Случка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 23 ное 2005 15:03

заради такива работи ми идва да си монтирам скрита камера в колата и да гледам после кой разбивал да краде, кой неволно ударил, кой чупи - и след това ИЗДИРВАНЕ И .... Smackbum ВЕНДЕТА!!! :idea:

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Сря 23 ное 2005 16:36

не не е минал камион, няма никакви щети върху гредите, стъклата са изпочупени, 1-2 човека ми казах че бил някакъв с качулка ама никой не му е видял лицето. пък за стъклата, минала година докато имах каско смених предното стъкло и ми казаха, че е 200лв. в Кобра а не 120.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 23 ное 2005 17:55

то не пречи и някой да е видял колата в мобиле.бг и след обиколка из града да е видял къде я паркираш...но след като до сега не е имало интерес...

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Сря 23 ное 2005 19:56

gti_forever написа:не не е минал камион, няма никакви щети върху гредите, стъклата са изпочупени, 1-2 човека ми казах че бил някакъв с качулка ама никой не му е видял лицето. пък за стъклата, минала година докато имах каско смених предното стъкло и ми казаха, че е 200лв. в Кобра а не 120.

работих в кобра доста време,излизаше около 130-140лв с монтаж,силикон и т.н.сега цените там са по-ниски.имай в предвид че лайсната над стъклото се спасява лесно(струва 15лв нова,но е излишно да ги даваш)гаранцията за монтажа е безсрочна.029317777 е тел. на кобра,по-добре провери преди да дадеш 200лв,ако имаш нужда от съдействие,ще помагам с каквото мога

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Чет 24 ное 2005 9:05

това цена на предно съткло за Голф 3, на кобра в софия ли са, защото аз съм от сливен?

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Чет 24 ное 2005 17:39

gti_forever написа:това цена на предно съткло за Голф 3, на кобра в софия ли са, защото аз съм от сливен?

да,може би имат сервиз в сливен,но цената дали ще е същата :dontknow:

Потребителски аватар
stop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stop » Сря 30 ное 2005 18:33

За тези трябва- a boi de бой,бой и жесток бой това не мисля че е заплаха но ти трябва да издирваш през прозореца да видиш кой е счупил стаклата па му тресни един камак във главата те такива не знаят колко е- :stll think: и те съветва да си купиш нова кола защото дори и да смениш стаклата на тази кола старата дето ти е сега пак ще ти ги счупат вземи си нова и я откарай по на закрито място и няма да я намерият там :wink:

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Чет 01 дек 2005 9:09

колата си я паркирвам под прозореца на офиса, но понеже работя на 2-рия етаж и не можах да го видя този. Да мислия да си сменя колата защото след като останаха безнаказани тия вандали ако продължа да я карам пак ще счупят нещо. Ама проблема е че и полицията нищо не прави, защото ако го намерият и го накарат да плати 400лв за щетите едва ли повече ще посмее

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 01 дек 2005 9:29

То тука след като никой нищо не е видял както и факта, че при чупенето
не се оставят отпечатъци, защото едвали е чупил докосвайки с пръсти .... не мисля че ще направят нещо, защото няма какво .... направи си каско ... да се надяваме че няма да се повтори .. .ядосала си някой ;)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 01 дек 2005 17:06

има кобра в Сливен - на бул "Панайот Хитов" е, преди гумаджиите "Гуудиър".
По принцип тези стъкла за около 120-130 лева са турски, но стават, ако смяташ да продаваш колата скоро?

Къде ти е офиса в Сливен?

Да ти кажа честно, по-вероятно е да е удар откколкото отмащение, ако беше отмъщение, щяха да ти натрошат всички прозорци, или за по-гадно фаровете примерно или тенекиите.

Мен са ме удряли всякъкви заплеси перд офиса - кара с буса назаден, натоварил някакви тръби и без да прецени - прас и айдеее ...

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Пет 02 дек 2005 8:59

на Цар Освободител №44 ми е офиса, срещу бившия "Йети Шоп" (на главната улица). Ами той и да иска повече не може да натруши по обяд на центъра.... Знам къде е Кобрата, миналата година пак сменях предно стъкло, но поради други причини...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”