Пак ги ''изненада'' знимата !!??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Нед 18 дек 2005 17:38

Сега говорих с наще по тел. Вече час седят на едно място на магистрала Хемус по посока София след втория тунел. На големия мост. Вали яко и трите платна са пълни с автомобили. Не се знае какво става.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 18 дек 2005 17:45

Изненада ги снега .... що през Март ли го чакаха...
Преди месец жената беше до Италия и за връщане минали през Сърбия, каза че там не чакат да навали, щом започнало да вали веднага тръгнали снегорини да чистят и опесъчават.
Аз понеже съм в СЕЛО на 200 м от околовръстното и не мога да стигна до Горубляне - околовръстното не беше пипнато цял ден, а да не говорим за Герман, няма снегорини няма нищо.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Нед 18 дек 2005 18:00

Е нали знаете как е, те ще го изчакат да спре та чак тогава ще излезнат да го ринат снега....за кво да харчат пари залудо като ще продължи да вали.....

Те няма да е зле и да се научат и да го извозват тоя сняг от улиците, а не да го чакат да се стопи и през ноща става огледало... rocketwhore

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 18 дек 2005 18:01

Хайде и аз да споделя за снежните улици на София-по главните артерии се движш добре ама из кварталите :woooow: Добре,че бях със Ладуня Нива bowdown даже и без преден мост и блокажи си цепи из преспите а гумите и са летни :shock Внимавайте с газта и волана-при тия пътни условия не е за геройства!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 18 дек 2005 18:22

У Банско вече се напиват... аз съм на работа....... мъкаааа
и бях забравил паролата на сърверъ ... викам си катастрофа, ама се сетих току що,
а след 15 минути имам среща с детето love ,навън вали като змей й един студен вятър, има 20 см сняг........
но аз като изявена нинджа не се страхувам iak-ta-iak то изчистеното много красиво е замръзналоооо

danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danakoplatec » Нед 18 дек 2005 18:47

хора карайте внимателно сега особено сутрин по планините, доста лед се събра там не карайте на предела на сцеплениеето винаги стават изненади задържайте контрол на колата дори и на по не опасни участъци. не се предоверявайте нито на добри спирачки нито на добри гуми. желаем без аварийно шофиране

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Нед 18 дек 2005 19:09

снощи към 2 след полунощ се връщах от курортен комплекс Цигов чарк в посока към велинград-50 см сняг.само спускане за да върви колата даваш газ.добре че голфа е като снегорин а и това фриго няма грешка.евала на дебика.а къде ли бяха снегорините?тази сутрин нашата малка уличка пак аз я разчистих.напред-назад,а къде ли бяха снегорините?в момента снега клони над 60 см. и съм сигурен че и утре сутрин ще се питам-къде ли са снегорините?

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 18 дек 2005 19:54

Ето и моите впечатления от обстановката. Бях в стара планина, след Костинброд посока Петрохан. Верно снега беше много. М0оже би над 60 сантиметра. Първо вчера пътувах кошмарно.Накрая тамън преди да се отбия от главния път, вече си бях дал мигач и некъв пич с ауди 80 реши да ме изпревари, обаче и тои завиваше и се набута шпред мене.едвам не го ударих, но резултата беше че колата му поднесе на завоя и си изяде островчето. Хвана ме яд щото в колата имаше малко дете.
След това реших да си влезна до къщата, кадето е един гаден черен път, влезнах нокато видях колко е снега реших че е по добре да излезна и си побоксувах малко (въпреки фригото) но си излезнах.
Днес сутринта буквално не можах да видя каде е колата. намерих я и я разрих и си тръгнах за към софия и бях буквално разочарован от окаяното състоянина пътищата.Нагоре си беше сняг и лед а вече към софия беше чиста киша. Ужас. Околовръсното същата работа. Карах 20 минути в колона след някакъв трактор, които беше с гребло но не го беше пуснал. просто си правеше разходка по околовръстното. Накрая можах да се нарадвам на факта че някои вежливо е почистил снега пред блока, като го е натрупал около на маика ми колата, та нали съм добър син я разривах и нея, че да може утре да успее да си влезне:) Снежна му работа

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Sachko » Нед 18 дек 2005 19:56

Има ли нужда да казвам колко хубаво е Банско с този сняг :dance: mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Нед 18 дек 2005 19:59

А пък наще още са си на Хемус, от предишния ми пост досега са минали цели 100м. :-((

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Нед 18 дек 2005 20:00

Днеска като станах и едва не легнах отново :woooow: . Толкова много сняг беше наваляло. Слизам аз при колата. А тя затрупана в няква преспа. Явно някакъв снегорин беше минал по улицата и беше избутал целия сняг в колите съответно и върху моята кола . Айде хващай да ринеш. Та след 30 мин ринене успях да се издена. Дано скоро спре да вали щот така вече не се издържа, човек се качи до вкъщи за малко, слиза и колата пак затрупана. :mad:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Нед 18 дек 2005 20:48

Погледнете от хубавата страна ,децата се радват Mr Green Fun

Потребителски аватар
valvolin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valvolin » Нед 18 дек 2005 21:23

dready написа:Погледнете от хубавата страна ,децата се радват Mr Green Fun

Да особенно по-малките
don't worry

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Нед 18 дек 2005 21:46

Ебати тъпата държава! Писна ми - преди три дена, като беше наваляло три сантиметра, по околовръстния бяха нахвърляли тонове сол!!! От какъв зор, бе, малоумници управляващи!?!? Хвърлете солта сега, когато вали на парцали! Просто нямам думи, направо съм бесен. Добре, че пасата е с предно, та нямах никакви проблеми, въпреки, че още съм с летните гуми - малоя... учудващо довре се държат на снега!!!!!!!! Зимата пак ги изненада, в това няма спор. То си стана май някаква традиция първият сняг да е до кръста и да не можем три часа да излезем на главна артерия...
И другото, което ми е на ума, леле, само как съм се забавлявал днеска, ама такъв смях никога не е било - бе толкова малоумници са се навъдили в тая българия, че направо не знам!!! Абе може ли да си застанал на средата на преспата и да даваш яко газ половин час, след което да се сетиш, че трябва да се въртят гумите наляво надясно, само дето БМВ-то беше със задно предаване и от това нямаше полза още половин час, след което се сети да постави стелките и да тръгне най после с наша помощ... абе тъп народ бе, да му се не види... днеска кой как мине през нашата улица, затъва и дава зверска газ, а то е необходимо само леко газ и на втора и излизаш... И към 5 часа щях да помета една тъпа тиква, дето дори не си е направила труда да си изчисти фаровете от снега!!!!
Абе, ужас, бе, тая държава за на никъде не е вече!

Потребителски аватар
titon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titon » Нед 18 дек 2005 22:34

valvolin написа:
dready написа:Погледнете от хубавата страна ,децата се радват Mr Green Fun

Да особенно по-малките
don't worry

а, не само децата :) и аз и аз, щото още не съм шофьор :P :P :P

Върни се в “ОФФ-Топик - други”