На единия от убиЙците пред Амнезия му е за втори път!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 28 дек 2008 22:08

Vw_wV написа:Ама студентите като излязоха да протестират, никой не ги подкрепи, само гледате като овце, и затова ще е така. Защото ако беше в някоя друга държава мигновенно правителството щеше да бъде свалено

Колега тук си дяволски прав!! Шапка ти свалям. България е една тъпа малка еснафска държава! Когато се случи беда на някой всеки си трае. :evil: Жал ми е за тъпия народ, че не е като Гърците. Срам ме е от тъпите ни управници, срам ме е от съдебната ни система. СРАМ ме е че живея в такава пропаднала държава. Но смисъл да седим и да си чешем пръстите няма! Само гражданско неподчинение, бунт, и митинги ще оправят България и ще свалят от власт ония дебели задници!

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Нед 28 дек 2008 22:48

Калоян Кирилов написа:
Vw_wV написа:Ама студентите като излязоха да протестират, никой не ги подкрепи, само гледате като овце, и затова ще е така. Защото ако беше в някоя друга държава мигновенно правителството щеше да бъде свалено

Колега тук си дяволски прав!! Шапка ти свалям. България е една тъпа малка еснафска държава! Когато се случи беда на някой всеки си трае. :evil: Жал ми е за тъпия народ, че не е като Гърците. Срам ме е от тъпите ни управници, срам ме е от съдебната ни система. СРАМ ме е че живея в такава пропаднала държава. Но смисъл да седим и да си чешем пръстите няма! Само гражданско неподчинение, бунт, и митинги ще оправят България и ще свалят от власт ония дебели задници!

:да: подкрепям ви!!! на едно мнение сме за шибаната ни и абсурдна държава, НО ние сме си виновни ,че сме я направили такава.

Потребителски аватар
addicted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот addicted » Нед 28 дек 2008 22:50

POLO PAVLETI написа:Еми неам думи просто :evil: Тоя тъпак е на свобода и ето кви ги върши... :rocketwhore това е възмездието само в тая държава няма друг вариант. Ако аз съм баща на някое от загиналите младежи , го намирам ония и го пълня с олово това е :evil:

Прав си колега.И аз бих направила същото.Кръв за кръв.Всичко друго ще му е малко. :dummy:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Нед 28 дек 2008 23:56

Калоян Кирилов написа:

И аз съм съгласен с вас колеги, но като се свалят тези дебели задници, кои ще дойдат да оправляват, другите дебели задници. Не виждате ли, че проблемът не е сегашното правителство, проблемът е много по-сериозен и затова, според мен, никога няма да бъде решен. Проблемът е, че едни дебели задници се махат и на тяхно място идват, в най-добрия случай, също толкова лоши дебели задници, е за тва няма да има оправия. Проблемът не е в 200те човека, които оправляват сега, проблемът е в хората в България - 90% нещастници!!!

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_mania_jambol » Пон 29 дек 2008 0:29

мразя такива съдисти4ни боклуци като тоя ...за такива само тръба....не6тасник

Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Пон 29 дек 2008 0:58

emohrisstov написа:
И аз съм съгласен с вас колеги, но като се свалят тези дебели задници, кои ще дойдат да оправляват, другите дебели задници. Не виждате ли, че проблемът не е сегашното правителство, проблемът е много по-сериозен и затова, според мен, никога няма да бъде решен. Проблемът е, че едни дебели задници се махат и на тяхно място идват, в най-добрия случай, също толкова лоши дебели задници, е за тва няма да има оправия. Проблемът не е в 200те човека, които оправляват сега, проблемът е в хората в България - 90% нещастници!!!

А според мен проблемът е, че хората масово не могат да пишат. Това го разбирайте както искате.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: На единия от убиЙците пред Амнезия му е за втори път!

Мнениеот Lizard » Пон 29 дек 2008 1:00

maniak написа:На това попаднах в нета.

Колкото и компетентните органи да се стараят да ни държат в информационно затъмнение, в малка България скрито-покрито няма! Оказа се, че за единият от убийците на Стоян Балтов, Александър Данаилов това не е първото убийство.

Не знам дали си спомняте пияният младеж с луксозния двуместен мерцедес, който премаза жестоко 20-годишната Зорница Александрова пред пицария “Нова Верона” в Младост в началото на март тази година. Това е същият този Александър, който в края на годината уби още един млад човек.

Интересно е, защо е на свобода, след като прегрешенията на младежа са известни на полицията? Колко ли е платено за да се потули случая? Прав е Станимир като се страхува да посочи убийците. И с пълно право, като знае възможностите на т.нар. правосъдна система. Нали утре отново ще пуснат същите тези убийци и ще решат да поправят грешката, че са го оставили жив и ще го пратят набързо при Стоян. В държава без закони всеки се страхува за живота си

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10482
Интересно защо никоя от телевизиите не сподели това? ......

Може би, защото не е вярно....
Може би не трябва да вярвате на всичко, което чете в интернет особенно в жълтите издания.
http://news.ibox.bg/news/id_163426347

п.п. Моя съвет към автора на темата и рибките, които веднага захапаха е да излязат да подишат малко чист въздух... от тез компютри сте заприличали на Американци.. :)

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

!!!

Мнениеот valkilmera » Пон 29 дек 2008 1:38

Потресен съм!!!
В днешни дни да не знае човек на какво да вярва!!!
Но важното е ,ние да сме добри,и дая си помагаме,проблемите на днешното общество идват най вече от семейството!!!
Възпитанието на детето,от което израства и самият човек.
Ценностите които са заложени в него,вярата която сме загърбили всички!!!
ДОБРО----ЗЛО!!!!
Това са ценности ,които ако не са заложени в младият човек то в последствие всичко около него загива....
Бог да ни е на помощ ако продължаваме така...

Потребителски аватар
daniel_gpower
Автомобил:
Двигател:

....

Мнениеот daniel_gpower » Пон 29 дек 2008 2:04

Доколкото разбрах аз на този "мъж" дядо му е бил Стефан Данаилов Такива като него само бесило. Как така ще отнемаш чужд живот? Но както каза един колега малко по-горе " рано или късно всичко е връща"

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 29 дек 2008 2:09

Каквото и да напишем ще е малко!
Жалко е наистина, че всичко това се случва!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”