Бербатов сред номинираните за играч на годината!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Iv0o0o0
Автомобил:
Двигател:

Re: Бербатов сред номинираните за играч на годината!

Мнениеот Iv0o0o0 » Сря 26 яну 2011 12:12

+1 :)

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Сря 26 яну 2011 13:00

Iv0o0o0 написа:+1 :)

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 26 яну 2011 13:04

И аз ще му цъкна един глас,само защото е Българин!Иначе не ми харесва как играе!Голямо "гюме" е!Никакво желание за игра!Плазмодий!Гарет Бейл ме радва как играе!

Потребителски аватар
haplio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот haplio » Сря 26 яну 2011 13:21

+1

Vw Polo 6N2 GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vw Polo 6N2 GTI » Сря 26 яну 2011 13:22

колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави :bowdown

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 26 яну 2011 14:19

Vw Polo 6N2 GTI написа:колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави :bowdown

:да:

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Сря 26 яну 2011 14:55

forski написа:
Vw Polo 6N2 GTI написа:колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави :bowdown

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Сря 26 яну 2011 15:51

+1 за нашия :D

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 26 яну 2011 15:57

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 26 яну 2011 16:00

:bowdown :bowdown :bowdown :да:

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 26 яну 2011 16:27

Няма да гласувам за Бербатов и ще кажа защо в слевдащите няколко реда.

1.Всички попадения на Бербо са срещу посредствени отбори,в ШЛ нищо,изключвам 3-те срещу Ливърпул,вкара си всичките голове в едва няколко мача - 3,5,3,2,2,1
2.Едно е всеки мач да праскаш по 1 гол,друго е на 2 месеца в един мач да боднеш 3-5 пъти и тва да ти е,от 3-те срещу Ливърпул не беше бодвал точно 3 месеца.
3.Играч на година дори не трябва да е нападател според мен,ако беше нападател на годината бих гласувал за Бербо!

ПП Голям фен съм на Ливърпул
ПП2 Успех на Бербатов и за напред да вкарва по-често и повече

Vw Polo 6N2 GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vw Polo 6N2 GTI » Сря 26 яну 2011 17:35

ами ... колега godfadar какво да ти кажа...хората най-вече в Англия (една истинска страна на футбола),го оценяват доста високо...и май го оценяват доста по-запознати от мен и теб...и ако Бербата не го заслужаваше нямаше на струва 30млн. да не говорим,че ТОЙ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ..просто и ти се изказваш като луд с х** си защото си фен на Ливърпуул..лошо няма аз примерно см мн голям фен на Реал Мадрид и Манчестер Юнайтед..и ги подркрепям здраво,но просто Берба на Л-пуул вкара доста бих казал професионални отиграваня,(не говоря само за головете),той има невероятен поглед над играта ..сега нали виждам колко са добри националите ни без него .. изгониха го такива като теб и Сашо Диков...много поздрави имаш :)

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Сря 26 яну 2011 17:49

+1 :)

Потребителски аватар
nappyboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nappyboy » Сря 26 яну 2011 18:08

Vw Polo 6N2 GTI написа:ами ... колега godfadar какво да ти кажа...хората най-вече в Англия (една истинска страна на футбола),го оценяват доста високо...и май го оценяват доста по-запознати от мен и теб...и ако Бербата не го заслужаваше нямаше на струва 30млн. да не говорим,че ТОЙ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ..просто и ти се изказваш като луд с х** си защото си фен на Ливърпуул..лошо няма аз примерно см мн голям фен на Реал Мадрид и Манчестер Юнайтед..и ги подркрепям здраво,но просто Берба на Л-пуул вкара доста бих казал професионални отиграваня,(не говоря само за головете),той има невероятен поглед над играта ..сега нали виждам колко са добри националите ни без него .. изгониха го такива като теб и Сашо Диков...много поздрави имаш :)

Колега страшно си прав... За момента е водещ голмайстор в Англия (след добавените 2 гола снощи само затвърди това...), за головете му с/у посредствени отбори, може би имате предвид Блякпул... които мисля на 2пъти за 1 полусезон биха ливърпул (като домакини и като гости!) Колкото до играта му, няма смисъл да коментирам. Ако сте гледали наскоро негови мачове ще видите защо Фъргюсън толкова разчита на него в последно време... Бербатов определено е в форма този сезон, и му пожелавам все така да вкарва по 5 гола на "посредствени отбори" и, ако не подобри, то поне да изравни всичките им рекорди на острова, та да може черногледите му сънародници осъзнаят какъв потенциал има! :)
Поздрави!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 26 яну 2011 18:09

Снощи направи мбого добър мач :bowdown

+1 :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”