"Oткраднати" пари от банка ДСК

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
iceto_666
Автомобил:
Двигател:

Re: "Oткраднати" пари от банка ДСК

Мнениеот iceto_666 » Вто 17 фев 2009 21:17

StS написа:
Теодор написа:А ако ти изчезнат пари от сметката банката дали ще признае че тя е виновна и ще ти ги върне :twisted: Не ги връщай ако не докажат по съдебен път че си ги изтеглил неправомерно, което няма да могат понеже е грешка на техен служител :idea: Тогава вече ще се наложи но инфлацията ще ги е обезценила :wink:

Първо: Това е НАЙ некадърната банка която може да съществува в БГ, второ - нека го вкарат в някакъв си списък - банки под път и над път! Нищо не е направил!
Един съвет ебавай ги додупка - за толкова малко пари няма да заведат дело - НО тия са толкова изтрещели че е възможно, но това ще отнеме време! На твое място ще им скъсам нервите!
Другото което е просто ги попитай дали искат да споделиш по телевизията че банката няма ликвидност, и има проблеми и си търси стотинките... Да видиш какво шоу ще последва..

:applause: :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 17 фев 2009 21:21

StS написа:Първо: Това е НАЙ некадърната банка която може да съществува в БГ, второ - нека го вкарат в някакъв си списък - банки под път и над път! Нищо не е направил!
Един съвет ебавай ги додупка - за толкова малко пари няма да заведат дело - НО тия са толкова изтрещели че е възможно, но това ще отнеме време! На твое място ще им скъсам нервите!
Другото което е просто ги попитай дали искат да споделиш по телевизията че банката няма ликвидност, и има проблеми и си търси стотинките... Да видиш какво шоу ще последва..

Дефинирай "некадърна банка".
После ми сравни тази банка с ОББ например.
Имал съм сметки в ЦКБ, Биохим, ОББ, ПИБ, а сега и в ДСК.
До сега само в ДСК съм успял да си подкарам всичко както трябва. Говоря за онлайн банкиране, депозити и т.н.
А това, че "тия са толкова изтрещели, че е възможно" не само е възможно, ами и ще стане, защото си имат отдел юристи, чиято работа е точно това. След като не иска да върне сумата те ще го третират като некоректен длъжник. След като докажат всички транзакции от неговата сметка в съда и спечелят делото, ще го натоварят и със съдебните разходи.
Та, колега, има една приказка "Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща" :idea:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 17 фев 2009 21:22

propparo написа:ОК.Аз спирам да пиша,тук само ´´компетентни´´.
И само да вметна че списъка за нелоялни клиенти от няколко години е общ--банките си дават инфо една на друга,така че друга банка няма да има.

Оп...тук си в грешка - става въпрос за кредити, а не за ТУРБИНИРАНА ПРОСТА банкова грешка...от тяхна страна, няма да влезне никога там за такова нещо, то ще е за срам и позор на ДСК :screwy :065: :xaxaxa

И да допълня отговора за Изралиен - Ти си първия човек който познавам в БГ/без да преувеличавам/ да каже една добра дума за ДСК... Да я сравняваш с ПИБ, ОББ и т.н е се едно да сравняваш - Трабант с Майбах...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 17 фев 2009 21:29

не ги връщайте за нищо на света
ходете през ден в банката, обещавайте но не се подписвайте на нищо
както банките размотават нас ,така и ти тях размотавай mhihi

поговорка:
кръв повръщам ,пари не връщам.

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Вто 17 фев 2009 21:42

StS написа:И да допълня отговора за Изралиен - Ти си първия човек който познавам в БГ/без да преувеличавам/ да каже една добра дума за ДСК... Да я сравняваш с ПИБ, ОББ и т.н е се едно да сравняваш - Трабант с Майбах...

Двама сме.
Аз съм с кофти впечатления от Алианц и ОББ.
В интерес на истината в България почти няма човек, който да е доволен от даден продукт/услуга.

По темата - връщай ги. Черните точки в досието не са хубаво нещо. Не знаеш след 5 или 10 години дали няма да ти затрябват пари и на гишето да ти размахат средня.

Хора сме - стават грешки.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 17 фев 2009 21:52

добре бе мама** стара ...
тия пари нито си ги искарал , нито си ги спечелил от игра...
по твойта логика , човека който намери хиляди левове до жп линията не трябваше да ги връща ли ?
тъпо е да стискаш пари ,който нито си спечели с честен труд , нито някой ти ги е дал доброволно....

то бива бива ама...

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 17 фев 2009 21:54

Rijo написа:
StS написа:И да допълня отговора за Изралиен - Ти си първия човек който познавам в БГ/без да преувеличавам/ да каже една добра дума за ДСК... Да я сравняваш с ПИБ, ОББ и т.н е се едно да сравняваш - Трабант с Майбах...

Двама сме.
В интерес на истината в България почти няма човек, който да е доволен от даден продукт/услуга.

По темата - връщай ги. Черните точки в досието не са хубаво нещо. Не знаеш след 5 или 10 години дали няма да ти затрябват пари и на гишето да ти размахат средня.

Айде трима
и трети с негативно отношение( меко казано) към ОББ...

иначе по темата - най-добре ги върни, все пак са $800, не са $8000 примерно
в края на краищата всичко до някъде опира и на честност, съвест и т.н.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 17 фев 2009 21:59

StS написа:
propparo написа:И да допълня отговора за Изралиен - Ти си първия човек който познавам в БГ/без да преувеличавам/ да каже една добра дума за ДСК... Да я сравняваш с ПИБ, ОББ и т.н е се едно да сравняваш - Трабант с Майбах...

Ъм.. Станах клиент на ОББ САМО защото ме задължи тогавашния работодател..
Онлайн банкирането им работи САМО под IE!
Важно: За да работи тази страница коректно, трябва да използвате Microsoft Interner Explorer версия 5.0 или по-нова.

Когато исках все пак да ми го направят, трябваше да ходя поне 3 пъти до банката.
При откриване на сметката ми там получавам безплатна застраховка. Ама също така трябваше да дам и 25 лв?
Тия 25 лв никъде на сайта ги нямаше, освен за "застраховка". Смятай колко е безплатна.
ЕДИНСТВЕНО в тази банка открих дебитна карта Виза електрон, която НЕ може да се ползва нито в пейпал нито в epay.bg. В кауфланд също не ги приемаха ако не се лъжа.
За отношението на служителите в клона към мен няма какво да говоря.. Повръща ми се като се сетя!
Когато събирах пари за Варна единствената сметка, която не използвах, беше тази. Съответно я използвах. Един колега ми прати пари от германия.. За около 120 лв превод взеха 20 лв такса.
В дск онлайн банкирането е перфектно, служителките са усмихнати, дават ми 2 карти - виза електрон и маестро, съответно ако някога ми се наложи да изтегля над дневния лимит на картата мога да изтегля от другата.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 17 фев 2009 22:05

batmilko написа:
Rijo написа:

Двама сме.

Айде трима

Някой да е видял честност и съвест от държавата :twisted: Да кажете нещо за една от най-важните институций в държавата НАП и някоя си Мургина, айде сиктир плащайте си данъците съвестно та да имат г-да у-щите откъде да си пълнят гушките :bowdown

Потребителски аватар
    propparo
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот propparo » Вто 17 фев 2009 22:07

:lock:

Потребителски аватар
    DragoGT
    1/8 перничанин
    1/8 перничанин
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 17 фев 2009 22:09

Теодор написа:
    batmilko написа:
    Rijo написа:

Двама сме.

Айде трима

Някой да е видял честност и съвест от държавата :twisted: Да кажете нещо за една от най-важните институций в държавата НАП и някоя си Мургина, айде сиктир плащайте си данъците съвестно та да имат г-да у-щите откъде да си пълнят гушките :bowdown

ами то държава сме хората в нея
      или по служителните в държавните институции не са хора
      проблема е че целия народ е свикнал далавера да не се отказва... от циганите до хората в правителството...

Потребителски аватар
      mladvampirTDI
      Автомобил:
      Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 17 фев 2009 22:10

hooligans написа:добре бе мама** стара ...
      тия пари нито си ги искарал , нито си ги спечелил от игра...
      по твойта логика , човека който намери хиляди левове до жп линията не трябваше да ги връща ли ?
      тъпо е да стискаш пари ,който нито си спечели с честен труд , нито някой ти ги е дал доброволно....

то бива бива ама...

Много точно казано. Евала.

Потребителски аватар
      Стиви Джи
      Автомобил:
      Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 17 фев 2009 22:12

Върни ги доброволно, щото пак ще СИ ги вземат, ама шъ боли повече.
      ПП
      И аз недоволен от ОББ :Mr Green Fun

Потребителски аватар
      StS
      Автомобил: Golf VI
      Двигател:
      Контакти:

Мнениеот StS » Вто 17 фев 2009 22:16

Аз май не се изразих правилно... 1 Случай - Служител на банката е объркал, ще му сцепат **** и щи си ги вземат от него - връщаш парите веднага. 2 Случай - грешка от централата или нещо в системата/само мога да гадая/ - решение на твоята съвест.

ПП АЗ мразя тази банка и ако съм аз в 2рия случай ще им го нацепа целия. :banana

Потребителски аватар
      Теодор
      Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
      Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 17 фев 2009 22:16

propparo написа::lock:

:да: Съгласен, така или иначе нищо няма да променим в манталитета на стадото :evil: само си чешем клавиатурите :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - други”