Случка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti_forever написа:не не е минал камион, няма никакви щети върху гредите, стъклата са изпочупени, 1-2 човека ми казах че бил някакъв с качулка ама никой не му е видял лицето. пък за стъклата, минала година докато имах каско смених предното стъкло и ми казаха, че е 200лв. в Кобра а не 120.
работих в кобра доста време,излизаше около 130-140лв с монтаж,силикон и т.н.сега цените там са по-ниски.имай в предвид че лайсната над стъклото се спасява лесно(струва 15лв нова,но е излишно да ги даваш)гаранцията за монтажа е безсрочна.029317777 е тел. на кобра,по-добре провери преди да дадеш 200лв,ако имаш нужда от съдействие,ще помагам с каквото мога
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
За тези трябва- a boi de бой,бой и жесток бой това не мисля че е заплаха но ти трябва да издирваш през прозореца да видиш кой е счупил стаклата па му тресни един камак във главата те такива не знаят колко е-
и те съветва да си купиш нова кола защото дори и да смениш стаклата на тази кола старата дето ти е сега пак ще ти ги счупат вземи си нова и я откарай по на закрито място и няма да я намерият там 

- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колата си я паркирвам под прозореца на офиса, но понеже работя на 2-рия етаж и не можах да го видя този. Да мислия да си сменя колата защото след като останаха безнаказани тия вандали ако продължа да я карам пак ще счупят нещо. Ама проблема е че и полицията нищо не прави, защото ако го намерият и го накарат да плати 400лв за щетите едва ли повече ще посмее
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
има кобра в Сливен - на бул "Панайот Хитов" е, преди гумаджиите "Гуудиър".
По принцип тези стъкла за около 120-130 лева са турски, но стават, ако смяташ да продаваш колата скоро?
Къде ти е офиса в Сливен?
Да ти кажа честно, по-вероятно е да е удар откколкото отмащение, ако беше отмъщение, щяха да ти натрошат всички прозорци, или за по-гадно фаровете примерно или тенекиите.
Мен са ме удряли всякъкви заплеси перд офиса - кара с буса назаден, натоварил някакви тръби и без да прецени - прас и айдеее ...
По принцип тези стъкла за около 120-130 лева са турски, но стават, ако смяташ да продаваш колата скоро?
Къде ти е офиса в Сливен?
Да ти кажа честно, по-вероятно е да е удар откколкото отмащение, ако беше отмъщение, щяха да ти натрошат всички прозорци, или за по-гадно фаровете примерно или тенекиите.
Мен са ме удряли всякъкви заплеси перд офиса - кара с буса назаден, натоварил някакви тръби и без да прецени - прас и айдеее ...
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”