Tyan написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=76588&highlight=%ED%E5%F3%F1%F2%EE%E9%EA%E8
разгледай това може да ти е от полза

Pichaga написа:можеш да го съдиш
той требе да доказва, че е закъснял без вина
ако си обаче пред разрешение за ползцване, изчакай да го вземеш и го почвай мизерника
за съжаление много тикви станаха строители, без да са виждали бетон наживо
но така е като 7-8 години от 100 лева вложени се изкарваха 400-500 всеки стана строител
Rabbit_TDI написа:zueka1 написа:Аз се преборих за обезщетение за забавяне, но беше голяма мъка. Ставаше дума за 10% по договор, което ми беше и последната вноска за апартамента. Строителя взе да ми смята средни наемни цени и т.н. но накрая ми даде гараж като обезщетение. Пазарих се като циганин.
И аз точно за гараж си мисля.Ти кога се занимава с това нещо преди последна вноска ,или след.Защото на мен в договора ми е за всеки ден просрочка до датата на взимане на Акт 16.Отделно аз напрактика дори не съм собственик в момента преди да си платя последна вноска.
ISRalien написа: трябва да си сметне и метеорологичните условия и всички други възможни пречки?
Баси, не може зимата да очакваш да пече слънце...
Rabbit_TDI написа:Майка ми го сканирала грешно/В Карлово седи/ и я чакам идните дни да успее силата да е с нея
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта