другия край на кръстовището .

а аз как спрех не се усетих , даже ми беше загаснала колата

ужас то вече незнам как требва да се пази човек

сигорно требва да имаш по два аутомобила , единия като е на ремонт да си джъткаш с другия

:shock: Добре, че не си го изпредварил... :roll:

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Re: Не съм човек....

Мнениеот stil » Вто 15 ное 2005 22:47

Pioneer написа:...Как не се ударихме не знам... още ми хлопа сърцето като на дядка със сърдечна операция...

Просто си карал на безопасна дистанция и със съобразена скорост.
Вчера и днес станах неволен свидетел на две катастрофи пред блока, за щастие само със смачкани ламарини. И при двете беше измерен спирачен път от около 40-50 m, което е сигурно към 70-80 km/h, на улица, където и 50 са много.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Не съм човек....

Мнениеот didoriginal » Вто 15 ное 2005 23:10

stil написа:
Pioneer написа:...Как не се ударихме не знам... още ми хлопа сърцето като на дядка със сърдечна операция...

Просто си карал на безопасна дистанция и със съобразена скорост.
Вчера и днес станах неволен свидетел на две катастрофи пред блока, за щастие само със смачкани ламарини. И при двете беше измерен спирачен път от около 40-50 m, което е сигурно към 70-80 km/h, на улица, където и 50 са много.

Да, гледам да карам яко Safely&Responsibly... ама на тия около мене май много не им дреме :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”