Bubetooo написа:Виктор написа:И айде стига с тоя магазин. На тебе като ти гледам дъртата количка май не ти е от магазина? Кога станахте такива шейхове всичките???
НЕ говорех за кола от магазина а за части!Първо чети внимателно после давай мнение.
Първо мисли после пиши.
Явно ти е трудно да схванеш смисъла, затова сега ще опитаме отново, с други думи.
Точно за частите става въпрос. Като караш 20 годишна кола на стойност има няма 2000 лв естествено че няма да сложиш нови джанти от магазина за 1000лв. Това е идеята на търговията във форума - да си помагаме. А не някакви ашляци да си пробутват боклуците.
Сега стана ли ти ясничко? Или трябва още по-простичко?
Перфектно не е думата която описва заварявани джанти!
Какво значи за България било нормално? Това че всяка уважаваща себе си пръчка кара с 10 годишни летни гуми(целогодишно, 4те различни) и заварявани джанти, не значи че това е нормално. Това е опасно, както за него така и за околните! За мен такива интервенции са абсолютно недопустими!
При нас заваряването на алуминиеви джанти е строго забранено, жална ти майка ако те хванат с такива. Перфектни джанти, заварявани ама нормално като за България - с този начин на мислене ще си седиме в лайната още много години.
Ще помоля колежката да не ме заплашва на ЛС - не сме в училище (където явно някои са спряли развитието си). Все пак ако много държи, мен не ме бърка толкова, но нека да е написано грамотно и на разбираем език.