emiltd написа:Колега,наистина много е грозна цялата тази случка,съчувствам ти,но би ли споделил,ако е удобно,каква е историята,за да стигне тази кола до това полицейско управление

Крадеца:( Иван Григоров Григоров ) си краде колата . Той цял живот това работи . Издържа се , като краде коли .
Купувача е човек от Костинброд ( Ива Лозонова и приятеля и Светлин Петров Борисов) . Имал Голф ТД 75 коня . Много искал ТДИ 110коня . Приянелката му искала също АФН мотор. Редовно му натяквала за по - мощен Голф. Нямали пари и затова не си купували мечтаната кола .
Един ден Ива и Светлин пили кафе в кафене " Маркизата" . Говорили за мечтаната кола. Светлин и Ива си приказвали ,че ако вземат само двигател , ще могат да се вместят в определена сума пари . Тогава Иван ,чул разговара им , си предложил услугите . Споразумяли се за цена от 800 лв.
На следващия ден по обят колата била доставена , пред същото кафене . Иван искал да свали регистрационните номера и да изреже номера на рамата още тогава , но оставил това на Светлин , с уговорката ,че той ще свърши тази работа и
ще му предаде табелите на следващия ден . (Светлин и тогава нямал всичките пари. Пратил му 500 лв. , а останалите се договорил да му ги изплати. )
Купувача започнал да разглабя колата , но комшии забелязали това и сигнализирали в РПУ - Костинброд . При проверк установили , че колата е крадена . Намерили и табелите в гаража . (Онзи ” Зарев ” от ” скитата камера ” непрекъснато ми натяква колко много усилия му е коствало да открие колата . Твърди ми , че само дългогодишния му опит му помага да разкрива толкова сложни кражби ). Задържали и двамата купувачи , които по - късно дали пълни показания . Въз основа на техните показания, на следващия ден задържали Иван , който шофирал по булевард " Борис " . В колата откриват : акумулатори , кабели , шперцове , меча лапа и др. инструменти , все предназначени за кражба на коли . Задържат го в РПУ-то и после го освобождоват ????????????? До ден днешен от прокуратурата твърдт , че крадец на автомобила ми няма . Именно по този повод съм пускал многобройни жалби . От прокуратурата обаче твърдят ,че крадец няма . Има само човек които е унищожил регистрационните табели .
Ще ви пратя и копие от абсолютно всички жалби и постановления , но това по - късно , защото статията стана много дълга .