Бербатов сред номинираните за играч на годината!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Бербатов сред номинираните за играч на годината!
И аз ще му цъкна един глас,само защото е Българин!Иначе не ми харесва как играе!Голямо "гюме" е!Никакво желание за игра!Плазмодий!Гарет Бейл ме радва как играе!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Vw Polo 6N2 GTI написа:колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави

-
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:Vw Polo 6N2 GTI написа:колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Polo 6N2 GTI написа:колега k_garchev..постовете на Бейл и Бербатов са.."малко" различни...Бербата си е чист централен нападател..неискам да те обиждам,но според мен и ти си от онези.."критици",които прогониха Берба от национала...зор виде тоя човек и най-накрая му писна от такива изказвания кат твоето и си обра крушите от нац. Бербатов адски мн ме радва и като футболист и като човек..мога да му пожелая само Успехи за напред..поздрави

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:

Няма да гласувам за Бербатов и ще кажа защо в слевдащите няколко реда.
1.Всички попадения на Бербо са срещу посредствени отбори,в ШЛ нищо,изключвам 3-те срещу Ливърпул,вкара си всичките голове в едва няколко мача - 3,5,3,2,2,1
2.Едно е всеки мач да праскаш по 1 гол,друго е на 2 месеца в един мач да боднеш 3-5 пъти и тва да ти е,от 3-те срещу Ливърпул не беше бодвал точно 3 месеца.
3.Играч на година дори не трябва да е нападател според мен,ако беше нападател на годината бих гласувал за Бербо!
ПП Голям фен съм на Ливърпул
ПП2 Успех на Бербатов и за напред да вкарва по-често и повече
1.Всички попадения на Бербо са срещу посредствени отбори,в ШЛ нищо,изключвам 3-те срещу Ливърпул,вкара си всичките голове в едва няколко мача - 3,5,3,2,2,1
2.Едно е всеки мач да праскаш по 1 гол,друго е на 2 месеца в един мач да боднеш 3-5 пъти и тва да ти е,от 3-те срещу Ливърпул не беше бодвал точно 3 месеца.
3.Играч на година дори не трябва да е нападател според мен,ако беше нападател на годината бих гласувал за Бербо!
ПП Голям фен съм на Ливърпул
ПП2 Успех на Бербатов и за напред да вкарва по-често и повече
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами ... колега godfadar какво да ти кажа...хората най-вече в Англия (една истинска страна на футбола),го оценяват доста високо...и май го оценяват доста по-запознати от мен и теб...и ако Бербата не го заслужаваше нямаше на струва 30млн. да не говорим,че ТОЙ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ..просто и ти се изказваш като луд с х** си защото си фен на Ливърпуул..лошо няма аз примерно см мн голям фен на Реал Мадрид и Манчестер Юнайтед..и ги подркрепям здраво,но просто Берба на Л-пуул вкара доста бих казал професионални отиграваня,(не говоря само за головете),той има невероятен поглед над играта ..сега нали виждам колко са добри националите ни без него .. изгониха го такива като теб и Сашо Диков...много поздрави имаш 

- nappyboy
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Polo 6N2 GTI написа:ами ... колега godfadar какво да ти кажа...хората най-вече в Англия (една истинска страна на футбола),го оценяват доста високо...и май го оценяват доста по-запознати от мен и теб...и ако Бербата не го заслужаваше нямаше на струва 30млн. да не говорим,че ТОЙ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ..просто и ти се изказваш като луд с х** си защото си фен на Ливърпуул..лошо няма аз примерно см мн голям фен на Реал Мадрид и Манчестер Юнайтед..и ги подркрепям здраво,но просто Берба на Л-пуул вкара доста бих казал професионални отиграваня,(не говоря само за головете),той има невероятен поглед над играта ..сега нали виждам колко са добри националите ни без него .. изгониха го такива като теб и Сашо Диков...много поздрави имаш
Колега страшно си прав... За момента е водещ голмайстор в Англия (след добавените 2 гола снощи само затвърди това...), за головете му с/у посредствени отбори, може би имате предвид Блякпул... които мисля на 2пъти за 1 полусезон биха ливърпул (като домакини и като гости!) Колкото до играта му, няма смисъл да коментирам. Ако сте гледали наскоро негови мачове ще видите защо Фъргюсън толкова разчита на него в последно време... Бербатов определено е в форма този сезон, и му пожелавам все така да вкарва по 5 гола на "посредствени отбори" и, ако не подобри, то поне да изравни всичките им рекорди на острова, та да може черногледите му сънародници осъзнаят какъв потенциал има!

Поздрави!
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Снощи направи мбого добър мач
+1

+1

Върни се в “ОФФ-Топик - други”