Убеден съм, че поне 50% от изказалите се не са го виждали другаде освен по телевизията.
Аз лично не бих купил това нещо за 120лв, при положение, че има Бош за 200лв, но....баща ми не е знаел и още лятото купи.
Та-ИМАМ ПРЕКИ НАБЛЮДЕНИЯ ОТ УРЕДА!
Дотолкова преки, че съм боядисал етаж от къща отвън (пръскана мазилка) с фасаген. Нанесъл съм само една ръка, поради факта, че ако трябваше да пръскам още 2 т'ва чудо щеше да се разтопи. Все пак за площ до 40-50кв.м няма проблем. Относително удобно е за работа;сменява се ъгъла на боядисване и се регулира консумацията на боя. Принципа му на работа е като на пулверизатора-на рамото виси компресорче (да си кажем обикновенна малка прахосмукачка),което подава въздух под налягане. Той преминава през буркана с боя и завлича част от нея през дюзата.
За камък, мазилка и дърво е идеално ако се пръска боя на водна основа. За друг вид бои не мога да дам мнение.
Относно отсичането - предполагам, че на малко идиоти (освен брат ми) ще им дойде на акъла да облепват с тиксо латексова мазилка. Ако се замислите ще разберете защо. Ако не вярвате-пробвайте-пак ще разберете.

За отсичане може да се ползва парче картон, плексиглас.... и след това задължително границата трябва да се дообработи с четка и валяк.