"Ментел" или един БГ оператор

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: "Ментел" или един БГ оператор

Мнениеот Vizor » Нед 12 юли 2009 7:20

Другия път като стане така има оправия:
кзп, 4нг, пнг, бмп и всякакви такива съкращения за ръка и в офиса на минетел или хенди където повече те прави щастлив. Ама без много много да ги бавиш. Обаждаш се директно на шефа им и казваш, че не са си спазили договора и вече си се обадил на адвокатите си за да ги съдиш за прекратяване на договора и изплащане на солидно обезщетение и тогава работят за теб след като чуят такова нещо :)

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 12 юли 2009 7:35

moleo написа:Р..

колега не опитвай.
на приятелката ми телефона го пуснаха 10 минути след като го платихме...
в хенди отидох 1 ден бавене
в м-тел отидох още 1
пак в м-тел вдигнах врява и вече телефона работеше докато се прибера до нас с колата, а живея близо mhihi
даже служителя после ми звънна да ме пита дали всичко е наред и да ми се извиняват за неудобството, а малко след това получих от М-тел смс за да оценя обслужването в офисите на м-тел с оценка 2 до 6 :drunk не оговорих защото не вярвам че е безплатен както пишеше mhihi доста тънкости има с месечните ви такси и с безплатните минути най-вече. мойте минути изчезват безследно а на баща ми към сметката бяха сложили 2 месечни такси :063: обяснението е че има грешка в системата, но не му ги възтановиха...виж той може да направи опит с адвокат мен не ми се занимава.
явно че докато съм там и си настоявах да ми дадат точно инфо какво се случва и кога може да работи системата ви правилно. но в този случай ако почна всеки път да стоя така на касата да чакам ще се съберем за хорце народ да обиколим общината.
не съм доволен от услугите като цяло и щом ми изтече договора (който автоматично се подновява :bowdown , а не могат да ми пуснат телефона автоматично) ще опитам с друг оператор.
поздрави и благодаря за вниманието

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Нед 12 юли 2009 8:56

Мтел така се научиха още от времето когато на телефонните апарати се изписваха като Citron BG и бяха монополисти.Тогава едва ли не беше манна небесна че имаш тяхна карта за която първо се чакаше с дни а после се плащаше скъпо и прескъпо.въобще всичко в тая държава е изнесено на гърба на крайния потребител.
Общо взето и ние сме си виновни,защото нямаме навици на потребителско общество и не сме се научили най-после че наистина който плаща той поръчва.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Нед 12 юли 2009 11:29

StS написа:Да уе звъня на Глобул и няма да Ви разправям кво шоу стана ..да ама с тях се оправих, там кви пу*** работят само да го ла*** стават ама това не е важно сега...

Големия филм стана с ФИФАтел тази твоята история умножена ...не на квадрат а на корен квадратен ми се случи и то по доста по невинен случай...Ако ти заразказвам ще се разплачеш..

ПП И на 3те оператора съм ... МенТЕЛ са ок Мн.добър - 5
Глопул са за Среден /голям/ - 3
Фифател са за -1 /минус едно/

Опит и с 3те колокто искаш но като Фифател няма да има 2ри...

на вивата е повече от добре,не крадат и мисля че не лъжат с минутите.познавам хора с сметки над хиляда леа към м-тел, които сле дкато минава на вивател не са плащали повече от 600, правете си сами изводите

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 12 юли 2009 12:12

Да куатро така е, просто фифтел са по тънкана и на мене ми е най-тънко с тях, но единственото което се моля е като дойде сметката да е точно колкото предполагам, да имам връзка /често е отвратителна/ и просто да работят... Нищо друго..

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 12 юли 2009 13:12

По-тънко? Кое му е тънкото да говориш на 30ст.мин ? В нашата държава няма тънко, всеки се чуди как да те измами! Та аз лично съм на М-тел.. просто трябва всеки да си прави сметката как да говори, иначе сметките навсякаде са дебели.. Вивател са изгодни защото засега нямат много абонати.. на 3-то място са абонати и сега се чудят как да направят повече абонати да минат към тях.. и после цените скачат нагоре.. затова взимате си 2-3 карти да си имате на всички абонати и сте Добре! :beer

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 12 юли 2009 18:08

Eто защо сметките се плащат само в офиси на ментел!

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 13 юли 2009 16:17

В М-Свят също няма проблем. На мен ми е най-удобно в Хенди, обаче в 75% от случаите имат проблем със сървъра, да не говорим, че служителите им масово нямат връзка и с главния мозък.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Вто 14 юли 2009 21:49

аз пък постоянно наблюдавам в сметката си СМС-и които не съм пускал, и ММС-и които уж бяха безплатни и ме уведомяваха с СМС да си ги ползвам. Както и разговори към други абонати от други мобилни мрежи които аз не съм водил ..... При такса 15 пари и 1000 минути към 12 номера (абсолютно извънредно трябва да е да говоря извън ментела...) просто под 30 кинти не съм паднал, и водя война с баща ми който ми плаща сметката ... а той е на същата тарифа и последните няколко месеца сметките ни са абсолютно идентични!

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Сря 15 юли 2009 21:49

Muncho написа:Eто защо сметките се плащат само в офиси на ментел!

Или онлайн (иПей, ДСК банкиране и т.н.). Не съм влизал в офис на МТЕЛ от повече от година :)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 16 юли 2009 9:25

Най-новата изцепка на МЕНТЕЛ -- от 15.07.09 всички безплатни номера 1111,1112 и тем подобни се заплащат по 3 стотинки! :evil:
Няма такъв мародер, само търсят допълнителни начини за цицане!
Същото като със задължителното включване на гласовата поща! :обичам ви

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 16 юли 2009 9:31

WDW написа:Най-новата изцепка на МЕНТЕЛ -- от 15.07.09 всички безплатни номера 1111,1112 и тем подобни се заплащат по 3 стотинки! :evil:
Няма такъв мародер, само търсят допълнителни начини за цицане!
Същото като със задължителното включване на гласовата поща! :обичам ви

До колкото разбрах колега, това се отнася само за Предплатените Карти (Ваучари) Ако не греша де :?: Иначе М-Тел напоследък се правят на много велики де да видим до кога! Искат по 100 бона да печелят еи така от нищото на година само от проверяване на сметката.

П.П Мой роднина е в Испания и там е същото за да си провериш сметката те таксуват по няколко Евро цента (точно колко незнам). Но лично нашата държава все още не е пораснала до това нещо! Истината е че мачкат малките потребители М-Тел се държи само на Фирми който са във Групи и така М-Тел си наваксва от малките потребители за това смеянш оператора и готово! :beat_butt2

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Чет 16 юли 2009 11:46

Ако не бяха няколко доклада от различни еврокомисари отговарящи за мобилните услуги в страните от EU,Мтел както и останали оператори и досега щяха да си вършат дейността по монополистки методи.
А съм убеден че също толкова на брой не са взети под внимание от комисията отговаряща за тези неща от българска страна.
Същото е както акциза на автомобилите--всичко беше на изчакване до колко максимално могат да се взимат тея пари преди да се раздуят нещата до ниво Европейски съд.
Мисля че всички сте достатъчно големи за да разберете че в БГ един винаги плаща на малко хора за да може да влачи от много хора.Това спестява нерви,пари и време за забогатяване.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”