StS написа:Първо: Това е НАЙ некадърната банка която може да съществува в БГ, второ - нека го вкарат в някакъв си списък - банки под път и над път! Нищо не е направил!
Един съвет ебавай ги додупка - за толкова малко пари няма да заведат дело - НО тия са толкова изтрещели че е възможно, но това ще отнеме време! На твое място ще им скъсам нервите!
Другото което е просто ги попитай дали искат да споделиш по телевизията че банката няма ликвидност, и има проблеми и си търси стотинките... Да видиш какво шоу ще последва..
Дефинирай "некадърна банка".
После ми сравни тази банка с ОББ например.
Имал съм сметки в ЦКБ, Биохим, ОББ, ПИБ, а сега и в ДСК.
До сега само в ДСК съм успял да си подкарам всичко както трябва. Говоря за онлайн банкиране, депозити и т.н.
А това, че "тия са толкова изтрещели, че е възможно" не само е възможно, ами и ще стане, защото си имат отдел юристи, чиято работа е точно това. След като не иска да върне сумата те ще го третират като некоректен длъжник. След като докажат всички транзакции от неговата сметка в съда и спечелят делото, ще го натоварят и със съдебните разходи.
Та, колега, има една приказка "Не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща"