Калоян Кирилов написа:Vw_wV написа:Ама студентите като излязоха да протестират, никой не ги подкрепи, само гледате като овце, и затова ще е така. Защото ако беше в някоя друга държава мигновенно правителството щеше да бъде свалено
Колега тук си дяволски прав!! Шапка ти свалям. България е една тъпа малка еснафска държава! Когато се случи беда на някой всеки си трае.

Жал ми е за тъпия народ, че не е като Гърците. Срам ме е от тъпите ни управници, срам ме е от съдебната ни система. СРАМ ме е че живея в такава пропаднала държава. Но смисъл да седим и да си чешем пръстите няма! Само гражданско неподчинение, бунт, и митинги ще оправят България и ще свалят от власт ония дебели задници!
И аз съм съгласен с вас колеги, но като се свалят тези дебели задници, кои ще дойдат да оправляват, другите дебели задници. Не виждате ли, че проблемът не е сегашното правителство, проблемът е много по-сериозен и затова, според мен, никога няма да бъде решен. Проблемът е, че едни дебели задници се махат и на тяхно място идват, в най-добрия случай, също толкова лоши дебели задници, е за тва няма да има оправия. Проблемът не е в 200те човека, които оправляват сега, проблемът е в хората в България - 90% нещастници!!!