Пазете пешеходците моля
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Red_Jetta написа:бях забравил да ви споделя:
друга опасност е да ти подхвърлят цигане пред колата. повярвайте ужасно е, и обикновено е така режисирано, че малък е шанса за реакция. бях чувал но не можех да повярвам, че това е възможно. случи ми се и повярвах.
ВНИМАВАЙТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ, особено при разминаване!!!
Shocked![]()
: И каква е целта на упражнението?
Целта е после ако се стигне до съд ,ще има ние много си го обичахме (следва предложение от 5000лв) ,нас пари не ни интересуват (следват 10 000лв) и така докато се стигне до консенсус
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Red_Jetta написа:бях забравил да ви споделя:
друга опасност е да ти подхвърлят цигане пред колата. повярвайте ужасно е, и обикновено е така режисирано, че малък е шанса за реакция. бях чувал но не можех да повярвам, че това е възможно. случи ми се и повярвах.
ВНИМАВАЙТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ, особено при разминаване!!!
ба**и вече като видя подозрителни цигани около пътя спирам и ги бия (не съм такъв ама ще стана...

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, ние трябва да ги пазим, ок, Обаче те изобщо не се сещат нас да ни пазят... Жалко за момичето - това на всеки може да се случи, независимо от култората или от уменията на шофьорите. Въпросът е, че тук пешеходците си мислят, че са господари навсякде. Преди една седмица някакви бабки (правя десен завой на пазара в люлин) се влачиха пред колата, а вече светнало червено... само превъртях гумите, колкото да се чуе едно "хшшшшш" и веднага се изстреляха в спринт към тротоара, на който би завидяла и Марион Джоунс... Те могат да бягат, могат да пресичат бързо, но не искат да го правят и винаги закъсват по средата на кръстовището...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”