Ковърдейл VS Тома

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 14 ное 2008 22:17

skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на детето :evil: Бях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър :cry:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 14 ное 2008 22:19

Теодор написа:skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на детето :evil: Бях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър :cry:

Абе пич.. Споменх за Live In The Shadow Of The Blues.. Ми по-добър концерт от тоя не знам техен... Не гледай линка.. .

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 14 ное 2008 22:32

scuba написа:
Теодор написа:skuba намерил си възможно най фалшивото изпълнение да пуснеш на детето :evil: Бях на последния концерт на WHITE SNAKE и DEF LEPPARD у нас и макар че бяха далеч от най добрите си изпълнения подгряването на Томата звучеше като някой кръчмарски оркестър :cry:

Абе пич.. Споменх за Live In The Shadow Of The Blues.. Ми по-добър концерт от тоя не знам техен... Не гледай линка.. .
    Не съм обърнал внимание на втория ти пост и точно линка визирах :?

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 14 ное 2008 22:42

scuba написа:В Тома има някакси повече енергия бе... НЕ ОТРИЧАМ Ковърдейл (че и мога ли) Кови е ОГРОМЕН, но ТОЧНО в това испълнение някак си... знам ли а и аз... Томата повече ме кефи.
Говоря за ИЗПЪЛНЕНИЕ.. Не за творчество... Там изобщо не може да става въпрос за сравнение..

П.с. В момента слушам изпълнение от "Live In The Shadow Of The Blues"... Ми НЕНЕ ПО_ДОБРО от Томата деба

Колега ти си намерил точно коя песен и от кой концерт да сравняваш.Този концерт го имам и е от Рио през 84г.Та на тоя концерт Ковърдейл го хванал някакъв вирус и за това пее фълшиво.

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 14 ное 2008 23:00

scuba написа:
stan4o_mc написа:...

Ае стига де. Писах за ПЕЕНЕТО. Как си мислиш че мога да срвня Ковърдейл С Тома по принос към музиката. Изобщо не говорим за тва

scuba, за себе си правя разлика между пеене и изпълнение. Може и да няма такава, но аз я намирам. Ти питаш за изпълнение. Никъде не съм споменал за сравнение на творчество и други такива. Както казах, за конкретния случай Тома е по-добър (лично мнение). Не ми харесва тембъра му, но въпреки това го поставям пред Дейвид.

Казвам, че сравнението е нереално, защото не смятам за нормално и възможно да сравнявам само пеенето на Ковърдейл, защото САМО по този критерий, Дейвид не е това, което е. Особено когато става дума за live.

Явно нещо ми се разминават представите с твоите :wink: , ама то нормално за идиот като мен. Все пак подкрепям позицията ти и Тома.

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Съб 15 ное 2008 14:17

Тома откакто го видях на кастинга с тениската на Уайтснейк ми беше фаворит, но да си призная не вярвах, че ще спечели мюзик айдъл.
Иначе за изпълненията си прав. На Томата е по-яко. Ама да не забравяме за разликата в годините. Не знам дали Тома ще се справи толкова добре, колкото Ковърдейл с някоя unplugged версия. Няма кой да го бие Дейвид там :)

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Съб 15 ное 2008 14:55

Томата много добре се справи. Има обаче малко но, защото Ковърдейл не е на 20, не се е подготвял само за тази песен една седмица, не е трезвен, не е отпочинал и се вживява повече, което му пречи на качеството. Ама на концерта в БГ, мой приятел ми сподели, че Ковърдейл бил пял много зле. Старост нерадост.

Потребителски аватар
pike
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pike » Съб 15 ное 2008 18:45

Томата пее парчето с тон по-ниско,т.е му е по лесно.А в момента ако трябва да го изпеят и двамата в оригиналната тоналност-ще има доста разочаровани-и от двамата.На Томата му се губи блуса в пеенето,а на Ковърдейл му се губи гласчето.Поне досега не съм чул метъл да изпее парче на Пърпъл и сие.То просто е друго...

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Съб 15 ное 2008 20:54

Не се справя никак зле г-н Тома Здравков. Малко детаджийски го дава, де...
Но, основната разлика е, че той прави КАВЪР, а другият (КОВЪР) е първоизточникът.
Ако Тома бе направил първи парчето... :roll:
Иначе, Дейвид се излага бая на концерти. Нищо, че е пич (особено ако питаш пичките). :lol:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Нед 16 ное 2008 11:01

Ха! Излага се (признавам) само на някои концерти, на други не, в зависимост от това на колко концерта е пял предните месеци. За щастие съм имал честта да го слушам вкл и в началото на някое турне - е, в пъти по-добре е. Последният концерт в София беше много зле за Ковито, спор няма, а Томата баш там ме замери с бутилка бира :twisted:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ковърдейл VS Тома

Мнениеот Tyan » Нед 16 ное 2008 11:17

scuba написа:Щот знам, че големия китайски площад (срам ме е да му изричам ника), разбира само от македонско.

хихихихи ...... нещо не си уцелил ...

http://www.vbox7.com/favorites:tyanvw

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Нед 16 ное 2008 14:55

Признай, че си направил някаква далавера и си подкупил админа на вибокс да ти пусне клиповете с уж предишна дата...и сега ни мамиш! mhihi

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 16 ное 2008 15:30

Томата пее по изчистено и няма излишно дране на гласа.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 16 ное 2008 17:32

Много уважавам Whitesnake, но това парче ми идва малко хард :?

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Нед 16 ное 2008 23:34

Тома ми беше един от любимците в шоуто.Но ,просто,не е сериозно да се сравнява с Ковърдейл.Има само четирима или петима гласища като Дейвид Ковърдейл на тая,Средната ,и Горната земя!
И Тома не е от тях! :wink:
Hough!
Иначе-Нора ме изкефи най-много.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”