Нямам думи....Обран.......
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Имаме 2 мазета всичко на всичко... Едното 3 пъти за 2 години разбито, другото 4 пъти за 3 години, след първите пъти вече нямаше какво да вземат педерунгерлите... Наркоманчета и цигани според ченгетата...Иначе какво да ви кажа на 3тия път вътре имаше скатани 2 зимни нови с джантите и си бяха там жив късмет, АКо хвана някъв такъв така...Няма го намерат...и на мене ми омръзна
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Полиция предполагам е минала през мястото да вземе отпечатъци ....
Тия копелета ще повторят удара някъде другаде - няма само с теб да се задоволят.
Огледай мястото, като следовател от филмите - търси за улики - нещо изтървано от тях, разпитай съседите, виж начина по който е разбита вратата, търси подобни случаи и ако ти е цел на живота да ги хванеш, ще ги хванеш
Тия копелета ще повторят удара някъде другаде - няма само с теб да се задоволят.
Огледай мястото, като следовател от филмите - търси за улики - нещо изтървано от тях, разпитай съседите, виж начина по който е разбита вратата, търси подобни случаи и ако ти е цел на живота да ги хванеш, ще ги хванеш

- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zliq_golf83 написа:на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока
То ако е така няма да има камери на всеки ъгъл - престъпноста в Лондон е по-голяма от колкото е и в БГ, поживей още малко и ще усетиш нещата.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
колега много съжелявам много гадничко
мога да помогна само с едно....
яките шипове откъм пантите,профилова каса ама от тия дето стената е поне по 3 мм и и профила е 50/50 ,шибни 2 брави GERDA TITAN....
и мое ме фанат за.....ако не резнат вратата с флекс на две
http://www.black-ar.com/GERDA.html
ааа и ГЕРДАТА заварена отвътре с телоподаващото никви винтове
,тоя звяр има 4 реда по 8 колчета мнооого е добър
П.П.не разпространявам,не продавам и нямам изгода от ГЕРДА,просто лични наблюдения,патроните си ги ядат за закуска,па за касовите да не говорим.... катинарите...
нем сми да си абим ноктите да ти казвам за тях
яките шипове откъм пантите,профилова каса ама от тия дето стената е поне по 3 мм и и профила е 50/50 ,шибни 2 брави GERDA TITAN....
и мое ме фанат за.....ако не резнат вратата с флекс на две

ааа и ГЕРДАТА заварена отвътре с телоподаващото никви винтове

П.П.не разпространявам,не продавам и нямам изгода от ГЕРДА,просто лични наблюдения,патроните си ги ядат за закуска,па за касовите да не говорим.... катинарите...

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
filipov написа:zliq_golf83 написа:на мен така преди 4г ни обраха мазато , взеха ми чисто ново колело на бащата всчиките зимни гуми и всичко което имахме в мазето,това са хора които знаят какво държиш там , е тва не ми харесева в бг че много се краде, тука хората в англия си даржат къщите отворени и никой не краде и т.н. , просто нз как да се защитим, като някой филм сме дето е края на света всеки краде всичко и т.н. за да оцелее, съжелявам колега дано полицията ги открие тия гадове и да разледват хората от блока
То ако е така няма да има камери на всеки ъгъл - престъпноста в Лондон е по-голяма от колкото е и в БГ, поживей още малко и ще усетиш нещата.
Тука колега си много прав

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа:колега много съжелявам много гадничко
и мое ме фанат за.....ако не резнат вратата с флекс на две![]()
ааа и ГЕРДАТА заварена отвътре с телоподаващото никви винтове,тоя звяр има 4 реда по 8 колчета мнооого е добър
П.П.не разпространявам,не продавам и нямам изгода от ГЕРДА,просто лични наблюдения,патроните си ги ядат за закуска,па за касовите да не говорим.... катинарите...нем сми да си абим ноктите да ти казвам за тях
и както каза един ключар като говорихме на тази тема - "виждал съм как са направили дупка до вратата, защото не могли да разбият патрона..."

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
stoqn_g60 написа:съжалявам и аз колега![]()
... що някой не пусне тема за хванати крадци... крайно време е
Аз миналата събота си карам вечерта с трима приятели в Люлин и гледам некъв пич с фенер и една щанга ръчка по едно БМВ. Спирам, френдовете викат ай да минем от там да го сплашим. Кво сплашване бе-направо го почвам. Стигаме до колата, ония си рови още.
Аз го питам: Гепиш ле бе кво прайш?
Ония вече насран: Ключовете са ми на таблото. Заключие се тая пущина.
Пак аз: Дай да видя некви документи че е твоя тая кола, че цял форум има да ти се радва.
Ама верно си беше неговата!Сори за отклонението.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Luciano написа:stoqn_g60 написа:съжалявам и аз колега![]()
... що някой не пусне тема за хванати крадци... крайно време е
Аз миналата събота си карам вечерта с трима приятели в Люлин и гледам некъв пич с фенер и една щанга ръчка по едно БМВ. Спирам, френдовете викат ай да минем от там да го сплашим. Кво сплашване бе-направо го почвам. Стигаме до колата, ония си рови още.
Аз го питам: Гепиш ле бе кво прайш?
Ония вече насран: Ключовете са ми на таблото. Заключие се тая пущина.
Пак аз: Дай да видя некви документи че е твоя тая кола, че цял форум има да ти се радва.
Ама верно си беше неговата!Сори за отклонението.
Хаха - ти като щатски шериф си бил направо.

По темата - ти какво правиш с толкова много гуми?

Добре бе, нямат ли страх тия боклуци, че ще ги видят, докато ги изнасят тия неща - доста курсове трябва да са направили.
И с катинар да заключат - ей тва е наглост безобразна - да им изсъхнат ръцете дано!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”