groznika написа:Здрасти колега. Съжалявам за случилото се и за преживяното...
Имам няколко въпроса:
Колата имаше ли застраховка авто каско и айи е имала как намират ситуацията господата застрахователи?
Няма ли опция да повдигнеш иск или де да знам някакво дело срещу МВР или с/у конкретното РПУ?
Опита ли с жалби директно до министерството или до някаква по-висока инстанция от това пробито РПУ?
yoan4o написа:Съвсем честно ви казвам, че ако това се случи с моята кола без да ме интересува за последстията ще им пусна 2 гранати в РПУ-то, вместо да ми седят в шкафа....![]()
.
feikot написа:Като видя началника на РУП какъв детероден орган е,все ми е на акъла,че ще направят нещо.Приятел,отпиши я,е@и им майката и дано да имаш каско,ако нямаш...Ще пиеш една студена за около 4000 лв. така като гледам.Копелета,дано ръцете да им изсъхнат.Като го гледам,такъв невинен тип е този Ицо,че чак не разбирам,как има хора,които могат да си затворят очите и да заспят.Тя дебне навсякъде.Жалко за момчето.
n1ksuna90 написа:Сега гледах пак клипчето и се чудя как може такъв селянин да е шеф на РПУ. Нищо чудно че се случват такива работи като полицията я оправляват такива индивиди.
Kevin написа:Този същия началник на това РПУ го даваха вчера по btv action и го хвалеха как от тяхното РПУ били усуетили грабеж от някаква вила и хванали извършителите. Дори собственика на вилата щял да им дава дарения в знак на благодарност, бензин доколкото разбрах, защото не им стигал. Не е ли малко странно, че 1-2 дена след репортажа в "господари на ефира" където падна 100 кила резил дето се казва, в другата бтв го хвалят колко добре си върши работата ?
parno написа:колега от това кола няма да стане вече![]()
слушай мръсника и я дай за желязо докато не са я почнали с флексовете
а този пигмей изнаглял как обяснява че били качени частите в някаква стая
emiltd написа:Колега,наистина много е грозна цялата тази случка,съчувствам ти,но би ли споделил,ако е удобно,каква е историята,за да стигне тази кола до това полицейско управление
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта