Пак ги ''изненада'' знимата !!??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изненада ги снега .... що през Март ли го чакаха...
Преди месец жената беше до Италия и за връщане минали през Сърбия, каза че там не чакат да навали, щом започнало да вали веднага тръгнали снегорини да чистят и опесъчават.
Аз понеже съм в СЕЛО на 200 м от околовръстното и не мога да стигна до Горубляне - околовръстното не беше пипнато цял ден, а да не говорим за Герман, няма снегорини няма нищо.
Преди месец жената беше до Италия и за връщане минали през Сърбия, каза че там не чакат да навали, щом започнало да вали веднага тръгнали снегорини да чистят и опесъчават.
Аз понеже съм в СЕЛО на 200 м от околовръстното и не мога да стигна до Горубляне - околовръстното не беше пипнато цял ден, а да не говорим за Герман, няма снегорини няма нищо.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
У Банско вече се напиват... аз съм на работа....... мъкаааа
и бях забравил паролата на сърверъ ... викам си катастрофа, ама се сетих току що,
а след 15 минути имам среща с детето love ,навън вали като змей й един студен вятър, има 20 см сняг........
но аз като изявена нинджа не се страхувам iak-ta-iak то изчистеното много красиво е замръзналоооо
и бях забравил паролата на сърверъ ... викам си катастрофа, ама се сетих току що,
а след 15 минути имам среща с детето love ,навън вали като змей й един студен вятър, има 20 см сняг........
но аз като изявена нинджа не се страхувам iak-ta-iak то изчистеното много красиво е замръзналоооо
-
- Автомобил:
- Двигател:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
снощи към 2 след полунощ се връщах от курортен комплекс Цигов чарк в посока към велинград-50 см сняг.само спускане за да върви колата даваш газ.добре че голфа е като снегорин а и това фриго няма грешка.евала на дебика.а къде ли бяха снегорините?тази сутрин нашата малка уличка пак аз я разчистих.напред-назад,а къде ли бяха снегорините?в момента снега клони над 60 см. и съм сигурен че и утре сутрин ще се питам-къде ли са снегорините?
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето и моите впечатления от обстановката. Бях в стара планина, след Костинброд посока Петрохан. Верно снега беше много. М0оже би над 60 сантиметра. Първо вчера пътувах кошмарно.Накрая тамън преди да се отбия от главния път, вече си бях дал мигач и некъв пич с ауди 80 реши да ме изпревари, обаче и тои завиваше и се набута шпред мене.едвам не го ударих, но резултата беше че колата му поднесе на завоя и си изяде островчето. Хвана ме яд щото в колата имаше малко дете.
След това реших да си влезна до къщата, кадето е един гаден черен път, влезнах нокато видях колко е снега реших че е по добре да излезна и си побоксувах малко (въпреки фригото) но си излезнах.
Днес сутринта буквално не можах да видя каде е колата. намерих я и я разрих и си тръгнах за към софия и бях буквално разочарован от окаяното състоянина пътищата.Нагоре си беше сняг и лед а вече към софия беше чиста киша. Ужас. Околовръсното същата работа. Карах 20 минути в колона след някакъв трактор, които беше с гребло но не го беше пуснал. просто си правеше разходка по околовръстното. Накрая можах да се нарадвам на факта че някои вежливо е почистил снега пред блока, като го е натрупал около на маика ми колата, та нали съм добър син я разривах и нея, че да може утре да успее да си влезне:) Снежна му работа
След това реших да си влезна до къщата, кадето е един гаден черен път, влезнах нокато видях колко е снега реших че е по добре да излезна и си побоксувах малко (въпреки фригото) но си излезнах.
Днес сутринта буквално не можах да видя каде е колата. намерих я и я разрих и си тръгнах за към софия и бях буквално разочарован от окаяното състоянина пътищата.Нагоре си беше сняг и лед а вече към софия беше чиста киша. Ужас. Околовръсното същата работа. Карах 20 минути в колона след някакъв трактор, които беше с гребло но не го беше пуснал. просто си правеше разходка по околовръстното. Накрая можах да се нарадвам на факта че някои вежливо е почистил снега пред блока, като го е натрупал около на маика ми колата, та нали съм добър син я разривах и нея, че да може утре да успее да си влезне:) Снежна му работа
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Има ли нужда да казвам колко хубаво е Банско с този сняг

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днеска като станах и едва не легнах отново
. Толкова много сняг беше наваляло. Слизам аз при колата. А тя затрупана в няква преспа. Явно някакъв снегорин беше минал по улицата и беше избутал целия сняг в колите съответно и върху моята кола . Айде хващай да ринеш. Та след 30 мин ринене успях да се издена. Дано скоро спре да вали щот така вече не се издържа, човек се качи до вкъщи за малко, слиза и колата пак затрупана. 

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ебати тъпата държава! Писна ми - преди три дена, като беше наваляло три сантиметра, по околовръстния бяха нахвърляли тонове сол!!! От какъв зор, бе, малоумници управляващи!?!? Хвърлете солта сега, когато вали на парцали! Просто нямам думи, направо съм бесен. Добре, че пасата е с предно, та нямах никакви проблеми, въпреки, че още съм с летните гуми - малоя... учудващо довре се държат на снега!!!!!!!! Зимата пак ги изненада, в това няма спор. То си стана май някаква традиция първият сняг да е до кръста и да не можем три часа да излезем на главна артерия...
И другото, което ми е на ума, леле, само как съм се забавлявал днеска, ама такъв смях никога не е било - бе толкова малоумници са се навъдили в тая българия, че направо не знам!!! Абе може ли да си застанал на средата на преспата и да даваш яко газ половин час, след което да се сетиш, че трябва да се въртят гумите наляво надясно, само дето БМВ-то беше със задно предаване и от това нямаше полза още половин час, след което се сети да постави стелките и да тръгне най после с наша помощ... абе тъп народ бе, да му се не види... днеска кой как мине през нашата улица, затъва и дава зверска газ, а то е необходимо само леко газ и на втора и излизаш... И към 5 часа щях да помета една тъпа тиква, дето дори не си е направила труда да си изчисти фаровете от снега!!!!
Абе, ужас, бе, тая държава за на никъде не е вече!
И другото, което ми е на ума, леле, само как съм се забавлявал днеска, ама такъв смях никога не е било - бе толкова малоумници са се навъдили в тая българия, че направо не знам!!! Абе може ли да си застанал на средата на преспата и да даваш яко газ половин час, след което да се сетиш, че трябва да се въртят гумите наляво надясно, само дето БМВ-то беше със задно предаване и от това нямаше полза още половин час, след което се сети да постави стелките и да тръгне най после с наша помощ... абе тъп народ бе, да му се не види... днеска кой как мине през нашата улица, затъва и дава зверска газ, а то е необходимо само леко газ и на втора и излизаш... И към 5 часа щях да помета една тъпа тиква, дето дори не си е направила труда да си изчисти фаровете от снега!!!!
Абе, ужас, бе, тая държава за на никъде не е вече!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”