blacki написа:Човека е написал пазарна икономика. Демек цените се определят от пазара а не от държавата.Като протестиращ пред парламента не знам кво ще постигнеш ама айде.
VW_FEN написа:Защо гърците се вдигат всички да протестират, когато трябва, а ние не се вдигаме?
VW_FEN написа:Всеки си трайка, да не си загуби работата и тва е.
VW_FEN написа:Абе то да бяха само цените на билетите... това е началотоТи като можеш да си смениш шефа и да си поискаш увеличение, други само като го кажат това нещо, директно излитат навън
![]()
Защо гърците се вдигат всички да протестират, когато трябва, а ние не се вдигаме? Щото тука при нас винаги ще се намери някой като тебе, който няма оплаквания и така. Всеки си трайка, да не си загуби работата и тва е.
Vlad777 написа:Стига с тези цени на билетите. Тук сме авто клуб. Аз примерно за последните 5 години съм се возил 1 път с градкия транспорт и ако искат и безплатно да го направят пътуването с ГТ пак няма да го ползвам.
На който му е скъпо - да отиде на село и да си кара колело или каруцата за без пари и това е. Няма да плаща за градски транспорт.
Какво е виновен ГТ или българските управници, че цените на петрола се вдигат. В цяла Европа бензина е 1.20+ ЕВРО. Те го купуват от доставчиците на същите цени както и българските разпространители.
Сега пак ще стигнем до въпроса със заплатите - ами на който му е ниска заплатата, вместо да се оплаква от това в АВТО форум - да отиде да се оплаче на шефа си и да иска увеличение или да смени шефа! Аз така направих и съм доволен. Всеки МОЖЕ! ДЪРЖАВАТА няма да увеличи на никой заплатата (освен ако не е държавен служител). Живеем в пазарна икономика!
VW_FEN написа:ОК, аз не твърдя, че съм прав 100%, просто ми прав впечатление вече, че ни доят като швейцарски крави, а ние наистина сме си овчедушни...
Vlad777 написа:
Като отидем да стачкуваме какво ще постигнем? Ще оставиме пенсионерите без пенсии, за да ни е по-евтин бензина ли? Или да се увеличат още данъците за тези, които работят и изкарват пари и си ги плащат за да могат циганите да получават по-големи помощи?
Vlad777 написа:Какво е виновен ГТ или българските управници, че цените на петрола се вдигат. В цяла Европа бензина е 1.20+ ЕВРО. Те го купуват от доставчиците на същите цени както и българските разпространители.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта