Пазете пешеходците моля

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 02 дек 2005 14:57

Е са верно че тия не са хора, но не вярвах че са изпаднали чак толкова че да си убиват чаветата за една чанта/яке с макс 100-200 лева :shock: . Просто ноу комент...

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 02 дек 2005 15:01

Не ги убиват, ами дебнат около кръстовища със светофари и в момента, в който тръгваш ти го мятат върху капака и почват да вдигат джабала. Е..ти остроумните копелета.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 02 дек 2005 21:01

Muncho написа:
Red_Jetta написа:бях забравил да ви споделя:

друга опасност е да ти подхвърлят цигане пред колата. повярвайте ужасно е, и обикновено е така режисирано, че малък е шанса за реакция. бях чувал но не можех да повярвам, че това е възможно. случи ми се и повярвах.
ВНИМАВАЙТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ, особено при разминаване!!!

Shocked :horror: :shock: И каква е целта на упражнението?

Целта е после ако се стигне до съд ,ще има ние много си го обичахме (следва предложение от 5000лв) ,нас пари не ни интересуват (следват 10 000лв) и така докато се стигне до консенсус

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 02 дек 2005 23:15

Red_Jetta написа:бях забравил да ви споделя:

друга опасност е да ти подхвърлят цигане пред колата. повярвайте ужасно е, и обикновено е така режисирано, че малък е шанса за реакция. бях чувал но не можех да повярвам, че това е възможно. случи ми се и повярвах.
ВНИМАВАЙТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ, особено при разминаване!!!

ба**и вече като видя подозрителни цигани около пътя спирам и ги бия (не съм такъв ама ще стана... :roll: това ме разби :evil: )

Потребителски аватар
stop
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stop » Пет 09 дек 2005 21:44

Такива пияни и други който не внимават все ги блъскат поне да внимават после той е виновен а ти лежиж в затвора набримеррно някой бабички като не внимават но какво да прави човек.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 10 дек 2005 12:39

Значи, ние трябва да ги пазим, ок, Обаче те изобщо не се сещат нас да ни пазят... Жалко за момичето - това на всеки може да се случи, независимо от култората или от уменията на шофьорите. Въпросът е, че тук пешеходците си мислят, че са господари навсякде. Преди една седмица някакви бабки (правя десен завой на пазара в люлин) се влачиха пред колата, а вече светнало червено... само превъртях гумите, колкото да се чуе едно "хшшшшш" и веднага се изстреляха в спринт към тротоара, на който би завидяла и Марион Джоунс... Те могат да бягат, могат да пресичат бързо, но не искат да го правят и винаги закъсват по средата на кръстовището...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”