Toledo написа:Добре де, имаш фактура, гаранционна карта и т.н., обаждаш се на оня, че му даваш 1/2 от цената само да ти върне скъпата вещ и го чакаш с полицаите. Няма да им трябва заповед за обиск. Питай ги за такъв вариант. Това си е един вид рекет, а там вече наказанията са сериозни.
И аз си мислех за това, защото му искаха пари и щели да му го върнат, ще го обсъдим...
valdo написа:Хубаво щеше да е , ако можеше да го удари на съвест, ама (ако всичко описано отговаря на истината) явно противниковата страна се състои от боклук и измет, та остава само полиция...
Aми то тарторката на бандата плете интриги, а и има и други жени покрай нея, които могат да манипулират мъжете.Има и други замесени хора, убеден съм, че не всеки е наясно как стоят нещата и в какво участва.А и крадлата все пак е насъскала бабаита срещу братчето ми като го е лъгала какво ли не.Казала му е че я е блъскал и какво ли още не
Tyan написа:Един единствен път са ме заплашвали в живота ми и са ми изпращали куршуми от калашник по пощата и като се събра кавалерията след това стана пълно шоу!!!! ех доброто старо време..... заредихме колата им която е бензин с дизелово гориво съблякохме ги и ги оставихме на една бензиностанция в София .... те бяха от Петрич..... хахаха
Ако случката се беше разиграла в Русе, телевизора отдавна щеше да си е обратно в нас плюс всички останали скъпи подаръци, които си е изпросила крадлата от брат ми.Да не говорим, че аз не съм от тези които си поплюват и отдавна щях да съм й натирил боклуците, но София ми беше прекалено далеко за да следя всичко, че и да се меся