Абсолютно противопоказно.vwfena написа:... и задължително студена напитка(безалкохолна)
Безалкохолните напитки, особено газираните не помагат. Вода и само вода, чай - да, но безалкохолни газирани - абсолютно не.
Абсолютно противопоказно.vwfena написа:... и задължително студена напитка(безалкохолна)
vasstop написа:Абсолютно противопоказно.vwfena написа:... и задължително студена напитка(безалкохолна)
Безалкохолните напитки, особено газираните не помагат. Вода и само вода, чай - да, но безалкохолни газирани - абсолютно не.
vasstop написа:Вода и само вода, чай - да
Barboukov написа:
За съжаение единственото спасение е нещо в колата, което да духа студено.
Adnan написа:vasstop написа:Вода и само вода, чай - да
Колкото и да не ви се вярва топъл чай е номер 1 против дехидретация.
Но не и билков а черен чай. Но и с него не трябва да се прекалява.
Asen_D написа:Абсолютно подкрепям пиенето на топли напитки в летните жеги,
даже имаше и научно обяснение...
joromnt написа:Най-читавия начин да се справиш с жегата в колата, е като не се качваш в колата...
joromnt написа:Най-читавия начин да се справиш с жегата в колата, е като не се качваш в колата.... Кой каквото да иска да ми говори, тва си мисля аз. Примерно имаш климатик/климатроник. И се качваш в колата, стояла е на слънце и вътре температурата е кажи-речи 40 градуса. Качваш се и за да не сваляш джама, направо пускаш климатика, обаче си се потиш на 40 градуса междувременно докато започне да духа хладно/студено. Чак след 2-3 минути практически започва да се осеща хладина в колата, недай си боже да е комби, те тогава нема охлаждане. И кво става накрая - ти си се изпотил като животно, докато почне да става хладно вътре и да вее студ към мократа ти фланелка. И айде после на доктор, щото си настинал. Тия климатичета са нож с две остриета, или ги ползвайте внимателно, или не ги позвайте изобщо.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта