Нямам думи....Обран.......

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 02 ное 2008 17:50

Имаме 2 мазета всичко на всичко... Едното 3 пъти за 2 години разбито, другото 4 пъти за 3 години, след първите пъти вече нямаше какво да вземат педерунгерлите... Наркоманчета и цигани според ченгетата...Иначе какво да ви кажа на 3тия път вътре имаше скатани 2 зимни нови с джантите и си бяха там жив късмет, АКо хвана някъв такъв така...Няма го намерат...и на мене ми омръзна

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 02 ное 2008 18:19

Полиция предполагам е минала през мястото да вземе отпечатъци ....
Тия копелета ще повторят удара някъде другаде - няма само с теб да се задоволят.
Огледай мястото, като следовател от филмите - търси за улики - нещо изтървано от тях, разпитай съседите, виж начина по който е разбита вратата, търси подобни случаи и ако ти е цел на живота да ги хванеш, ще ги хванеш :evil:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 02 ное 2008 18:29

Да *ба и изродите им да *ба. Да им изсъхнат ръчичките дано :evil: !

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 02 ное 2008 19:13

И никой да не ги види :roll: Баси куражлийте са тия :gruebel

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 02 ное 2008 19:24

Stefan написа:И никой да не ги види :roll: Баси куражлийте са тия :gruebel

Или доста хора си мълчат...
Съжелявам колега, дано разбереш нещо...

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Нед 02 ное 2008 19:32

zliq_golf83 написа:на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока

То ако е така няма да има камери на всеки ъгъл - престъпноста в Лондон е по-голяма от колкото е и в БГ, поживей още малко и ще усетиш нещата.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 02 ное 2008 19:52

колега много съжелявам много гадничко
мога да помогна само с едно....
яките шипове откъм пантите,профилова каса ама от тия дето стената е поне по 3 мм и и профила е 50/50 ,шибни 2 брави GERDA TITAN....
и мое ме фанат за.....ако не резнат вратата с флекс на две :wink:
http://www.black-ar.com/GERDA.html
ааа и ГЕРДАТА заварена отвътре с телоподаващото никви винтове mhihi,тоя звяр има 4 реда по 8 колчета мнооого е добър
П.П.не разпространявам,не продавам и нямам изгода от ГЕРДА,просто лични наблюдения,патроните си ги ядат за закуска,па за касовите да не говорим.... катинарите... :wink: нем сми да си абим ноктите да ти казвам за тях

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 02 ное 2008 19:59

filipov написа:
zliq_golf83 написа:на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока

То ако е така няма да има камери на всеки ъгъл - престъпноста в Лондон е по-голяма от колкото е и в БГ, поживей още малко и ще усетиш нещата.

Тука колега си много прав ;) В Лондон ежедневно стават убийства! Когато съм там и няма ден в който да не чуя полицейска сирена или да не видя хеликоптер над къщата :!:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 02 ное 2008 20:22

Matematiks написа:колега много съжелявам много гадничко
мога да помогна само с едно....
яките шипове откъм пантите,профилова каса ама от тия дето стената е поне по 3 мм и и профила е 50/50 ,шибни 2 брави GERDA TITAN....
и мое ме фанат за.....ако не резнат вратата с флекс на две :wink:
http://www.black-ar.com/GERDA.html
ааа и ГЕРДАТА заварена отвътре с телоподаващото никви винтове mhihi,тоя звяр има 4 реда по 8 колчета мнооого е добър
П.П.не разпространявам,не продавам и нямам изгода от ГЕРДА,просто лични наблюдения,патроните си ги ядат за закуска,па за касовите да не говорим.... катинарите... :wink: нем сми да си абим ноктите да ти казвам за тях

и както каза един ключар като говорихме на тази тема - "виждал съм как са направили дупка до вратата, защото не могли да разбият патрона..." :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 02 ное 2008 20:23

да това е вярно така е :wink:
съжелявам Уелкомен ин Булгаристан мамка им :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Нед 02 ное 2008 22:04

съжалявам и аз колега :oops: :? ... що някой не пусне тема за хванати крадци... крайно време е :idea:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 03 ное 2008 1:11

stoqn_g60 написа:съжалявам и аз колега :oops: :? ... що някой не пусне тема за хванати крадци... крайно време е :idea:

Аз миналата събота си карам вечерта с трима приятели в Люлин и гледам некъв пич с фенер и една щанга ръчка по едно БМВ. Спирам, френдовете викат ай да минем от там да го сплашим. Кво сплашване бе-направо го почвам. Стигаме до колата, ония си рови още.
Аз го питам: Гепиш ле бе кво прайш?
Ония вече насран: Ключовете са ми на таблото. Заключие се тая пущина.
Пак аз: Дай да видя некви документи че е твоя тая кола, че цял форум има да ти се радва.
Ама верно си беше неговата!Сори за отклонението.

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XIKS » Пон 03 ное 2008 10:15

petkovski_dido_kimi написа:по скоро е някой твой познат.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 03 ное 2008 10:58

Luciano написа:
stoqn_g60 написа:съжалявам и аз колега :oops: :? ... що някой не пусне тема за хванати крадци... крайно време е :idea:

Аз миналата събота си карам вечерта с трима приятели в Люлин и гледам некъв пич с фенер и една щанга ръчка по едно БМВ. Спирам, френдовете викат ай да минем от там да го сплашим. Кво сплашване бе-направо го почвам. Стигаме до колата, ония си рови още.
Аз го питам: Гепиш ле бе кво прайш?
Ония вече насран: Ключовете са ми на таблото. Заключие се тая пущина.
Пак аз: Дай да видя некви документи че е твоя тая кола, че цял форум има да ти се радва.
Ама верно си беше неговата!Сори за отклонението.

Хаха - ти като щатски шериф си бил направо. :wink: Ма то си требе така де - като не ги хващат смотаните ченгета...
По темата - ти какво правиш с толкова много гуми? :shock
Добре бе, нямат ли страх тия боклуци, че ще ги видят, докато ги изнасят тия неща - доста курсове трябва да са направили.
И с катинар да заключат - ей тва е наглост безобразна - да им изсъхнат ръцете дано! :evil:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 03 ное 2008 11:10

незнам дали е правилно,но защо не събереш всички който живеят във входа и да ги накараш да си отворят мазетата :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”