Измамник в форума с потребителско име Da buzz

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамник в форума с потребителско име Da buzz

Мнениеот Виктор » Вто 23 мар 2010 23:14

Bubetooo написа:
Виктор написа:И айде стига с тоя магазин. На тебе като ти гледам дъртата количка май не ти е от магазина? Кога станахте такива шейхове всичките???

НЕ говорех за кола от магазина а за части!Първо чети внимателно после давай мнение.

Първо мисли после пиши.
Явно ти е трудно да схванеш смисъла, затова сега ще опитаме отново, с други думи.
Точно за частите става въпрос. Като караш 20 годишна кола на стойност има няма 2000 лв естествено че няма да сложиш нови джанти от магазина за 1000лв. Това е идеята на търговията във форума - да си помагаме. А не някакви ашляци да си пробутват боклуците.
Сега стана ли ти ясничко? Или трябва още по-простичко?

Перфектно не е думата която описва заварявани джанти!

Какво значи за България било нормално? Това че всяка уважаваща себе си пръчка кара с 10 годишни летни гуми(целогодишно, 4те различни) и заварявани джанти, не значи че това е нормално. Това е опасно, както за него така и за околните! За мен такива интервенции са абсолютно недопустими!

При нас заваряването на алуминиеви джанти е строго забранено, жална ти майка ако те хванат с такива. Перфектни джанти, заварявани ама нормално като за България - с този начин на мислене ще си седиме в лайната още много години.

Ще помоля колежката да не ме заплашва на ЛС - не сме в училище (където явно някои са спряли развитието си). Все пак ако много държи, мен не ме бърка толкова, но нека да е написано грамотно и на разбираем език.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Вто 23 мар 2010 23:29

disela написа:Колежката дето и е писнало, тя сама си го е казала в нейното мнение, да пали с 200, темата си е много полезна, аз не искам да бъда измамен от Da buzz, а ТИ ?

Извинявай ти тоя форум за какво го ползваш?Само за търговия ли???А дали ще паля с 200 си е моя работа,не твоя!
Това се отнася и за колегата Виктор!

пс: Не ми се спори даже,не сте ми интересни честно,живейте си във вашия свят и УСПЕХ!

Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот disela » Сря 24 мар 2010 22:41

Да за търговия го ползвам, точно за това тази тема ми е от полза. Колегите и колежките които не ползват форума за търговия, може да пропуснат тази тема, както и другите подобни. Също така може да не изказвате мнение след като не ви засягат тези неща.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Сря 24 мар 2010 22:50

disela написа:Да за търговия го ползвам, точно за това тази тема ми е от полза. Колегите и колежките които не ползват форума за търговия, може да пропуснат тази тема, както и другите подобни. Също така може да не изказвате мнение след като не ви засягат тези неща.

Ама ти нещо караш ли ми се?Не си ти този,който да ми казва какво да правя,нали ти е ясно?!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 24 мар 2010 22:54

Bubetooo написа:
disela написа:........

Ама ти нещо караш ли ми се?Не си ти този,който да ми казва какво да правя,нали ти е ясно?!

по умна ще си ако спазиш твойте думи, ане на всеки с мнение да му пилиш.
сега е мой ред mhihi
Bubetooo написа:пс: Не ми се спори даже,не сте ми интересни честно,живейте си във вашия свят и УСПЕХ!

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Сря 24 мар 2010 23:45

Изображение

No, I mean SERIOSLY

Изображение

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 25 мар 2010 0:48

golfer написа:Тука стана като арбитражен съд.
Спрете с коментарите преди да чуеме/прочетеме другата страна.
:012:

:lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”