ж.к.Люлин - Битова сцена

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Re: кофти сурвачка

Мнениеот NovobranecGT » Пон 02 яну 2006 19:46

slan4eva написа:А защто не е сменил патрона на входната врата?
Изглежда е имал доста голямо доверие на въпросната особа ,която е срам за по голяма част от женското съсловие!

Ами защото са били "заедно" 2 години и половина и се предполага, че такова нещо не може да стане.Лично аз отдавна щях да съм и намятал боклуците през терасата ама брат ми за съжаление не е такъв :(

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 03 яну 2006 12:03

Никой ли няма други идеи, няма ли кой да уради едно рамо :(

Потребителски аватар
valdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valdo » Вто 03 яну 2006 13:10

Аз мисля, че един "републикански айкидист" има достатъчно "добри приятелчета", та "първо че ударим, после че мислим" може да е очакваният модел на поведение.

Освен да разгласиш хората от обратната, тъмнта страна, та да се знаят - светът понякога е доста малък.

Хубаво щеше да е , ако можеше да го удари на съвест, ама (ако всичко описано отговаря на истината) явно противниковата страна се състои от боклук и измет, та остава само полиция...

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Вто 03 яну 2006 13:19

Добре де, имаш фактура, гаранционна карта и т.н., обаждаш се на оня, че му даваш 1/2 от цената само да ти върне скъпата вещ и го чакаш с полицаите. Няма да им трябва заповед за обиск. Питай ги за такъв вариант. Това си е един вид рекет, а там вече наказанията са сериозни.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 03 яну 2006 13:36

Един единствен път са ме заплашвали в живота ми и са ми изпращали куршуми от калашник по пощата и като се събра кавалерията след това стана пълно шоу!!!! ех доброто старо време..... заредихме колата им която е бензин с дизелово гориво съблякохме ги и ги оставихме на една бензиностанция в София .... те бяха от Петрич..... хахаха

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Лошо

Мнениеот iwanst » Вто 03 яну 2006 17:20

Я да спре да плаща вноските и да им каже каде е тв то да ходят да си го зимат лизингодателите(те савсем не са животни сигурно и друго ше си приберат) и да си купи друг телевизор и да си свирка

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Лошо

Мнениеот iwanst » Вто 03 яну 2006 17:23

Послепис по весника е пълно с обяви за 100 лева предполагам ше си го докарат тв то при тебе ... ама лошото е верно кво ше праиш после оня ако верно си нема никав акъл

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Лошо

Мнениеот wili98 » Вто 03 яну 2006 17:26

iwanst написа:Я да спре да плаща вноските и ....

Не става така..
Не колекционерите не им пука къде е стоката..... требе си върнат парата...
И нямат законово основание да тормозят никой друг освен тоя дето дължи пара...
Те да не са луди да решават и те битовизми..
Ша си плати като поп..
А както някой казваше
"подпалена врата върши чудеса....."
И като е нещо с айкидо, да не са му вързали очи на гърба.?
АМа си е просташки бизнес...
Аз лично бих му го "простил" и баш когато не очаква и най-малко го иска ша го изненадам...той света е малък.. все ще стане .....

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 03 яну 2006 19:41

Toledo написа:Добре де, имаш фактура, гаранционна карта и т.н., обаждаш се на оня, че му даваш 1/2 от цената само да ти върне скъпата вещ и го чакаш с полицаите. Няма да им трябва заповед за обиск. Питай ги за такъв вариант. Това си е един вид рекет, а там вече наказанията са сериозни.

И аз си мислех за това, защото му искаха пари и щели да му го върнат, ще го обсъдим...
valdo написа:Хубаво щеше да е , ако можеше да го удари на съвест, ама (ако всичко описано отговаря на истината) явно противниковата страна се състои от боклук и измет, та остава само полиция...

Aми то тарторката на бандата плете интриги, а и има и други жени покрай нея, които могат да манипулират мъжете.Има и други замесени хора, убеден съм, че не всеки е наясно как стоят нещата и в какво участва.А и крадлата все пак е насъскала бабаита срещу братчето ми като го е лъгала какво ли не.Казала му е че я е блъскал и какво ли още не :evil:
Tyan написа:Един единствен път са ме заплашвали в живота ми и са ми изпращали куршуми от калашник по пощата и като се събра кавалерията след това стана пълно шоу!!!! ех доброто старо време..... заредихме колата им която е бензин с дизелово гориво съблякохме ги и ги оставихме на една бензиностанция в София .... те бяха от Петрич..... хахаха

Ако случката се беше разиграла в Русе, телевизора отдавна щеше да си е обратно в нас плюс всички останали скъпи подаръци, които си е изпросила крадлата от брат ми.Да не говорим, че аз не съм от тези които си поплюват и отдавна щях да съм й натирил боклуците, но София ми беше прекалено далеко за да следя всичко, че и да се меся :(

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 03 яну 2006 19:43

NovobranecGT написа:Никой ли няма други идеи, няма ли кой да уради едно рамо :(

Бих ударил ама до русе ще ми трябва спонсор OMV-Super100 пак ти казвам нека си земе документите от телевизора в него ида ходи да си земе и телевизора толкова ли пък нямате и някоя кука приятел

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 03 яну 2006 19:56

PL-16v написа:

Бих ударил ама до русе ще ми трябва спонсор OMV-Super100 пак ти казвам нека си земе документите от телевизора в него ида ходи да си земе и телевизора толкова ли пък нямате и някоя кука приятел

За какво Русе става дума, действието се развива в София, брат ми живее там вече от много време, но за съжаление няма чак такива връзки.Както и да е :roll:

ivan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan4o » Вто 03 яну 2006 21:37

може и едно колЕно да му ударим после mhihi сериозно ...ако ше правите нещо аз съм на линия

Върни се в “ОФФ-Топик - други”